Løse Herpes av Dr. Phil Bate

 Løse problemer med Herpes av Dr. Phil Bate

Herpes er en virussykdom som "skjuler" det meste i fettvev som omgir nervecellene og veier. Det er tre klassifisert typer herpes, selv om de to første nedenfor er det samme viruset som finnes i forskjellige steder.

Herpes Simplex 1: Dette er den mest vanlige, og det skjer vanligvis på eller rundt leppene, men det kan oppstå hvor som helst på kroppen. Det er ofte overføres til andre personer via kyssing.

Herpes Simplex-2: Dette er faktisk det samme viruset som #1 ovenfor, men er funnet generelt på genital regioner, og er vanligvis overføres ved seksuell kontakt.

Herpes Zoster: Også kjent som "Shingles", dette kan være den mest smertefulle av alle. Det er tenkt å være en "venstre-over" fra chicken pox som ligger i dvale (eller kan) i mange år, og plutselig vises.

Alle av disse skjemaene er generert til en stor grad av stress som en viktig faktor. Imidlertid, er det flere andre faktorer som er involvert. Det er viktig å forstå disse for å hindre utbrudd.

De to første former av Herpes Simplex krever en viss balanse av to aminosyrer til å reprodusere. Disse er Argenine og Lysin. Hvis, og når, Argenine nivå blir høy, og Lysin nivå blir lave, Herpes kommer ut for å leke (gjenskape).

Det er når du først merke en kløe som blir en liten rødmet område med ett eller flere svært små kviser. Ikke kysse noen, eller det å ha sex uten kondom (avhengig av hvilket område av Herpes utbrudd) i løpet av denne tiden. Herpes er spres ved kontakt, og er svært smittsom.

Det er ingen kur for herpoid virus til dags dato. Herpes er anslått til å påvirke 80 millioner mennesker i usa, og rundt 20% av den AMERIKANSKE befolkningen har genital Herpes

Så, mens vi kan ikke kurere det, kan vi ikke har noen kontroll av utbrudd. Hvis vi holder nivået av Lysin høy, vilkårene for reproduksjon er begrenset. (En annen fordel med høyt Lysin nivåer er at det synes å bidra til å holde hjertet sunt). Det bør bemerkes at dette er ikke alltid så enkelt. Vårt kosthold er viktig. Sukker, sjokolade og nøtter er høy i Argenine, og mange idrettsutøvere bruker Argenine som styrke bygningen. Herpes er kjent som Ferie, sykdom, spesielt på Halloween, Thanksgiving og Jul sesonger.

jeg har hatt genital Herpes i 60 år, og har aldri smittet en annen person til min kunnskap. Jeg fant ut hva jeg skriver her, og har vært forsiktig med sex uten kondom når jeg "kløe".

I senere år, har jeg funnet ut at jeg trenger mer Lysin enn jeg gjorde for 40 år siden, da jeg oppdaget Lysin/Argenine balanse. Jeg nå ta 1 pille (1000 mg) av Lysin per dag, og fortsatt veldig noen ganger får et utbrudd.

du Arbeider med et utbrudd

til tross for "beste intensjoner", vi mennesker mislykkes. Vi overeat de matvarer som er høy i Argenine, og vi har stress nesten hele tiden, så vi vil få utbrudd. Det finnes ulike rettsmidler som er tilgjengelig, noen resept, og noen over-the-counter (OTC).

Først ta vare på den berørte huden området. Holde området rent og tørt under utbrudd for å hjelpe healing. Unngå fysisk kontakt med området fra tid til først å legge merke til symptomer (vanligvis prikking, kløe, svie) til alle sårene er helt helbredet, ikke bare scabbed-over. Inntil den tid, du og din "forkaster" er svært smittsomme. Skorper og andre rester som er på klærne er farlig, og det er mulig å re-infisere deg selv og andre.

Neste, behandle utbrudd nøye. Valtrex og lignende salver må bidra til å tørke opp infeksjonen raskt, men jeg fant en enklere og billigere måte for mange år siden. Jeg bare våt en kant på en bar i vanlig såpe (eller en dråpe flytende såpe) og gni det over og rundt det berørte området, belegg det med et lag av såpe. Jeg har også skrape området, og bryte små kviser før og mens du gjør dette. Jeg vasker hendene grundig etter å ha gjort dette, så la såpevann området tørke før du tar på klær. Innen en uke eller så, de små skorper er borte og huden er "normal".

Det er noen som vil være uenige med dette, men det har vært veldig effektivt for meg, og mange andre har jeg rådet. Det er billig, og du unngår leger og medisiner. Noen ytterligere råd – Latex kondomer redusere risikoen for spredning eller få herpes. Vask hendene med såpe og vann hvis du trykker på et sår.

Hvis du forstår og følger disse enkle instruksjonene, så Herpes Simplex ikke som mye av et problem.

http://www.drugs.com/pregnancy/sildenafil.html