«jeg har Nettopp Blitt Diagnostisert Diabetiker» Blir Vanlig Gråte Av Baby Boomers «De Vil ha Meg til å gå ned i Vekt»

Statistikk publisert av Center for Disease Control sier at 50% av all Type 2 diabetiker forhold oppstår i en alder av 50 eller eldre. Her er tre trinn for Baby Boomers.

Nyheter Flash. For de som trodde å få en AARP-kort på sin 50-årsdag var et sjokk til deres baby boomer-systemet, er det bare å vente. Det er flere nyheter i butikken som vil utfordre den sterkeste konsept av udødelighet.

Chicago, Illinois januar 18, 2007. Statistikk publisert av Center for Disease Control i Atlanta si at 50% av all Type 2 diabetiker forhold oppstår i en alder av 50 eller eldre.

Det er riktig. Bare når Pepsi Generasjon var det å etablere seg i et tomt reir, i stand til å nyte nylig funnet disponibel inntekt, de innser at deres risiko for denne sykdommen er i ferd med å peak.

Så hva gjør de hvis finne de finne seg i å fortelle ektefeller, venner eller kjære som "jeg har nettopp blitt diagnostisert diabetiker"?

Trinn #1: ikke få panikk.

Stress, depresjon eller sinne vil bare forverre diabetisk tilstand og øke blodsukkernivået.

Diabetes, hvis forvaltes på riktig måte i de tidlige stadier, er treatable og noen ganger reversible. Men riktig skritt må tas, for å sørge for at den adressen det umiddelbart.

Trinn 2: Bli kvitt din gut

Som geléaktige ring rundt midjen pleide å bli kalt velstand.

Nå, det er ansett som en paucity of health.

å Være overvektig (å ha en kroppsmasseindeks over 25 ) eller fedme (BMI over 30 ) vil utløse diabetisk tilstand, slutt å sette av en rekke helse frata forhold, slik som kreft, luftveisproblemer, amputasjoner, erektil dysfunksjon og nyresvikt.

Bare en 10% reduksjon i kroppsvekt kan redusere risikoen for full blåst Type 2 diabetes med så mye som 50%.

Daglig trening anbefales. Og det er oppfordret til å oppsøke lege, eller starte en øvelse diett som ikke helt sjokk system, landing antallet nydiagnostiserte diabetikere i intensivavdelinger.

Trinn 3: Klipp ut 20 Unse Cokes, Boston Creme Dunkin Donuts, Cheesy Challupas

Sikker på at det er vanskelig å gi opp høyt sukker, høy fruktose, høy fett mat i livet – de bare smaker så godt. Men inntil det er gjort, vil alle trene i verden vil ikke hjelpe diabetikere få til riktig vekt nivået som trengs for å kontrollere diabetes.

i Tillegg, mat og drikke med høy fruktose mais sirup (Cola, Pepsi, etc.) har en tendens til å rane system av krom, et spor mineral som bidrar til å kontrollere blodsukkeret.

Chromium kosttilskudd, spesielt de som inneholder den biotilgjengelige chromemate, hjelpe deg å opprettholde riktig krom nivåer og møte mange tiår inntak av mais sirup søtningsmidler.

The American Diabetes Association gir kosttilskudd retningslinjene, anbefale deg å:

&midtprikk Spiser stivelse, inkludert brød, frokostblanding, og stivelsesholdige grønnsaker, seks porsjoner per dag
&midtprikk Spise fem eller mer frukt og grønnsaker (spesielt grønnsaker som de inneholder mindre sukker enn de fleste frukter)
&midtprikk Moderat bruk søtsaker eller sukker produkter, minimere inntaket til én eller to ganger per uke

Trinn 4: Følg Din Legens Råd. Se en dietetiker

Ta nødvendige medisiner foreskrevet av legen din.

i Tillegg er det lurt å søke råd fra en dietetiker som er i stand til å hjelpe med en tilpasset diett-programmet. American Diabetes Association retningslinjer er en one-size-fits-all veikart.

En godt utdannet og informert ernæringsfysiolog kan gi en diett diett som vil fungere for nylig diagnostisert Type 2 over tid, og hjelpe dem til å holde på en noen ganger vanskelig vei til bedre helse.

http://www.worstpills.org/results.cfm?drug_id=1081