Impotens Faq

 Impotens FAQs

Impotens, eller penile erektil dysfunksjon, i menn er ikke så sjelden som man tror det er. Faktisk, en av ti menn rundt om i verden er rammet av denne tilstanden. Det er ikke eksklusiv for gamle menn heller. Impotens er ikke forårsaket bare av fysiske faktorer, men mentale faktorer som godt. Her er noen av de ofte stilte spørsmål og svar om impotens å hjelpe deg å forstå denne tilstanden mer.

Hvordan kan en bli impotent?

A. Medisinsk forskning viser at det er mange måter en mann kan bli påvirket av erektil dysfunksjon eller ED. ED kan være forårsaket av visse kroppslige sykdommer som diabetes, høyt blodtrykk, lavt blodtrykk, hjerteproblemer, og misdannelser i nervesystemet. Tilstanden av ens mentale helse er også en grunn til at en mann kan bli impotent. De som lider av stress, depresjon og angst angrep er utsatt for ED. Videre, inntak av visse medisiner, rusmisbruk, og røyking er også knyttet til å forårsake ED. Også menn er mer utsatt for har ED som de blir eldre, spesielt de som er i alderen av førti til sytti.

Husk, impotens er ikke en sykdom. Seksuell dysfunksjon er vanligvis en bivirkning eller et symptom på annen sykdom. Hvis du opplever ED, ikke vær redd for å konsultere legen din.

Q. Hvordan kan man få en ereksjon?

A. Få en ereksjon er en kompleks prosess som involverer en rekke organer. Disse inkluderer den sentrale nervesystemet, perifere nervesystem, hormoner, og sirkulasjons system. Når en mann blir seksuelt opphisset, kjemikalier fra hjernen reise til nerve avslutninger som finnes i penis styrer blodtilførselen. Som flyten av blod i penis fortsetter å øke, og en ereksjon oppstår. ED skjer når denne prosessen ikke går i henhold til dette.

Q. Hvordan kan jeg behandle impotens?

A. Det finnes ulike måter å behandle impotens som bruker elektronisk pumper, tar spesielle medisiner eller har kirurgi. Disse metodene har blitt prøvd og testet og er vellykket åtti prosent av tiden. Men før du bestemmer deg for hvilken metode du ønsker å prøve, må du først konsultere legen din slik at han kan fastslå årsaken til impotens. Metoden for behandling som velges, avhenger av årsaken til impotens.

Q. Gjøre ED legemidler har bivirkninger?

A. bivirkninger som hodepine er vanlig når du tar legemidler for å behandle impotens. Rapporter viser at seksten prosent av erektil dysfunksjon narkotika brukere opplever disse hodepine. I mellomtiden, ti prosent av brukerne har rapportert at de opplever svimmelhet og fall i blodtrykket. Syv prosent av brukerne opplever dårlig, mens tre prosent klage av tett nese. Andre rapporterte bivirkninger inkluderer mild farge blindhet, nedsatt syn, og økt lysfølsomhet.

Et ord av forsiktighet: Impotens legemidler bør ikke tas av personer med hjerteproblemer som å ta nitrater. I tillegg, aldri blande disse impotens legemidler med andre seksuelt stimulerende stoffer. Dette kan føre til overdoser og kan koste deg livet ditt.

Q. Er menn bare ofre av impotens?

Nei, kvinner er også utsatt for impotens på grunn av samme årsaker som nevnt ovenfor. Impotens hos kvinner kan også bli behandlet av å ta impotens narkotika spesielt utviklet for kvinner.