Hva er en God Naturlig Urt Erektil Dysfunksjon Kur?- – Helse

 Hva er en God Naturlig Urt Erektil Dysfunksjon Kur&#63 - Helse

Hva er en god naturlig urt erektil dysfunksjon kur? Visse kjemiske forbindelser som finnes i planter kan hjelpe menn å overvinne seksuelle problemer. Mange er skeptisk til at bare planter som kan kurere impotens. Det de ofte ikke innser er at kjemikalier som finnes i planter danner grunnlag for de fleste av de store legemidler som er godkjent av FDA.

følgende urter er blant de mest kjente og effektive naturlige aphrodisiacs:

Tongkat Ali–Nyere vitenskapelige studier viser at denne Indonesisk urten øker testosteron nivåer hos menn. Testosteron øker sperm produksjon, libido, og utholdenhet. Menns testosteronnivå topp i sine ungdoms år, og deretter å avta. Menn som bruker tongkat ali ofte rapporterer om en økning i ereksjon styrke og utholdenhet. Denne urten er ofte brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere fordi den bygger muskelmasse og styrke.

Catuaba Bark-Dette er trolig Brasils mest kjente aphrodisiacal anlegg. En Britisk forsker som skriver om catuaba bark, "det er i området av mannlig impotens at de mest slående resultatene har vært rapportert" og "det er ingen bevis for bivirkninger, selv etter lang tids bruk."

Mucuna Pruriens-Dette er en viktig libido enhancer fordi det øker dopamin nivåer. Noen gang lurt på hvorfor du føler deg helt uinteressert i sex etter en orgasme? Det er fordi prolactin nivå har skutt opp. Dopamin virker som en prolactin suppressant. Det er blitt oppdaget at mange menn som har problemer med å oppnå og opprettholde en ereksjon har unormalt høye nivåer prolaktin. For denne grunn, mucuna pruriens er en utmerket naturlig urt erektil dysfunksjon kur.

Maca–Denne urten er en svært populær i Sør-Amerika. Hvis du besøker Peru vil du se maca produkter som selges overalt. Maca er kjent for å øke energi og seksuell utholdenhet. Faktisk, Incans brukt til å spise maca før du går i kamp, slik at de ville kjempe lenger og hardere.

Kåt Goat Weed-Folk ofte til å le på navnet, men det er ikke noe morsomt om denne fantastiske plantens evne til å forbedre ereksjon. Denne urten har okkupert en viktig plass i tradisjonell Kinesisk medisin i over 2000 år. Det fungerer ved å øke nivåene av nitrogenoksid, som tillater mer blod strømmer til penis.

Det urter har vært brukt i århundrer for å forbedre seksuell ytelse. Likevel er mange mennesker som tar urte kosttilskudd i dag finner dem helt ineffektiv. Årsaken er feil dosering og lav kvalitet urte ingredienser. Naturlegemidlet virksomhet er i stor grad uregulert og mange skruppelløse bedrifter dra nytte av det.

Men det er noen produkter som bruker en overlegen grad av urter i store nok doser til å være effektiv. En av de mest populære naturlige libido ekstrautstyr produkter er kalt Zenerex. Selskapet er svært anerkjente og har eksistert i lang tid. Kundebasen er ekstremt lojale. Disse er alle et godt tegn. Skaperne av Zenerex følge strenge FDA retningslinjer når det kommer til produksjon av produktet sitt. De tester og re-test for å være sikker på at ingrediensene er ren og blandet sammen akkurat.

Hvis du kommer til å prøve en naturlig urt erektil dysfunksjon kur, Zenerex er det du ønsker å se på først.

Om Forfatteren

for Å finne ut mer om naturlig rettsmidler for erektil dysfunksjon–hvordan de fungerer og der hvor å kjøpe dem-vennligst besøk Zenerex.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.