Hvordan å Ikke La Din Ex Utnytte Deg av Teecee Gå

 Hvordan Ikke å La Din Ex Utnytte Deg av Teecee Gå

Du nok aldri tenkt på tv kunne nøyaktig skildrer livet ditt imidlertid, som du sitter og ser kaotisk rot av statisk du plutselig innser TV var rett alle sammen. Etter samlivsbrudd, du føler deg akkurat som kjemper maur omtalt på skjermen. Dessverre, hvis du er i denne tilstand av tankene, er det lett å bli tatt fordel av av din ex.

Naturlig at du kommer til å ønske å være i nærheten av din ex fordi du tror dette vil gi deg en sjanse til å få din ex tilbake. Dessverre, dette er ofte ikke tilfelle. Fortsetter å se din ex etter et samlivsbrudd er bare dårlig hele for i ditt sårbar tilstand du er sannsynlig å gjøre noe for å få din ex tilbake. Din ex kan se dette og bare ta deg opp på noe.

Hvis han ga du opp, han ga alle dere opp. Bor i hans liv vil ikke bidra til å overbevise ham til å ta deg tilbake. Har du noen gang hørt om uttrykket "venner med fordeler"? I hovedsak, det er hva du har blitt hvis du bor i hans liv etter at han bryter den av. Ved å bo i sitt liv, er du ikke gir deg det du fortjener: som er en forpliktelse fra ham. Han får alle gledene av å være rundt deg, men bare på hans betingelser. Han kommer til å ta sin fritid som var forpliktet til deg og sette det i andre steder-kanskje til og med med andre kvinner.

Mer til fordeler din ex er sannsynlig å få fra deg dersom du bor i hans liv etter et samlivsbrudd er en gratis seksuelle forhold. Fordi det er ingenting å holde ham til deg i løpet av dagen, han kommer til å kjøre av og bare komme til deg når han trenger en liten pick-me-up. Ved å gi opp deg som sin kjæreste, han har gitt opp ethvert aspekt som et kjærlig forhold har, inkludert denne. Ved å gi deg selv opp for ingenting, du bare gjør det vanskeligere på deg selv. Smerten av å bli fortalt at dere er fortsatt bare venner etter en natt av at det er mer enn nok til å knuse dere alle igjen. Ikke håp som sover med ham vil lagre ditt forhold.

Mennesker har til å leve med de valgene de gjør: med din ex. Hvis han ønsker å bryte ting av, mister han alt. Du er den eneste som er i stand til å gjøre ham å lære konsekvensene av å bryte opp med deg. Gi ham litt tid til å innse sine feil i drar, og mens han lærer, kan du lage en plan for å få din ex tilbake.

http://www.rxlist.com/pharmacy/kansas-city-mo_pharmacies.htm