Hvordan Dato – Tilbake til det Grunnleggende av Dr. Dennis W. Neder

 Hvordan Dato - Tilbake til det Grunnleggende av Dr. Dennis W. Neder

Hei Dr. Dennis – Hei og takk for din hjelp!

jeg er singel, og jeg har vært i 2 år. Jeg er en 30 år gammel kvinne med 2 del-tid for barn. Jeg er attraktive (selv om den var ganske overvektig), intelligent og jeg liker å tro at jeg er i godt selskap.

Nylig, jeg har hatt noen ganske uflaks i å legge inn dating scene. Jeg har blitt sto opp et par ganger, møtte en mann som ikke gjorde noe annet enn å spille spill med meg, møtte en annen mann som bare tok av og sluttet å snakke til meg, møtte en annen mann som falt i kjærlighet med meg altfor fort og jeg har bare lyst til å være venner med, har hatt mange, mange e-poster meldinger gjennom et singler nettsted som er ignorert eller vil de bare slutte å snakke til meg med ingen forklaring eller annen grunn, og jeg selv ble med et par Meetup grupper (Meetup.com) i området, og har vært å sette meg ut der, men jeg bare ikke kan synes å møte noen som er ekte og godt. Faktisk er det meste av det jeg har oppdaget er svært negativ og skuffende.

jeg er heller ikke veldig flink til å lese folk, slik som gjør ting litt vanskeligere, og jeg er ikke den mest sosiale personen.

jeg begynner å lure på om det er noe galt med meg, eller hvis dette er typisk for dating spillet. Jeg er veldig lei av alt som har skjedd og jeg er motløs og fortvilet. Jeg lurer på om du har noen innsikt i dette, noen tips jeg kunne prøve, etc., Jeg ville sette stor pris på det.

Takk skal du ha!

Hei!

Det ser ut til at den ene fellesnevneren i dette er du. Ja, jeg kan fortelle deg svært sannsynlig hva problemet er, siden symptomatology er så klare og entydige.

Først av alt, la oss gjøre en liten opptelling, skal vi? Dette er en litt smertefull, men tro meg, det er veldig viktig slik at vi har et sted å starte.

Du har to barn, og du er en enslig mor. Du er overvektige, og jeg kommer til å satse du har møtt i det minste noen av disse gutta (om ikke de fleste av dem) på internett. Du er sannsynligvis også ved hjelp av noen VELDIG utdatert dating metoder (jeg vil komme mer inn på dette i et minutt), og det er trolig en haug av andre ting som skjer her jeg ennå ikke vet. Jeg vedder på at du også har noen ganske høye, og kanskje litt urimelig – forventninger til menn du dato.

Her er virkeligheten: både menn og kvinner har noe av en "punkt" system, " de har for å løse når de vurderer dating. Ærlig talt, er det svært få som gjør det. De bestemmer seg for hva de vil og bare håpe på at det skal skje. Når det ikke gjør det, de ser seg rundt og lurer på hvorfor. Verre enda, de har aldri selv vurdere hva DE bringer til bordet for å se om det er enda en kamp for gutta at de ønsker å date!

La oss si at du bor i en stor by som vurderer at du er involvert med Meetup, jeg vedder på at er sant. Store byer skape stor konkurranse. Du har MANGE andre jenter som konkurrerer om den samme "mannlige real estate" som du er. Mange av disse jentene er i form og ikke har barn, er yngre og kan til og med bli bedre partnere, eller de har bedre dating/forholdet ferdigheter enn du har.

jeg skal være den første til å fortelle deg at selv om dette er urettferdig, det er bare hvordan ting er. Disse problemene er betydelige problemer for en enkelt kvinne i dating-markedet! Ditt utseende, din tilgjengelighet, dine ferdigheter, og selv din alder er alle "dating valuta". Menn ser på disse tingene, og avgjøre hvorvidt eller ikke du er noen på banen eller ikke, og enten du er på kort sikt materiale eller lang sikt materiale. Ikke føle seg så ille men menn har sin egen "punkt-system" for å komme i tillegg.

å Vite (og akseptert) dette vil hjelpe deg å maksimere din evne til å markedsføre seg til den "riktige" gutta!

Det er en annen ting på spill her må du forstå:

de FLESTE kvinner i dag bruker feil play book når det kommer til dating. Faktisk, de bruker den samme sine mødre og bestemødre som brukes til å være vellykket. Problemet er, det er et nytt årtusen med nye regler. Gamle teknikker rett og slett ikke lenger fungerer lenger. Faktisk, de jobber mot deg og svært symptomer du har beskrevet er de samme som jeg ser når kvinner bruker disse utslitt verktøy.

dette er Åpenbart en veldig stor diskusjon, så la oss gå tilbake til begynnelsen:

* se er en av de viktigste verktøyene du har i dating. Maksimere det! Komme i form og miste vekt. Sørg for at håret er "dato klar", og med det mener jeg, ingen kort hårklipp! Stil blader fortelle deg dette ser bra ut – det har de ikke. De aller fleste av gutta ønsker jenter som ser ut som jenter og ikke gutter. Dermed vokser håret ut – og ikke sprø farger. Sjekk din make-up og garderobe og oppdatere det, hvis du trenger det. Et annet problem med det å være mamma er det du har sannsynligvis ikke holdt opp med disse tingene.

