Hva er Andre Navn for Menneskelige Feromoner?

 Hva er Andre Navn for Menneskelige Feromoner?

Hva er Andre Navn for Menneskelige Feromoner?

En rose av noen andre navn lukter bare så søt. Men navn bidra til å skille effektive menneskelig feromon dufter og produkter fra mindre effektive seg.

Forskning på menneskelige feromoner er relativt nytt, har eksistert siden slutten av 1980-tallet. Så antall av feromoner som har blitt identifisert er overraskende få.

de Fleste studier fokuserer på stoffer som begynner med prefikset ‘andro-.’ Dette er en referanse til det faktum at feromoner i både menn og kvinner kommer fra den mannlige kjønnshormoner, kjent som androgener. I menn, androgener lage den typiske mannlige seksuelle egenskaper: hårvekst, dypere stemme, og modne kjønnsorganer. Kvinner produserer også androgener, men i mye mindre mengder, og de er ansvarlig for å opprettholde seksuell lyst og energi. Kvinner produserer også en bestemt type vaginal feromon som kalles en copulin som ikke er avledet fra androgener, men den generelle bruken av ordet ‘pheromone " refererer til androgene stoffer.

apocrine kjertel naturlig skille ut androgener. Feromoner som har blitt studert mest, er kollektivt kjent som 16-androstenes eller 16-androstene steroider. De inkluderer androstadienone og androstadienol. (Tilsvarende kvinnelige pheromone androstadienol er estratetraenol.) Disse er luktfri apocrine sekreter. Ved kontakt med bakteriene på hudens overflate, disse duft-fri feromoner er umiddelbart konvertert til aromatiske forbindelser androstenone og androstenol.

Studier viser at feromoner androstadienone og androstenol er forbundet med positive endringer i kvinners stemninger og rapportert nivå av seksuell opphisselse og måten de reagerer på bilder av både menn og kvinner. Androstadienone er også forbundet med endringer i puls, blodtrykk og pust og at de er konsistente med seksuell opphisselse. Androstadienone er noen ganger forkortet til OG.

Feromoner er også noen ganger kalt primere, signaler, triggere, eller releasers. Disse åpenbart ikke kjemisk navn, men de henviser til det som oppfattes kraft av feromoner for å skape endringer i virkemåte i andre mennesker.

Primere skape varige endringer i hormonnivået. Utmerket bevis finnes for at mannlige feromoner skape endringer i kvinnelig hormon nivåer. For eksempel, kvinner med uregelmessig menstrual sykluser som luktet prøver av mannlige apocrine sekreter daglig i fire måneder opplevd økende regularitet. Syklusen lengde for de fleste av kvinnene i studien var det et gjennomsnitt på 29 dager.

Det er også god dokumentasjon på at feromoner fungere som signaler, noe som øker effektiviteten av kompis utvalget. For eksempel, kvinner er mer tiltrukket av pheromone dufter av menn som immunforsvar er forskjellig fra deres egen.

Det som er mindre klart er at feromoner funksjon som utløser eller releasers, med stadige endringer i oppførsel hos kvinner. En studie viste at kvinner som var utsatt for lukten av androstenol over natten hatt et økt antall, og mer intens, sosiale interaksjoner med menn i den følgende morgen, men ingen oppfølging studier bekreftet denne effekten.

Når du vurderer kjøp av feromoner dufter eller andre produkter, er det viktig å forstå hvordan ordet " pheromone’ er som brukes. Gjør det se androstenol, som kvinner finner tiltalende, eller androstenon, som de synes er ubehagelige? Produktene som hevder å inneholde utløser eller releasers bør bli nøye undersøkt. Siden antall identifiserte menneskelige feromoner er ganske liten, produkter som gir seg ut for å inneholde et stort antall av feromoner fortrinn undersøkelse.

kunnskap om pheromone nomenklatur kan gå en lang vei i å hjelpe deg å sortere gjennom misforståelser om og villedende reklame for feromoner.

Jamie Reese, vitenskapelig forsker som spesialiserer seg i den fascinerende område av menneskelig pheromones har skapt den mest effektive formel som positivt påvirker en kvinne

ønsker. Få en gratis rapport på dette vitenskapelige gjennombrudd på www.emamorx.com/ART

http://www.rxlist.com/script/main/mobileart-rx.asp?drug=stendra&monotype=rx-wcp&monopage=6