Hvordan Har God Sex – Ernæring og Mat Som Skaper Lidenskap!

 Hvordan Har God Sex - Ernæring og Mat Som Skaper Lidenskap!

Er spenningen borte? Har spenningen gått ut av din elsker livet og sex. Har du bare tilbringe kjedelig kveld etter kjedelig kveld sammen ser på prime-time TV lagoppstillinger. I helgene han klokker sports med gutta, hun går shopping med jentene. Du kan til slutt våkner opp en dag og tenker – "Oi mitt liv og sex-livet har blitt ganske kjedelig!"

Vel det ikke å være slik. Ønsker du å sette litt krydder tilbake i sexlivet ditt? Godt du kan. Denne artikkelen fokuserer på to av de viktigste aspektene av mat og ernæring – en hva matvarer og næringsstoffer som er nødvendig for å hjelpe kroppen din til å fungere skikkelig, for sex, og den andre er å hjelpe hjernen fungere riktig.

Den viktigste ingrediensen som gjør sex spennende er hjernen og hvordan den fungerer, og hvor godt det fungerer.

Etter alle det er hjernen som gjør visuelle bilder spennende og tolker sensuell lukter og en sexy klingende stemme.

Og det er ikke din fot, som drømmer opp kreative morsomme seksuelle scenarier for deg og din partner.

Denne artikkelen omhandler mat og næringsstoffer i hjernen som det er relatert til sex.

det å Spise Mat og Ernæring for å Forbedre Din Seksuelle Nytelse

Her er noen av de anbefalte vitaminer, næringsstoffer og matvarer:

B-Kompleks Vitaminer – B-kompleks vitamin B-1 (tiamin), B-2 (riboflavin) og B-3 (niacin) er nødvendig for en sunn sex-stasjonen.

Vitamin B-1 er funnet i korn, asparges og rå nøtter Vitamin B-2 er funnet i asparges, bananer, brokkoli og magert kjøtt. Niacin Vitamin B-3 dilates blodkar, for å skape bedre blodstrøm, og det er også viktig å sex hormoner.

Vitamin C bidrar til å holde ulike sex kjertler knirkefritt. Antioksidanter beskytter seksuelle organer og prostatakjertel fra frie radikaler.

Vitamin E aids sex hormon produksjon og forbedrer sirkulasjonen og finnes i hele korn, frukt og grønnsaker. Sink er nødvendig for å produsere testosteron, det mannlige kjønnshormonet og er inneholdt i østers, gresskar og solsikkefrø, spinat og hvitløk.

Andre verdifulle næringsstoffer er:

Biotin-øker normal helse-mannlige sex kjertler. Folsyre – opprettholder kjønnsorgan helse. Selen – øker mannlige potensen og sexlysten.

Hva Vi Spiser Kan i Stor grad Påvirke Vårt Sex Liv – Tenk på Dette!

Har du noen gang lagt merke til at når du eller din ektefelle er lei deg er sjelden i humør for sex. Dette ser ut til å være spesielt for kvinner. Når de er lei svaret er nesten alltid NEI! Og i disse dager med mange kvinner å arbeide utenfor hjemmet pluss sjonglere familien aktiviteter og husarbeid er det ikke så rart etter den tid bed ruller rundt hun er klar til å rulle over og gå i dvale.

Men har du noen gang lagt merke til når begge ektefeller er full av energi at det nesten alltid fører til sex og mer energi jo bedre sex.

å Vite at dette er det ting du kan gjøre hver dag for å gi kroppen din og hjernen mer energi for ting du liker å gjøre – som å ha sex. Ofte hans kamerater kan gjøre narr av fyren som hjelper sin kone med husarbeid, men jeg vedder på at han får mer enn disse andre gutta.

Aphrodisiacs og Elsker Mat

Vurdere den utrolige kraften i sinnet. Har du hørt om placebo, jeg vet du har. Arbeidet ofte fordi folk tror de vil. Noen aphrodisiacs arbeid rett og slett fordi du tror de vil. Hjernen din er i effekt din største kjønnsorgan. Hvis hjernen tenker litt mat gjør deg til en sex-maskin, det vil det. Så hvis du tror buffalo chips vil skyte opp sex-stasjonen, sjansene er de vil.

Østers er en velkjent afrodisiakum. Østers er fullpakket med sink, så hvis du er sink mangelfull, østers kan hjelpe deg med å føle seg sexy.

Serotonin er et kjemisk stoff som hjernen produserer som kan øke din seksuelle lyst. Stress senker nivåene av serotonin. Noen studier har vist at lave nivåer av serotonin er knyttet til dårlig utløsning, og lav sperm count. En kombinasjon av mat som inneholder aminosyren tryptofan og visse karbohydrater kan redusere stress og øke nivået av serotonin. For eksempel 4 – 6 gram av fisk, kylling eller magert kjøtt, med brød eller pasta.

Androsterone, en potent mannlig hormon, er tenkt å tiltrekke seg hunner, og er funnet i selleri. Forskerne spekulerer i at når du spiser selleri, kan du slipper androsterone gjennom svette etter fordøyelsen. Kvinner kan ikke typisk lukte dette, men noen ting er merket ubevisst og kvinner kan bli tiltrukket av dette.

Også lukten av gresskar pai kan øke blodtilførselen til penis ifølge en studie.

Med alt dette fokuset på mat og ernæring husk at den viktigste egenskap er å ta hensyn til partneren din. Dette kan være den mest kraftfulle verktøy for å sette din partner i humør for stor sex.