* Du jenter fortsette å spre myter som å spille "hard to get" gir du verdi i menneskers øyne. Nei, det gjør det ikke. Det er en stop-over fra en lang borte alder! Faktisk, de fleste gutter i dag ikke selv forstår dette spillet og bare se det som uhøflig og udugelig. Er du ute etter å date bare slemme gutta? Selvfølgelig ikke – verken er menn. Tilgjengeligheten er ekstremt viktig! Dette er en av grunnene til å ha barna arbeider så hardt mot deg i dating verden. Likeledes, ikke plukke opp telefonen, ikke tilbake telefonsamtaler, avbryte datoer i siste liten, og noen av 1001 andre små spill noen av dere jenter spille drap av moderne, potensielle relasjoner! Du har til å være tilgjengelig til gutta du ønsker å date, eller vil de bare gå og finne noen som ER tilgjengelig – og smartere. Tenk på dette: mine lesere forstår disse fakta og har vanligvis 2-3 eller flere telefonnumre de jobber med til enhver tid. Hvis du ikke plukke opp telefonen, eller du kan returnere telefonen ringer, gjett hvem som får den dato? Neste jente i tråd! Gjett hvem som får forholdet? Jepp – samme.

* ikke prøv å date via teknologi! Dette fungerer ikke heller! Sms og e-post (for eksempel) DREPER relasjoner! Spesielt hvis du bruker dating sites, har du fått til å få til at i-person-møte en gang! Jeg snakker dager her, IKKE uker og spesielt, ikke flere e-poster! Hvis fyren kan ikke/vil ikke eller vet ikke at han skulle gjøre dette, må DU flytte dette inn i-person umiddelbart! Du ikke vil at han får inntrykk av at du på en avstand som du kan aldri leve opp til! Disse utgjør SVÆRT raskt. Ikke la dem.

* ikke prøv å hold av sex tenkning som gjør forholdet bedre – er det ikke. Det er rett og slett kunstig manipulering av forhold som er ment å være fremover. Jeg sier ikke for å få til det før du er klar, men ikke hold den av. Menn bruker sex tidlig på svært forskjellig fra kvinner. Mens du bruker den til å binding og å skape intimitet, menn bruker det til å avgjøre om vi ØNSKER Å bond og skape intimitet med deg! Snart imidlertid at vindu av muligheter stenger og vi innser at vi aldri har det følelsesmessige forbindelsen med deg. Vi vil fortsatt ha sex med deg, men du vil aldri få tilgang til våre hjerter.

* Endre "standarder". Jeg sier ikke til dags dato bare noen, men du som altfor mange jenter i din situasjon har standarder som din egen dating valuta sannsynlig ikke har råd til. Du har for mange ønsker og forventninger uten mulighet til å gå tilbake verdi. Videre, hvis en fyr gjør en liten feil, er du klar til å skjære ham løs, og flytte på. Det er ikke bra dating strategi. Du trenger for å dyrke relasjoner, ikke har noen perfekt, uoppnåelig en rett ut av boksen.

* Lær hvordan å nærme gutta selv og hvordan å sette opp datoer! Gi tilbake til dating prosessen også! For eksempel, hvis du har vært ute med en fyr et par ganger, er det en god idé å invitere ham over til et måltid og litt vin eller ut for noe morsomt. Gutta ikke vil ha til å være de eneste som investerings – heller ikke du. Gutta vil raskt miste interessen hvis de ikke ser noe som kommer tilbake. På den annen side, gutta vil henge i det langt lengre enn de burde eller ellers ville gjort hvis de gjør!

* Tydelig skille som daterer seg fra vennskap. Ikke bland de to eller kaste blandede signaler.

* Sjekk din holdning på døren. Ingen fyr ønsker å være rundt noen jente som er fordømmende, motbydelige, mener, hatefullt eller sint. Vi ønsker – og som faktisk TRENGER å være rundt kvinner som er søt, engasjert, morsom og interessant.

jeg har gitt deg mye å tenke på her. Disse er det grunnleggende og alt bygger videre derfra.

med vennlig hilsen…

——————————————————————

Har en kjærlighet, dating, sex eller forhold du spørsmål? Du kan skrive til meg eller få mer informasjon om å Være "en Mann i en Kvinnes Verden tm" ved å gå til: http://BeingAMan.com. Pass på å sjekke ut den nye BAM! På TV http://BeingAMan.tv. Følg meg på Facebook (http://tinyurl.com/cas4w9) og Twitter (http://tinyurl.com/d3pecs).

Copyright (c) 2010, Dr. Dennis W. Neder

Alle rettigheter reservert.