Møt den Nye Mr. Goodbar . . . Han Kan Ikke Drepe Deg, Men Han vil Ta Pengene Dine Og La Deg Følelsen Som En Tosk.

 Møte Nye Mr. Goodbar . . . Han Kan Ikke Drepe Deg, Men Han vil Ta Pengene Dine Og La Deg Følelsen Som En Idiot.

I 1975, den nylig avdøde Judith Rossner publisert sin bestselgende bok, "Looking for Mr. Goodbar." Boken fortelles historien om en ung, kvinnelig lærer oss søke etter den perfekte mann, Mr. Goodbar. Hennes nådeløse cruising av single barer og hennes økende flørt med fare fører til slutt til hennes nedstigningen til helvete og hennes påfølgende drap. Det offentlige generelt fant dette advarende historie sjokkerende og urovekkende. Kritikere hyllet både boken og filmen som ærlige skildringer av kvinnelig seksualitet i freewheeling syttitallet.

Rossner romanen var løst basert på den faktiske drap av Katherine Cleary, en skolelærer. På Nyttårsaften i 1973 hun plukket opp ett Joe Willie Sampson i Mr. Goodbar, en singler vannhull i New York, og tok ham tilbake til leiligheten hennes. Sampson har drept henne der og senere hengt seg i hans fengsel celle, mens du venter på rettssak. Siden da, i den Amerikanske morsmålet, Mr. Goodbar har blitt synonymt med en sociopathic killer som jakter på single kvinner.

i Dag er det en ny Mr. Goodbar. Sjansene er du vil aldri finne ham i moderne singler bar. I motsetning til Mr. Goodbar single barer av syttitallet og åttitallet som tilbød sex, romantikk og alltid et snev av fare, moderne vannhull har blitt renovert, franchise og ofte transplantert til evig blandness of shopping mall. Det er lite sannsynlig at den moderne kvinnen vil bli kjørt til portene til helvete av en khaki kledd executive stoppe ved den lokale BJ ‘ s etter en hard dag på business park. Kanskje andre enn kjedsomhet og varig forutsigbar parring vaner av hennes kontor cronies, den moderne kvinnen står overfor en større fare kjøre hjem i trafikken enn hun gjør avvise fyr treffer på henne ved hors d ‘ oeuvres stå.

på en Realistisk måte, og de fleste kvinner stopper på happy hour og enda senere er der for å gjøre hva deres mannlige kolleger gjør-la ut litt damp. For det meste de har sett repertoaret av tilgjengelige menn, datert noen, og unngikk resten. Nå, for det meste, sin tid på det lokale vannhullet er en mild distraksjon mellom arbeid og en tur i treningsstudioet, eller å gå hjem og mate katten, for i Kinesisk og logge deg inn på deres favoritt online datingside. De blir en av millioner av kvinner, engasjerende fremmede på tusenvis av dating-nettsteder som gjennomstrømmet Internett. Og her i denne virtuelle verden av romantiske fantasier og ønsketenkning, de er å risikere skjebnesvangre møte med den nye Mr. Goodbar.

Den nye Mr. Goodbar trenger ikke være en sosiopat klar til å bryte ut i et morderisk raseri å være farlig. Han er vanligvis en mye smartere og mye mer beregnende. Den nye Mr. Goodbar kan ha noen interesse i å ta en kvinnes liv. I stedet ble han kan ta henne penger og stjele identiteten hennes, forlater henne til å bruke neste år å rydde opp i kreditt-rot. Det er tusenvis av mannlige overgripere søker ut profesjonelle kvinner og kvinner av midler. Til en predator det er ingen hemmelighet at glasstaket er sprukket hvis ikke knust. Han har gjort sin research. Han liker vellykket kvinner. Den nye Mr. Goodbar finner hans glade jaktfelt i mange kvinner eksamen law school, medisinske skole, og den høye betalt ledere i store selskaper. Hans potensielle byttedyr eget hus, har bankkontoer, og eget lager porteføljer. De er kvinner som har penger, han kan stjele hvis han spiller kortene sine rett og overtaler selv den smarteste kvinner som er med ham, de er dømt for det mytiske landet "lykkelig etter noen gang."

Det begynner vanligvis med et rovdyr skriver fantastisk e-post, som angir hvor følsom og omtenksom han er. Han lyver om sin jobb, sin rikdom, sin nåværende sinnstilstand. Han elsker dine katter, hunder, barna han forguder din personlighet. Han kjenner deg bedre enn noen har kjent deg før. Lenge før han kan ha en kvinne overbevist om at dette er sjelefrender. Han er, tross alt, er veldig god på det han gjør.

Den splitter nye og rekonstituert Mr. Goodbar vil ikke bare con en kvinne over Internett. Han vil sørge for å møtes og til å komme til hennes hus hvor han kan benytte seg av henne finansielle poster. Hvis de sover sammen, kan han slippe ut av sengen og se gjennom henne skuffer, og gjennom hennes lommebok for førerkort, kredittkort og personnummeret. Han kan overtale henne han trenger penger for å starte en bedrift, eller han kan for kredittkort i hennes navn, og levert til en blind post office adresse. Det kvinnelige offeret kan ikke oppdage hun har økonomiske problemer til så mye som et år senere.

Før noen scoffs på oppfatningen og mener at jeg overdriver, kan du vurdere disse fakta. Kvinner er fem til åtte ganger mer sannsynlig å bli utsatt for en intim partner. Mer enn en-og-en-halv-million kvinner er voldtatt eller misbrukt av en intim partner hvert år. Mer enn fire av ti tilfeller av vold innebære singler. Michigan og andre land som har vurdert å gjøre det til en generell lov at alle søkere til online dating-nettsteder først gjennomgå en personlig bakgrunn sjekk, før de blir godkjent.

Det er flere anerkjente selskaper som tilbyr bakgrunnen sjekker for enslige og medlemmer av online dating site. Én tjeneste, Corra Gruppe, henvender seg til profesjonelle kvinnen med den slags materiale eiendeler som kan veldig godt tiltrekke seg den nye Mr. Goodbar. Corra Gruppen også har spesialisert seg på personlig service. For ytterligere informasjon, kontakt –http://backgroundchecks.corragroup.com eller www.corragroup.com

http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=6136