Gi Partneren Din Mer Seksuell Nytelse… Her Er Hvordan – Samfunnet – Menns Problemer

 Gi Partneren Din Mer Seksuell Nytelse... Her Er Hvordan - Samfunnet - Menns Problemer

Penis utvidelse er den nest mest etterspurte valget av mannlige seksuelle ekstrautstyr etter impotens behandling. Du kan finne et stort utvalg av forskjellige løsninger på internett som vil løfte deg en større, lengre, tykkere og mye kraftigere penis.
i Dag er mange menn har dårlig tid og har en god del av disponibel inntekt, ideen om en rask oppskrift til effektivt penis utvidelse er svært attraktive, men det er ikke noen sikker snarveier.
Den mest umiddelbare og gal teknikk er kirurgi. Du vil ha noen gevinst med mye smerte ved å velge denne metoden. Mange menn er å forske om kirurgi, bare for å oppdage de høye kostnadene involvert, og det er svært liten sannsynlighet for suksess. Også, de sannsynlige negative virkninger er alvorlige nok til å gjøre kirurgi for risikabelt for omtrent alle menn med unntak av personer med en veldig liten penis. Du kan enkelt våkne opp med et vansiret penis eller miste muligheten til å oppnå ereksjon.
Rapporteres av leger, noen erigert penis lengre enn 4 inches er vanligvis stor nok til å stimulere erogene vevet i skjeden. En penis som er lengre enn 8 tommer kan ram inn i livmorhalsen og forårsake smerter.
Som en konsekvens av disse, nesten alle kirurger, spesielt den gode kirurger vil ikke gjøre operasjonen før en gjennomgår rådgivning, slik at du kan være i stand til å vurdere metoder først.
Den tryggeste metoden for penis utvidelse du bør prøve er optisk. Kjønnshår håret rundt basen av din penis kan gjøre penis ser mindre ut. Trimming av kjønnshår vil gjøre penis ser større og vil øke sin følsomhet.
Hvis du fortsatt ikke fornøyd, kan du prøve naturlige penis utvidelse metoder.

En veldig effektiv trening er penis stretching:

Gjennom å strekke penis forbi sin maksimale oppreist lengden av en litte bit hver gang cellene i penis vev vil reagere på utsiden kraft ved å multiplisere. Dette faktum gjør penis større.
følgende penis stretching trening vil bidra til å øke lengden på penis, men ikke omkrets. Dette er trinn-for-trinn retninger:
1), Begynner med penis i slapp tilstand. Få et fast grep på din penis’ hode. Unngå gripende så hardt at du er å kutte av blodtilførselen.
2) Sakte og forsiktig strekke ut din penis rett på 90 grader vekk fra deg selv. Strekk til penis’ maks. lengde uten å oppleve noen smerte eller ubehag. Opphold i strukket posisjon i fem minutter. På slutten av hvert minutt, forsøk på å strekke penis ut med bare en liten bit mer hvis du kan huske, uten å forårsake noen smerte eller ubehag.
3) La gå av din penis og ta en liten pause.
4) Pisk penis i urviseren for tretti eller flere ganger for å få blodet sirkulerer på nytt.
5) Gjenta trinn 2, 3, og 4, men i stedet for å strekke penis rett ut i en 90 graders vinkel fra kroppen, gjenta én gang for hver av disse stillingene: med penis peker nedover, oppover, til venstre, og til slutt til høyre.
6) Sist av alle, strekke penis rett ut i 90 graders vinkel vekk fra deg selv igjen i 1 minutt. Da kan du gi din penis 10 lys trekker i samme retning.
for Å finne mer informasjon om hvordan å forstørre penis på en trygg måte og hvordan man kan få et bedre sexliv, vennligst besøk oss og bli større.

Om Forfatteren

for Å finne mer informasjon om hvordan å forstørre penis på en trygg måte og hvordan man kan få et bedre sexliv, vennligst besøk oss og bli større.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.healthsquare.com/newrx/via1479.htm