Hvordan Å Helbrede Artritt Felles Smerte Med Urter

 Hvordan Å Helbrede Artritt Felles Smerte Med Urter

fra friske blader av bathua, drikke hver dag på tom mage for 2-3 måneder. En halv teskje gurkemeie pulver med varmt vann bidrar til å kurere leddgikt. Ta alfalfa te to ganger om dagen, og gjør en god kur. To ts av eple cider eddik og 2 teskjeer honning oppløst i et lite glass med varmt vann tas en gang eller to ganger om dagen bringer lindring. Gni den verkende ledd med varm eddik for å få litt lindring av smerte. To deler ren olivenolje og en del parafin gjør en fantastisk liniment å bade plaget ledd. Legg en spiseskje tran til saften av en appelsin, pisk og drikke før du sover. En rå fedd hvitløk hver dag er svært gunstig. Dette fedd kan være stekt i ghee (smør) eller castor oil. Ta for 2 måneder. Guggulu er svært nyttig i å kurere leddgikt. Spise en halv teskje to ganger daglig etter måltider med varmt vann. Utøve plaget ledd i et badekar fullt av varmt vann. Drikke gulrot juice, agurk juice, spise kokte grønnsaker og/eller vegetabilske supper, og drikke kokos vann for en sunn kropp og massasje leddene daglig for å kurere leddgikt. På tom mage spise 2-3 valnøtter eller kokosnøtt. Unngå psykiske spenninger som fører til stress. Gå ned i vekt, om nødvendig, for å komme nær til din ideelle vekt. Hvis du veier mindre, det er mindre vekt på leddene og mindre smerte.

Effetive og Dokumenterte Resultater For – Arthcare Olje (Anti Inflammatorisk og muskelavslappende Urte Massasje Olje) :

Arthcare Olje er den beste naturlige løsningen for ditt problem, produsert under veiledning av anerkjente MD Ayurveda-Spesialist. Arthcare er en anti-leddgikt urte olje som ikke bare gir en sikker lindring i revmatisk artritt, men også styrker bein vev, skjelett-og nomuscular systemer, noe som gir en komfortabel bevegelser i ledd og muskler. Det er en kraftig antioksidant og øker energinivået. Arthcare trenger kroppen vev raskere enn noen annen salve på grunn av sin sterke anti-inflammatorisk handling. Det fjerner stivhet og forbedrer mobilitet av lemmer. Det bringer lindring fra ryggsmerter, muskulære spenninger, revmatiske plager, leddsmerter osv. Body massasje med Arthcare olje, slapper et astmatisk person. Arthcare er vitenskapelig bevist Ayurvedisk formulering som inneholder urte kombinasjon av kjente tradisjonelle urter som er beskrevet ovenfor. I løpet av noen minutter av programmet, vil du føle deg avslappet fra smerte. For Best Resultat, Ta 2 Arthcare Kapsler to ganger om dagen og massasje normalen Arthcare Olje 2-3 ganger om dagen.

Urte Rettsmidler:

bruk av urter er en tid-æret tilnærming til å styrke kroppen og behandling av sykdom. Følgende har tradisjonelt vært brukt til å behandle revmatoid artritt:

Shallaki også kjent som rabarbra (Boswellia serrata), kommer fra et tre som gir tyggegummi når barken er skrelt bort. I kliniske studier, lovende resultater ble observert hos pasienter med revmatoid artritt, kronisk kolitt, Crohns sykdom. Forskerne fant at standardiserte Boswellia ekstrakt betydelig redusert hevelse og smerte og vanligvis redusert morgen stivhet for mennesker med revmatoid artritt.

Ashvagandha (Withania somniferum) er en Asiatisk plante av potet familie. Røttene har lenge blitt brukt til å behandle "revmatisme," høyt blodtrykk, immun dysfunksjoner, ereksjonsproblemer og også for å lette betennelser. På grunn av alt dette, det er noen ganger kalt "Indian ginseng."

Ingefær (Zingiber officinale) kan være blant de best studerte i fire. Forskning tyder ingefær rot hemmer produksjonen av prostaglandiner og leukotriener, som er involvert i smerte og betennelse. I en ukontrollert 1992 dansk studie, 56 pasienter som enten hadde RA, OA, eller muskuløs ubehag tok pulverisert ingefær. Alle av dem med muskel-og skjelettsmerter og tre fjerdedeler av de med OA eller RA rapportert om varierende grad av smertelindring og ingen bivirkninger, også blant dem som tok ingefær i mer enn to år.

Urte oljer brukes til leddgikt for å løsne stive ledd, gjenopprette mobilitet, fjerne smerte, betennelse og hevelse i leddene, nærer vev og lindre smerte. Den erfarne hender dyppet i behagelig varme oljen vil reise over hele kroppen med trykk. Arthcare ikke bare øker blodsirkulasjonen, men gir også en sikker lindring for revmatisk artritt, spondylose, lammelse, muskuløs lidelse, gled plate, astma og tuberkulose. Bringer i lettelse fra stress, belastning og spenninger. Det er også veldig bra for tonning av muskler og nerver. Få umiddelbar lindring i løpet av få minutters bruk av olje. For mer informasjon, les på

Råd:

Epsom Salt (magnesium sulfat): Magnesium har både anti-inflammatorisk og anti – gikt egenskaper, og det kan bli absorbert gjennom huden. Magnesium er en av de viktigste av de viktige mineraler i kroppen, og det er ofte mangelfull i den Amerikanske dietten. En New England rette for leddgikt er et varmt bad med Epsom salter. Varme på bad kan øke blodsirkulasjonen og redusere hevelse av leddgikt.

Dosering og Retninger: Fyller et badekar med vann så varmt som du kan stå. Legg til 2 kopper av Epsom salter. Bade i tretti minutter, legge varmt vann som er nødvendig for å holde den varm temperatur. Gjør dette daglig så ofte som du ønsker.

for Å lære om hva som er fibroid, egenutført fibroid, laryngitis, er laryngitis smittsom , hva er laryngitis og annen informasjon, gå til Helse Og Ernæring Tips nettsted.