Hvordan Å Forebygge Og Reversere Muskel Tap Som Vi Alder

 Hvordan Forebygge Og Reversere Muskel Tap Som Vi Alder

Tap av muskel er et forventet resultat av aldringsprosessen, men det er ikke til å unngå. Mens nesten alle voksne begynne å miste muskelmasse så tidlig som i trettiårene, den vanlige nedgang i styrke og muskel størrelse er i stor grad forebygges. Å opprettholde muskelmasse som vi alder bør være en viktig del av en sunn livsstil, som det bidrar til å styrke skjelettet og forebygger skader.

Hvorfor Vi Mister Muskel

Sarcopenia, eller muskel tap, er på grunn av flere medvirkende faktorer. Hormonelle endringer, mangel på mosjon, og mangel på tilstrekkelig inntak av protein er vanlige årsaker.

Noen medisinske tilstander kan øke hastigheten som muskelen er tapt, slik som diabetes, hjertesykdommer, og nyresykdom.

i Tillegg er det noen medisinske behandlinger for sykdommer kan resultere i muskel tap på grunn av kosttilskudd restriksjoner, medisiner, eller begge deler.

Tap av muskel kan føre til alvorlige helsemessige problemer i noen voksne.

Folk med svake muskler er mindre i stand til å opprettholde god holdning, holde sin balanse, eller leve et selvstendig liv. Som et resultat, redusert muskelmasse gjør deg mer utsatt for fall, puste problemer og psykiske problemer som depresjon.

Din er også mindre sannsynlig å få tilstrekkelig mosjon, noe som kan føre til fedme, hjertesykdommer, og voksen utbruddet diabetes.

hormonbehandling

det finnes Heldigvis flere effektive behandlinger for muskel tap i aldring voksne. Hormone erstatning terapi kan brukes til å øke testosteron nivåer hos både menn og kvinner, og øvelsene kan bli brukt til å øke både muskelmasse og styrke.

endringer i Kostholdet kan være nødvendig å ta muskel tap på grunn av underernæring eller medisiner.
Kosttilskudd Løsninger
I friske eldre voksne, enkle endringer i livsstil kan forhindre eller reversere de fleste tilfeller av aldersrelaterte muskel tap. Å legge til mer protein til kosthold er avgjørende for å få muskler.

for Å unngå å få ekstra fett, magert protein kilder som bør brukes.

kyllingbryst, fisk, egg hvite, og tyrkia er alle gode protein kilder for eldre voksne, samt mutter butters og protein shakes laget med sukker gratis søtstoffer.

Unngå bruk av tunge sauser, stekt mat, og mye sukker samtidig legge protein til kosthold. Målet for et minimum av syv gram protein per tjue pund av kroppsvekt hver dag for å møte protein krav.

Unngå bruk av profesjonelle vekt-å få formler når gjenoppbygge muskler. Selv om mange kroppsbyggere sverger ved gainer er formler, de ofte inneholder kjemikalier som kan være skadelig i store mengder.

Kreatin rister i særdeleshet kan forårsake overflødig væskeretensjon, som kan øke blodtrykket og øke risikoen for hjerneslag hos mottakelige personer.

Regelmessig mosjon er også viktig. Mens de fleste leger anbefaler å gå så den ideell trening for eldre voksne, gå alene vil ikke omvendt muskel tap.

vektbærende øvelser må være inkludert i noen treningsprogram for å øke muskelstyrke.

Vektløfting rutiner spesielt beregnet for eldre kan bli funnet på nettet, eller en individuell plan kan være skapt av en lege, fysioterapeut eller fitness instruktør.

hvor mye vekt som skal brukes for hver øvelse skal bestemmes av hvert enkelt individs generelle tilstand, nåværende nivå av styrke og helse.

de Fleste mennesker som er å gjenoppbygge tapt muskel starte med veldig lette vekter, og gradvis øke mengden løftet som de få muskel massen.

I eldre voksne med helsemessige problemer, kan du reversere muskel nedgangen kan ofte forbedre din generelle helse.

Helsemessige Komplikasjoner Som Kan Påvirke Trening

Men, de med helseproblemer bør diskutere endringer i kosthold og aktivitetsnivå med sin lege før de begynner.

Hvis du har nyresykdom, for eksempel, du kan være i stand til å trygt legge ekstra protein til kostholdet, og hvis du har redusert bentetthet kan være ute av stand til å løfte tyngre vekter.

når Det er sagt, selv om du er sengeliggende du kan dra nytte av å gjenoppbygge muskler, selv om du aldri gå forbi løfte fem pounds av vekt.

Noen medisinske forhold må være mer nøye når du starter en ny diett og mosjon rutine.

