å Ha Sex eller Å Elske

 å Ha Sex eller Å Elske

Egentlig forskjellen mellom de to konseptene er større enn noen av oss vil det skal være. Og, som nesten hver gang, kvinner føler det mest. Hva er forskjellen? Vel, kjærlighet. Kvinner trenger å bli beskyttet, ivaretatt og elsket så mye i sengen som i hverdagen.

husk at dette er ikke bare en legende brukes av kvinner for å manipulere menn. Forskjellen mellom å ha sex og å elske, sammen med det implikasjoner i et par sex-liv er det mange menn glemmer når delte seng-ark med en kvinne.

Klart, alt som er skrevet så langt vil ikke gjelde for one-night-stands. I de tilfeller det er alt om et samleie mellom to mennesker som bare dele sine organer. Etter den nederste linjen har blitt trukket, de fleste menn føler seg godt om seg selv etter en one-night – stand, uten å tenke om sin seksuelle ytelse. Helt tiltalende en kvinne fra den aller første tiden er ingen enkel jobb som den eneste mysteriet hun hadde avslørt er hennes kropp.

Likevel, de fleste menn er tiltrukket til one-night-stands eller, med andre ord, å ha sex. Mangel på engasjement er nødvendig og lett å nå de hovedmål: god følelse, er bare to grunner til å påberope i favør av å ha sex.

På den annen side er det så mye mer mellom en mann og en kvinne til å elske. Det er følelser og følelser, noe som fører til en helt annen forbindelse mellom to av dem. Mer enn det, for kvinner, en av de mest viktige ting under sex er miljøet. Og dette innebærer alt fra sted til de få stearinlys noen liker å sted rundt sengen.

La oss ta dem i tur og en liten bit. Hvis du ønsker å la henne smilende og tigge etter en sigarett og noen flere er det noen ting du kanskje har lyst til å ta hensyn til.

Prøver pappas gamle bilens fjæring bak vil gjøre bilen lykkeligere enn henne. Det ideelle stedet vil sikkert være en seng i en fin og koselig rom med ingenting forstyrre øyeblikk. Noen banket på døren eller til og med en ringetone for telefonen kan ha svært uheldige virkninger. Noen stearinlys som lyser og enkel-du hører musikk i bakgrunnen legger enda mer til den generelle forspill.

Utforske hver tomme av kroppen hennes og trekke imaginære konturer med dine fingre og tunge, kysse henne på halsen, bryst, buk og ben, alle i en bestemt rekkefølge rundt det viktigste området og lukke inn på samme tid. Alt dette vil øke spenningen og når det øyeblikket kommer både deg og henne vil føle forskjellen.

Kommunikasjon er avgjørende for gode resultater. Menn må ta hensyn til den uuttalte tegn hver kvinne gir dem. Ignorere disse skiltene vil gjøre kvinner føler seg brukt. Den gamle legende som sier at når en kvinne sier "nei", hun betyr faktisk "ja" er noe mer enn en dårlig unnskyldning, så hold ørene åpne for hennes ønsker.

Hvis alt går bra, kan du bli gitt den høyeste seksuell kommando og det er "ikke stopp!" Når du hører at, uansett hva du gjør, IKKE STOPP!