Healing Livmoren

 Healing Livmoren

du Sitter ved datamaskinen min, fristen nærmer seg raskt, tanker om min neste artikkel begynne å flyte som jeg lytter til didgeridoo meditasjon musikk. De Store Tankene Ma, sa, "Ånden av Livmoren må bli helbredet." Det var min cue som hva min Høyere Hun hadde å gi.

Mange kvinner er i giftig, intime relasjoner. Disse forholdene ikke tillater kvinner å hedre seg selv, sin familie, sitt samfunn eller den store verden.

I ulike Apotek Kvinne kulturer, når en kvinne har vært utsatt for overgrep, seksuelt misbrukt eller rett og slett slutter et intimt forhold som har kjørt sitt løp, hun vasker seg med en befruktede egget.

å Si bønner og affirmasjoner inn i egget for å slippe vondt, smerte, angst og til å velsigne situasjonen, hun deretter går egg over aura av hennes yoni å absorbere negativ energi fra hennes morsliv, noe som gjør det til et offer til den Store Moder Jord, som Hun kan omforme energien i en av frydefull gjenfødelse.

Etter rensing Ånden av Livmoren, ville man spør Mor på Jorden tillatelse til å gå inn i sin Hellige Kropp for å begrave egg og forsegle det med salt og aske, som er gjort blant kvinner Dagara mennesker i Vest-Afrika.

Denne type rituell rensing er gjort fire ganger: Fire dager, fire uker eller fire måneder. Hver gang en annen egg er brukt og den samme prosessen for å begrave den siste er ceremoniously utført.

I andre Medisin Kvinne kulturer, dei bryt egg i rennende vann etter en slik rensing.

En kan også bruke krystaller i stedet for egg. Jeg anbefaler røde, oransje eller klar kvarts krystaller for dette arbeidet. Moder Jord gir oss krystaller og edelstener til å arbeide med det vi kan helbrede oss selv, men også Hun er i behov av en helbredende og ved å gi bort en krystall med å fornye og oppdatere oss selv, vi er også å hjelpe til med å fornye og oppdatere Moder Jord.

Det er mange livmoren dis-letter som må bli helbredet. Det er i denne helbredende at selv-kjærlighet finner sted. Kvinner som har opplevd livmoren tap kan ta med seg som erfaring og snu det rundt. Når jeg snakker av livmoren tap, jeg snakker om alle lovbrudd som har funnet sted.

Plassere hendene på magen, åndelig nå innover og bli ett med din femaleness. Send helbredende kjærlighet energi til og erkjenner vulva. Du kan godt finne deg selv å bli klar og kraftig. Center deg selv ved å holde magen, summing din indre sang. Dette enkle daglige ritualet vil hjelpe deg i din helbredende prosessen.

Alt for ofte vi er i en hast. Kjører her og der, for opptatt til å bremse ned. Vi ikke tar oss tid til å hedre våre Hellige Livmoren Plass. Det er viktig at vi gjør tid for et enkelt ritual som vil bringe oss inn i en ny bevissthet om oss selv som kvinner. Healing vårt kollektive liv, kan vi begynne å reise, utforske de dypere områdene av vår femaleness. For en glede!

ved å Meditere på den Hellige Vulva mens du spiller av en tromme til rytmen av hjertet vil sende styrter av elektriske impulser til såret hennar. Slår på tromme og bidrar til å holde Åndens kraft av Livmoren. Energien fra trommelen vil føle deg varm som Sola eller kule som river vann. Uansett hvilken følelse du føler, vet at det er å gjøre det arbeidet som det ble kalt på til å gjøre. Yin og yang har en utfyllende formål.

Nylig, jeg har kjøpt en liten tromme, og plassere den mellom beina mine, jeg lukket øynene og følte rytmen av min yoni. Jeg spilte det jeg følte og lyd strømmet gjennom meg å ta meg inn i en hypnotisk transe. Det var god. Jeg har siden spilt mange forskjellige slår på trommen min og hver økt sender sine egne helbredende vibrasjon og rytme gjennom kroppen min. Jeg liker å spille min Yoni Healing Tromme og anbefaler det som en praksis for de kvinner som har en affinitet for trommelen. Du vil ikke angre på det.

Ånden av de Sårede Livmoren er lengsel etter helbredende kjærlighet. Det har kjent smerter i ulike grader. Det vet at tender loving care er en katalysator for å bli gjort hel i en Ånd av Kjærlighet. Livmoren Ånd kjenner og forstår den sanne essensen av deg og hvem du er født til å være. Det du ønsker for deg å huske at som du vil koble med Universell Mødre for å få visdom, slik som trengs i disse dager.

Bli ett med din Hellige Gateway. Hold magen, gjøre en gledelig støy og fortsette den helbredende prosessen!

Om Diva Mamma Tonya:

Dr. Tonya K. Freeman, bedre kjent som Mamma Diva Tonya er Co-Grunnlegger av MOSA Radio Nettverk med sin mann Dr. Bill Pinder. På MOSA Radio, hun er vert for Visdom Taler, et program på Kvinners Medbestemmelse og Velvære.

Hun er arrangør og tilrettelegger for Vekke Diva Innenfor og Oldtidens Mysterier for Moderne Kvinner Verksteder. Dr. Tonya er en Diva Talsmann, Livmoren Sjaman, Keynote Speaker, Indre Vekst Konsulent og Gamle Femi9 Visdom Keeper.

Besøke henne på hennes hjemmeside for mer informasjon.