Nøklene Til Vellykket Dating For Menn av Nathalie Fiset,MD

 Nøklene Til Vellykket Dating For Menn av Nathalie Fiset,MD

Dating er trolig en av de mest spennende ennå skremmende opplevelser noen enkeltperson kan støte på noen gang. Tradisjonell dating-møte opp, gå ut og spise ute-med noen du er interessert med, kan være en utfordring, så vel som en lærerik opplevelse for alle.

Mer enn kvinner, menn føler seg mer presset når du går ut på en date fordi de er forventet å gjøre nesten alt for å gjøre den dato en suksess. Siden det er de som skal utføre de fleste av de såkalte "dating oppgaver" her er noen tips som kan hjelpe menn å gå gjennom med spennende datering av jenta de er interessert med.

BARING DE GRUNNLEGGENDE DATING ESSENTIALS

Dating kan være en skremmende oppgave, spesielt for de menn som ikke har vært sammen i lang tid, for de som ikke har vært vellykket med kvinner, og selv for de gutta som er så vant til å dating uten å kjenne til de grunnleggende reglene i spillet.

Husk, folk må tilpasse regler, enten de liker det eller ikke. I tilfelle av dating, er det enkle regler som må følges for å sikre suksess for begge parter.

1. Sikre renslighet ved å holde på øyet på hygiene og stil. Det verste en mann kan gjøre er å slå opp på en date smelling, ubarbert, og ser skitten så det første du bør gjøre er å ta et bad, pusser tennene, og barbering de sta stubbles. Menn som ikke vet hvordan å opprettholde god hygiene er no-nos for mer hygienisk sex. Så det lønner seg å spraye på noen anstendig köln og gurgle før du møter opp med din dato.

2. Dress opp for å se ditt beste. Leter du ditt beste når du går ut på en date gir ideen om at du har forberedt for den spesielle anledningen, selv om det er bare en første date. Hvis du ikke har nok deig til å kjøpe nye sko eller klær, i det minste prøve å bære dem anstendig de å imponere daten din.

3. Være på gang. Det første inntrykket av kvinner er vanligvis basert på hvor mye menn verdsetter sin tid. Hvis du spør en kvinne på en dato, må du kontrollere at du kan slå opp på tid fordi hvis du ikke gjør det vil gi henne inntrykk av at du ikke setter pris på dine ord. Hvis du ikke vil at din dato å tenke at du er upålitelige, kan du prøve være tidlig eller minst på tid når du skal ut på en date.

4. Før du ber noen ut, sørg for at du har en jobb å flaunt. Kvinner alltid finne sikkerhet i menn du er sikret seg. Selv om finansiell stabilitet er for tidlig å diskutere, din nåværende jobb vil gi henne en idé hvis du klarer å treffe henne i lang tid. Menn som har jobber gi kvinner inntrykk av at de er ambisiøse, og de har vilje til å gå på toppen.

5. Gjør alle nødvendige forberedelser. Forberedelse til ting du kan si under dato vil sikre lett flyten i samtalen gjennom hele. Få din kunnskap nivå opp og dele det med dine dato vil definitivt gjøre henne dato interessert. Den sikreste tema å diskutere inneholder aktuelle begivenheter, så sørg for at du ser på nyhetene eller lest kvalitet skillingstrykk.

6. Vite når du skal slutte å snakke og begynne å lytte. Åpne opp emner for en samtale vil bane vei for en interessant intellektuell stimulering, men du må vite når isen er brutt. Etter at du har gitt dine tanker om et bestemt emne, spør henne hva hun tenker og lytte til henne intenst.

7. Problemer med regninger. Den generelle regelen i dating er at den som ber om at dato skal betale for det. Siden du er den som har bedt om og du er mann, så for all del, du skal betale regningen. Men hvis ideen din med å betale for hele regningen ikke sitter godt til den kvinnen du er dating og hun insisterer på å betale for sin egen, gjøre et kompromiss. Tyder på at hun betaler halvparten, og du vil betale for resten.

8. Å være en gentleman betaler. Enkle ting som viser din mildhet som holder døren åpen for henne, la henne gå gjennom døren først, og trekke ut en stol til henne vil definitivt gjøre et inntrykk på henne. Dusjing henne komplimenter hele dagen vil også få henne til å tenke at du setter pris på hennes innsats som ser bra for dato.

9. Se opp for kroppsspråk. Etter dato, se opp for hennes kroppsspråk før du prøver å kysse henne god natt, eller før du prøver å forføre henne til å hoppe i sengen. Sex på første date er ikke en god ting hvis hun ønsker det. Til slutt, ikke fortell henne at du vil ringe henne hvis du ikke har planer om å gjøre det.

10. Hvis du er alvorlig i den kvinnen du er dating, begynne å lære hvordan å leve et sunt liv. Røyking og drikking bare vise uansvarlighet og uforsiktighet fordi du ikke tar vare på din helse.

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/erectiledysfunction.html