Diabetes

Diabetikere spesielt bør endre sin rutine sakte, på grunn av risikoen for å utøve indusert hypoglykemi. Insulin nivåer kan måtte justeres på grunn av kosthold og aktivitetsnivå endres.

på Grunn av den økte risikoen for hypoglykemi, diabetikere bør aldri trene alene, og bør alltid bære en glukose meter og beredskap sukker mens du trener. Lett å bære glukose gel pakker er stor for diabetikere bare starte en ny øvelse rutine.

Siden muskelmasse øker insulin sensitivitet, insulin doser kan være nødvendig å være redusert som muskelen er oppnådd.

hjertesykdommer

Hvis du har hjertesykdom, bør du også starte veldig sakte, og gradvis øke youractivity nivå som deres tilstand blir bedre.

Mange leger anbefaler å bygge styrke før du prøver å legge til aerobic arbeid til en øvelse rutine for hjertesykdom pasienter.

Over tid, medisiner kan trenge å bli redusert eller eliminert, slik at vanlige kontrollene bør være planlagt når du arbeider ut.

Som med diabetikere, hjertesykdom pasienter bør arbeide ut med en partner, og bære beredskap identifikasjon og medisiner når du trener.

Leddgikt

Leddgikt kan først bli motløs av økt smerte og stivhet i ledd etter trening, men med regelmessig mosjon, vil de fleste finne sin tilstanden forbedres innen uker.

Leddgikt pasienter lider ofte av redusert mobilitet i vektbærende leddene, slik at øvelsene kan måtte endres for å styrke musklene rundt berørte ledd.

En konsultasjon hos en fysioterapeut er en nyttig utgangspunkt for personer med leddgikt som ønsker å reversere muskel tap.

KOLS lungesykdom

Andre forhold kan også bli påvirket av økt aktivitet. KOLS og andre lungesykdommer, kan i utgangspunktet føler seg verre med trening, men som leddgikt, disse forholdene kan forbedres ved fortsatt trening.

Studier har vist at KOLS-pasienter som deltar i moderat fysisk aktivitet øker sin utholdenhet nivåer, selv uten økt lungefunksjonen.

De med astma og beslektede tilstander ofte oppleve økt lungekapasitet og færre symptomer som sin aktivitet stiger.

Psykologiske Fordeler av å Forbedre Muskel Styrke

å Forebygge og reversere muskel tap som vi alder har psykologiske fordeler, så vel. Fysisk aktive seniorer rapport følelse mindre deprimert og engstelig enn sine sofagris jevnaldrende.

Kognitiv funksjon er også økt, noe som muskelmasse øker, trolig på grunn av høyere blodet oksygen nivåer og bedre sirkulasjon.

Hvis du holde deg aktiv som de blir eldre, er du mindre sannsynlig til å trenge lang sikt pleie-og omsorg, og er mer sannsynlig å ta en aktiv rolle i å håndtere din egen helse.

For nettopp disse grunner alene, bekjempelse av aldersrelaterte muskel tap er verdt å forsøke for alle voksne. Forstå hvordan å unngå muskel tap og til og med reversere den, vil sikre at du har en sterk og sunn fremtid foran oss.

Hvis du er seriøs om å lære hvordan å redusere muskel tap problemer naturlig og lett…Hvis du ønsker å finne ut den beste tips til å forbedre muskel muskel masse og styrke… så du funnet den rette personen. Jeg skal gjøre å forbedre muskelstyrke enkelt og morsomt for deg… OG IKKE KJEDELIG!

Først, deretter hvordan å unngå muskel tap for å få kraftig hjelpen du trenger for å takle problemet nå. Dette får du umiddelbar proaktiv hjelpen du trenger nå.

Andre, se deg rundt min hjemmeside som det er en rekke andre ressurser for å hjelpe, inkludert nylig oppdaget behandlinger, naturlig løsninger og råd, samt gjør-det-selv handlingsplaner hvis du foretrekker bare å vite hvordan.

Tredje, med mitt råd kan du unngå muskel tap problemer , returnerer du til levende helse, og få deg tilbake til den tryggheten i å vite at du fungerer på 100%, mens det å få tilgang til energi fylt pulserende livet du fortjener. Du har hørt det før… jeg får det. Men vi har bidratt til å redde MILLIONER allerede, og vet at alle triks i boken for å hjelpe deg å føle deg bedre naturlig.

Fjerde, det er ingen fjerde. Bare nyte de ressursene vi samlet for din skyld, ta handling, og bruk fornyet energi til hva du måtte ønske! Hvis du ikke kan finne en løsning til akkurat nå problem… jeg vil bli utrolig overrasket!

http://www.agingfit.com/