Matvarer for å Forbedre Seksuell Ytelse – Helse – Medisin

 Matvarer for å Forbedre Seksuell Ytelse - Helse - Medisin

Siden før den tid som Cleopatra angivelig tilbudt østers til marcus Antonius for å øke deres kjærlighet å gjøre, mennesker har vært på utkikk etter aphrodisiacs—nesten magisk potions som vil øke seksuell lyst, og mest viktig, forbedre en manns seksuelle ytelse. Selvfølgelig, menn også ønske om stoffer som vil øke nivået av lyst og ytelse hos kvinner så vel. Spørsmålet er, gjør slike aphrodisiacs faktisk eksisterer? Hvis ikke, er det noen matvarer i stand til å forbedre ytelsen og ønske?
1. Falske Aphrodisiacs
o For år, i ulike stoffer har blitt tilbudt til offentligheten som aphrodisiacs. Vitenskapelige bevis, tyder imidlertid på at det virkelig er ingen enkelt magisk formel som vil plutselig stimulere seksuell lyst og forbedre ytelsen. Noen stoffer, som for eksempel den spanske flue, lang selges som et afrodisiakum, og kan være direkte farlig for helsen. Alkohol, på den annen side, ikke øker ønske om eller ytelse som noen hevder i stedet, vil det midlertidig reduserer hemninger. Videre, det kan faktisk virke mot de ønsker for bedre seksuell ytelse på lang sikt, spesielt hvis det er for mye.
Super Mat?
o I de siste årene, mye informasjon har kommet til lys om de ernæringsmessige fordelene avledet fra å spise blåbær, som disse små frukter er fullpakket med vitamin C og andre antioksidanter. Enkelte ernæringseksperter nå se disse bærene som en seksuell super mat på grunn av deres blir fylt med løselig fiber som bidrar til å flytte store mengder av kolesterol gjennom fordøyelsessystemet før den finner sin vei inn i blodårene. Videre, blåbær inneholder stoffer som hjelper slappe av blodkar og, derfor, forbedre sirkulasjonen—en forutsetning for god seksuell helse.
L-Arginin
o L-Arginine er en vanlig aminosyrer og protein som går en lang vei mot å støtte seksuell helse gjennom sin evne til å fremme høy sperm teller. Samtidig som helse generelt, det kan bli funnet i supplement form, men er allerede vanlig i mange matvarer, for eksempel peanøtter, valnøtter og cashewnøtter. Både solsikke-frø kjerner og lin frø er gode kilder av denne aminosyren, som er ulike grønnsaker, som inkluderer hvitløk, løk, spinat og grønnkål. Til slutt, animalske produkter som er høy i denne protein inkluderer tunfisk, laks, reker og kylling.
Som god sirkulasjon støtter seksuell helse for både menn og kvinner, ingefær og chili pepper kommer sterkt anbefalt. Som en ekstra bonus, vil disse stimulere nerve avslutninger, og dermed fører til en mer behagelig opplevelse.
Øke Testosteron
o Det går uten å si at sunn testosteron nivåer øke utholdenhet og, derfor, ytelse i mennesker av begge kjønn. Videre, sunne nivåer av dette hormonet tjene til å øke seksuell lyst. Det er ulike matvarer og naturlige midler som kan forbedre trygt testosteron nivåer i middelalderen og utover. Vitamin F, ellers kjent som essensielle fettsyrer, er funnet i ulike kaldt vann fisk og oljer samt grønn grønnsaker, noen vegetabilske oljer, nøtter og frø. Disse nødvendige næringsstoffer som både kan fremme god helse og støtte sunn hormonelle nivåer. Ginseng og tribulus terrestris ekstrakt er også ansett som trygt, og er anbefalt i denne forbindelse.
Advarsel
o Det er ofte sagt at hjernen er den beste afrodisiakum. Likevel, hvis sinnet er villig, en sunn kropp er nødvendig, og det er noen ofte brukte produkter som, hvis de blir brukt til overmål, kan undergrave en persons ønske om å forbedre seksuell ytelse. Både alkohol og koffein, samtidig som man reduserer hemninger eller bedre årvåkenhet midlertidig, faller i denne kategorien. Nikotin fra sigaretter begrenser blodkar og vil motarbeide ethvert forsøk på å forbedre blod sirkulasjon. I form av seksuell ytelse, sigaretter er ikke din venn.

naturlige aphrodisiacs, musli strøm-xtra, Naturlig Afrodisiakum for menn, Naturlig Afrodisiakum for kvinner Urte-viagra, Seksuell enhancer, seksuell booster

Om Forfatteren

innhold skribent

Naturlige Aphrodisiacs
Erektil dysfunksjon behandling
Party Pills Blogg

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren Informasjon og opphavsrett må inkluderes.
https://www.mayoclinic.com/health/penile-implants/MY00358/DSECTION=risks