Kjærlig Sin Egen Form: Skilt Hun Er Lesbisk av Ruth Lilla

 Elske Sin Egen Form: Skilt Hun Er Lesbisk av Ruth Lilla

Er det et mål i å fortelle en ekte kvinne fra en mann i en kvinnes kropp? Sannsynligvis ikke, med mindre hun fortelle deg så vil du vite at hun er lesbisk. Er det noen tell tale signs hun er lesbisk? Hvis vi stereotypen lesbisk da vil vi bildet ut en kvinne som er korthårede – sannsynligvis en frisør ‘ s cut eller militære kutt, med massevis av gel. Og kanskje bærer en t – skjorte med brettes ermene og en matchende sort armbånd og en tatovering, et sted i armene. Men faktum er, i motsetning til homofile menn der det er visse bevegelser og signaler for å skille dem fra andre ekte menn, lesbiske nå er veldig vanskelig å tyde fra en ekte kvinne.

Det er vanskelig å skille lesbiske fra en sann-blå kvinne fordi de vanligvis ikke korset kle seg eller oppføre seg på en "mandig" måte, spesielt modne guttejenter. I dag er guttejenter er kledd for å drepe, og så varmt som noen hot chick du se rundt om i byen. De har velstelte negler, vokset leggene, flott hår, øredobber, og leppestifter. De er nydelig og det er virkelig ingen måte å fortelle er at de er en "butch" eller ikke. Kanskje den eneste måten å fortelle tegn hun er en "dyke" er måten hun behandler og samhandle med hennes venninner fordi i motsetning til homofile de vanligvis ikke skriker og tå. Når hun er sammen med vennene sine, spesielt hvis hun er interessert med sin venn, hun berører hennes venninne i en uvanlig oppførsel, som kjører sine hender på henne gf’ tilbake i en kjærtegnet måte, hun bare elsker å røre henne i en egen "uformell" måte.

for å bekrefte dette, observere henne hvis hun gjør dette alle hennes andre gf eller til og med fyr venner, hvis hun gjør det, så kanskje hun er en person som er uvitende om hennes kjærlige måter. En av de mange tegn hun er lesbisk er hennes unaturlig reaksjon når vi snakker om lesbianism – unaturlig reaksjon kan bety uvanlig ro eller uberegnelig reaksjon som frastøting eller hat. Eller hun kan være veldig bevisst og ubehagelig. De er vanligvis typer som er svært defensiv og beskyttende om deres seksualitet. Irrasjonell reaksjon som dette kan vanligvis gi dem bort – med hensyn til seksualitet, det er ingenting å være defensiv om hvis hun ikke å skjule noe, ikke sant? Selv om noen homofile kvinner er så entusiastiske og glade når vi snakker om temaet, men dette er ikke et fullstendig bevis logg hun er lesbisk fordi noen mennesker er like interessert når vi snakker om homofile kvinner.

vi Snakker om den måten de snakke, lytte og se henne språk og måte å snakke med andre jenter, har hun flørte med dem i et ertende måte? Tydelig vise hennes kroppsspråk og sammenlign det med de fleste jenter du kjenner eller til andre homofile kvinner vet du – evaluere hvilken kategori oppførselen hennes tilhører. Igjen, dette kan ikke være en avgjørende faktor fordi noen kvinner act "guttete" og noen lesbiske fungerer veldig sexy og feminin. Leter etter tegn og symboler av homofile eller lesbiske emblemer kan ikke virkelig si om hun er ekte eller ikke fordi det er så mange rett folk som støtter deres sak.

Den eneste måten å vite for visst, er å spørre henne rett. Hun kan nekte eller innrømme det, men uansett hva svaret hennes er, vil det ikke endre henne. Og det vil ikke saken. Seksualitet ikke måle hvor god eller dårlig en person du er. Seksualitet er ikke en måling av menneskeheten. Fra innsiden, det er ingen mann, kvinner, homofile eller lesbiske – fra innsiden er vi alle like. Vi alle har en sjel og vår sjel har ingen seksualitet.