Gå Grønn Med Ditt kjærlighetsliv

 Go Green Med Ditt kjærlighetsliv

Vi har hørt nok om going green er hjemme, på jobb og på veien, men den siste hett tema kommer grønt i seng! Det er mange måter du kan grønne opp sex livet, for eksempel miljøvennlige datoer for å selv hvordan du kvitter deg med kondom.

Vis litt kjærlighet for dame og Moder Jord ved å gå grønn mellom arkene med våre tips for en bærekraftig elsker livet:

&bull Dusj sammen for noen dampende moro som vil spare vann i tillegg. Velg sexy, velduftende dusj gel og såper som er helt naturlig for å unngå slathering huden din med potensielt skadelige kjemikalier.

&bull Kaste brukte kondomer i søpla, ikke toalett. Flushing kondomer kan tette rør, renseanlegg og elver. Også, holde med latex siden polyuretan kondomer er i hovedsak plast (ikke biologisk nedbrytbart).

&bull Engasjere seg i noen sexy forspill ved å gi din partner en tilbake gni med organisk massasje olje. Eksperimentere med ulike dufter. Noen aromatiske oljer, som jasmin og sandeltre, som er ansett som naturlige aphrodisiacs, mens andre, som for eksempel lavendel kan hjelpe deg med til de-stress.

&bull Holde lysene av! Energi-effektiv elskov i mørket øker dine sanser og hjelper også qualm kroppen usikkerhet. (Nevnte vi at du kan spare litt på strømregningen også?) Stearinlys kan også lage sexy silhuetter, så bør du vurdere å elske med levende lys for en ultra-sanselige kveld. Opt for naturlig bivoks lys for å begrense innendørs luftforurensning.

&bull Friske luften med rene eteriske oljer. Det er flere merker av naturlige aromaterapi at også bidra til å nøytralisere uønsket lukt.

&bull Grøft soverom leker laget med vinyl eller PVC. (Noen land har forbudt bruk av PVC i barneleker.) Opt for naturlige stoffer slik som gummi eller skinn i stedet. Sjekk ut solar-drevet, i stedet for batteri-opererte.

&bull i Stedet for å bestille en pizza, og kjører til en film, nyte naturen for en sexy dato. Prøv en tur i parken eller langs stranden, eller hvordan om noen stjernekikking? Plus, den friske luften er forfriskende.

&bull Ha det gøy på en miljøvennlig madrass. Se for naturlig lateks, eller øko-vennlig minne skum madrasser. Mens du er på det, revurdere din sengetøy ved å velge naturlige fibre. Eco-vennlig ark og tepper er laget med minimal eller ingen miljøpåvirkning. Organisk sengetøy er produsert uten skadelige giftstoffer eller kjemikalier.

&bull Visste du at du kan også naturlig støtte ytelsen din? Tenaga er en urte supplement inneholder Physta, en patentert form av Tongkat Ali er utviklet i samarbeid med MIT som kan ikke bare støtte totale energi, men kan gi deg et løft i soverommet, så vel.

&bull Enkelte matvarer er antatt å ha seksuelt stimulerende egenskaper, for eksempel svart pepper, asparges, ginseng, rødvin, østers, mørk sjokolade og avokado.

&bull Unngå smøremidler som er laget med oljeprodukter eller kunstige duft, smak eller farge, og opt for soya-basert eller vann-basert i stedet. Soya er lys, og kan brukes sammen med kondomer. Kokos og oliven oljer er også gode alternativer, bare vær forsiktig så du ikke å bruke dem med latex.

http://www.m.webmd.com/a-to-z-guides/news/20010720/new-drug-phenom-ecstasy-viagra-trail-mix