Matvarer For Hardere Ereksjoner – Relasjoner – Seksualitet

 Mat For Hardere Ereksjoner - Relasjoner - Seksualitet

Du er hva du spiser og enkel diett endringer kan gjøres for å få hardere ereksjoner og økt libido naturlig og trygt. Her vil vi se på de beste matvarene for hardere ereksjoner…

første punkt å huske på er at du er hva du spiser, og du trenger å kutte ut innganger som forårsaker ereksjon problemer som er røyking, drikking og narkotiske stoffer, enten kutte ned på eller slutte helt.

Neste som en generell regel, kutt ut raffinert og bearbeidet mat så mye som mulig og spise så "naturlig fra jorden" som du kan disse matvarene vil bare ha mer ernæringsmessige verdi.

la oss Nå se på matvarer du bør inkludere i kostholdet ditt.

Fet Fisk

En av de beste matvarene for hardere ereksjon. Omega-3 fettsyrer i fet fisk øke blodstrømmen rundt i kroppen og til penis og sterk blodstrømmen er avgjørende for en hard ereksjon. Noe av følgende er gode valg – laks, makrell, ørret og fersk tunfisk. Prøv og har fet fisk minst 3 ganger i uken. Det er også en rik kilde til selen og sink.

Sink er kjent som sex mineral og er nødvendig for produksjon av testosteron. Rundt 50% av selen i et menneske er i testiklene og banebrytende kanaler menn mister selen i sæd, derfor du trenger for å holde nivåer toppet opp.

Nøtter

ikke liker fisk gå nøtter! Nøtter som mandler er en god kilde til essensielle fettsyrer også.

Egg

Du kan ikke se det som en sexy mat, men det er! Egg er høy i vitamin B6 og B5 disse bidra til å balansere hormon nivåer og bekjempe stress som fører til høyere sexlyst og hardere ereksjon.

Bananer

Bananer er rik på kalium, som er en stor tonic for ditt hjerte og generell blodsirkulasjonen, noe som er selvfølgelig nødvendig for å få en ereksjon. Får nok kalium bidrar til å holde natrium nivåer nivå, stoppe og høyt blodtrykk.

Bilde

Fiken er høy i aminosyrer øke libido og kan også forbedre seksuell energi og hjelpe deg å få en sterk ereksjon.

Løk

Løk øker libido og styrker også sex organer. Den allicin til stede i løk tynner blodet og forbedrer sirkulasjonen.

Selleri

en Matbit på selleri når sulten sin gode på å øke seksuell energi som det hjelper med testosteron produksjon.

Kirsebær og Bær

Kirsebær og bær er full av anthocyanins, som beskytter din blodårene, hjelper hindre fet plakk som fører til aterosklerose. Noen fargerike frukt er bra og gode valg er – fersken og nektariner.

Når matlaging bruke disse urter og du vil ha god mat for hardere ereksjoner

Chili

Disse få blodet til å strømme sterkt rundt i kroppen og til genital regionen og de fungerer fort – noen gang legge merke til et rush av blod til ansiktet når du spiser sterk mat? Vel det er hva chili for å flytte blod.

Ingefær

Bruk Ingefær i din matlaging hvis du kan, og du kan også ta det som en daglig tonic. Ta en spiseskje av ingefær juice med et halvt kokt egg og litt honning én gang daglig, og i løpet av noen få uker vil du merke forskjellen i din helse, og libido daglig. Det får blodet til å pumpe, og det er som vi har sett akkurat det du trenger

Hvitløk

Hvitløk som løk inneholder allicin og øker blodtilførselen, samt å beskytte hjertet.

Nå Gjøre Dette! For Mer Seksuell Makt

Få noen eller alle av de ovennevnte i kostholdet ditt og så ta noen tid testet Kinesiske urter for å øke libido gang daglig og du kan bygge på den ovenfor og få mer seksuell makt. Ginseng, Cnidium og Kåt Goat Weed er noen du kan ta, som er vist seg for å forbedre libido og helse og det er mange flere.

Den beste urte sex piller inneholder 10 eller mer i super styrke formler og hvis du tar dem med din mat for hardere ereksjon, vil du ikke bare få mer fra sex, men mer fra livet.

Om Forfatteren

NY! Beste URTE SEX PILLEN – 17 X POTENTE URTER ALT-I-1 p-PILLER!

For alt som har å gjøre med å få en stein hard ereksjon og mer på Beste Urte Sex Piller, besøk oss på vår hjemmeside: http://www.rockharderectionnaturally.com.

Use og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.rxlist.com/cialis-drug/patient-images-side-effects.htm