Hva Er Penis Utvidelse Øvelser?

 Hva Er Penis Utvidelse Øvelser?

Naturlige penis utvidelse øvelser er en måte å legge til permanent tykkelse og lengde på penis. Det er gjennom disse øvelsene at penis blir i stand til å fylle med mer blod enn før.

Naturlig utvidelse mosjon programmer inkluderer en varm opp, jelq økt pluss andre øvelser, og kjøle seg ned rutine. Penis øvelser er en effektiv måte å legge til permanent vekst i et par måneder med vanlig praksis.

Hvordan penis utvidelse øvelser arbeid

Den grunnleggende ideen bak penis øvelser er at din penis er for tiden begrenset i størrelse. Din ereksjon kan bare bli så stor, fordi din penis kan bare fylles med så mye blod.

penis har 2 store kamre, kalt korpusene cavernosa, som består av en svampaktig vev. I løpet av en ereksjon, for denne regionen av penis fylles med blod. For å gjøre ereksjon å skje, og disse vev suge opp blodet å strømme inn i penis. Øvelser trene disse vev for å la mer blod i, og dette er hva som gjør større erections mulig.

Trening teknikker

En trening rutine består av en grunnleggende øvelse kjent som jelq. Det er en sakte og rytmisk, lys ytre trekk bevegelse på penis. Gjør slik manuell øvelser åpner opp flere områder av svampaktig penis vev. Dette gjør at penis fylles med blod.

Det er mange varianter å jelq og andre øvelser i et gitt program. Den beste måten å bevege deg gjennom et treningsprogram er å starte med en kort, noen få minutters treningsøkt, og jobbe din vei til en lengre.

Mens du legger til størrelsen, kan være den viktigste grunnen for å starte et treningsprogram, en verdifull teknikk som brukes i mange programmer innebærer øvelser som er rettet mot PC-muskelen. Denne muskelen må være tonet, og holdt seg i form for å bedre orgasmer og utløsninger.

Øvelser i forhold til andre metoder

Øvelser kan føre til flere positive effekter enn det som er funnet med bruk av vekter eller pumper. Hvor vekter strekke penis inn i en tynn pølse form, øvelser kan utvide både omkrets (tykkelse) og lengde.

resultatene fra pumpene kan være bra, men de er bare midlertidig. Noen gutter funnet andre problemer med pumper som hevelse, arrdannelse, og avhengighet av pumpen for alle ereksjon i det hele tatt.

Nyere metodene for penisforlengelse, som inkluderer en øvelse programmet er ikke smertefullt, og legge til permanent vekst til størrelsen på penis.