Hvordan til Å Behandle Erektil Dysfunksjon Med Naturlige Urter

 Hvordan til Å Behandle Erektil Dysfunksjon Med Naturlige Urter

Før moderne erektil dysfunksjon legemidler ble oppfunnet, gamle leger har vært med naturlige urte-behandlinger for å hjelpe sine pasienter til å bli sterkere og fastere ereksjon. Bruk av disse naturlige rettsmidler som ble registrert i historiske annaler alt fra Imperial Chinese Domstolene til dokumenter som er funnet fra gravene til de Egyptiske Faraoene og den mektige Rajahs av India.

Slik gjør disse naturlige urte rettsmidler arbeid? Selvfølgelig gjør de det, eller andre med oppfinnelsen av moderne erektil dysfunksjon narkotika, ville de som i lang tid har gått veien for dinosaurene. De sentrale rollene av disse urter er å forbedre blodsirkulasjonen i penile området og for å øke kroppens egen sex-hormonet eller testosteron produksjon.

faktisk, med dagens teknologi, mange av disse urtene blir gjort om til p-piller former, og det er markedsført over disk uten resept. La oss ta en titt på noen av urter og hva de kan gjøre for å hjelpe menn med limp ereksjon.

Panax Ginseng – Også kjent som Kinesisk eller koreansk ginseng har vært brukt av Kinesiske leger å behandle ulike former for plager, inkludert erektil dysfunksjon for mer enn to tusen år. Panax Ginseng er en rot som er antatt til å forbedre fysiske prestasjoner og for å fremme generell helse og lang levetid. Forbruk av denne urten har blitt dokumentert for å vise en økning i nitrogenoksid i vevet og dermed forbedre blodsirkulasjonen det slik at hardere ereksjon.

Ginkgo Biloba – Dette blad ekstrakt er vanligvis brukt til å forbedre humøret og for å øke minnet. Det har også antioksidanter for å redusere effektene av aldring og forebygging av degenerative sykdommer. Det var noen studier som indikerer dette utdraget er effektiv i behandlingen av impotens forårsaket av mangel på blod strømmer til penis.

L-arginin – Men dette er ikke en plante, men er en aminosyre som er tilgjengelig fra naturlige kilder som finnes i matvarer som kjøtt, meieriprodukter, fjørfe og fisk.

kroppen Vår bruk av L-arginin å produsere nitrogenoksid som signaler til musklene rundt blodårene til å slappe av, utvider blodårene og øker blodsirkulasjonen og dermed skape et miljø for sterkere ereksjon. Noen produsenter av denne erektil dysfunksjon supplement selv hagl det som en naturlig Viagra.

Så Palmetto – Denne urten har tradisjonelt vært brukt til behandling av forstørret nedbrutt kjertler og for urinveiene helse. Så menn kan få bedre ereksjon når deres nedbrutt og urin skrift er sunn.

Cnidium – Cnidium er en annen urt i Kinesisk opprinnelse og er også kjent for å øke kroppens nitric oxide nivåer for å hjelpe og forbedre blod sirkulasjon.

Tongkat Ali – Denne eksotiske rot stammer fra Sør-Øst Asia og når bokstavelig oversatt fra Malay språk betyr "Ali er spaserstokk". Det er tydelig fra oversettelse hva urten brukes hovedsakelig for. Denne urten virker ved å øke nivåene av testosteron, som er noen ganger kjent som det mannlige kjønnshormonet.

Det er mange flere naturlige urter som er kjent for behandlinger for erektil dysfunksjon. Den gode nyheten er at i disse dager, mange laboratorier har kombinert de aktive ingrediensene i disse ulike urte-behandlinger og produsere dem som ikke reseptbelagte piller. Dette vil bety at for menn som ønsker fastere ereksjon, men ikke ønsker å være indignasjon ved å få foreskrevne legemidler og risiko sine bivirkninger, disse er alternativene dem.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15966709/