Den Psykologiske Virkningen av Sæd Donasjon – Familie – Graviditet

 Den Psykologiske Virkningen av Sæd Donasjon - Familie - Graviditet

du Bestemmer deg på sæd donasjon er en emosjonell prosess, og bør ikke tas lett på. Som en sæd donor du gir håp til mennesker som ikke er i stand til å få barn. Du bestemmer deg for å gi liv til muligens et dusin eller flere barn, uten personlig å kjenne familier som vil bli opprettet. Før du går inn i sæden banken, tilbringe litt tid vurderer den psykologiske virkningen av avgjørelsen.

å Bli en sæd donor trenger ikke å være noe du deler med hver person i ditt liv, men du vil trenge for å diskutere det med din familie. Screening prosessen krever en grundig analyse av familiens medisinske historie, og muligens et intervju. Din partner kan føle sjokkert, selv sint på tanken av din donasjon. Vil du og din familie bli i stand til å arbeide gjennom alt og nå et sted for forståelse og aksept? Vurdere følelsesmessig, økonomisk og seksuell påvirkning av din beslutning. Faglig støtte vil hjelpe, så vil ærlig kommunikasjon.

Før du gjør det endelige vedtaket, kan du undersøke hvilke psykologiske vurderinger som vil bli utført ved klinikken. Både givere og mottakere er grundig evaluert av mental helse fagfolk før donasjon finner sted. Søkere blir vurdert for sine holdninger til sæd donasjon, så vel som deres evne til foreldre. Det er ingen klare kartet for å finne en god forelder, men det er klare tegn for å identifisere de som ikke ville være egnet. Den vanligste bekymring for sperm givere er om mottakeren vil være i stand til å ta imot et barn som de vet ikke er genetisk i slekt med dem. Spedbarn er søt og søt og lett å bli forelsket, men vil foreldrene fortsatt vil barnet hvis det er uforutsette atferdsmessige eller medisinske problemer? Det er et komplisert spørsmål, og en veldig gyldig bekymring, spesielt for voksne som ikke er foreldrene selv. Når en voksen blir en forelder, de aksepterer deres barn, uansett hvem de er eller hvor de kom fra. Foreldre-barn forholdet ikke trenger å være genetisk basert, det er hengslet på kjærlighet og støtte.

For de sperm givere som allerede har sine egne barn, kan det være vanskelig å gjøre følelse av det faktum at deres barn er biologisk knyttet til barn unnfanget gjennom donert sæd. Det logiske innholdet av konsept kan bli sett på som positiv eller negativ, avhengig av ens individuelle oppfatninger. Beslutningen om å fortelle dine egne barn om din beslutning om å donere sperm er veldig personlig, og bør selvsagt bare skje når barn er i en alder da de kan riktig forstå de biologiske mekanismene i den situasjonen.

å Bli en sæd donor er en livslang beslutning. Sikkert er det sperm banker som støtter anonymitet blant giverne, som er anlegget vet hvem givere er, men vil ikke mottakeren. Imidlertid, som kan endre seg. Gjennom livet kan det bli mulig for barn av kunstig inseminasjon for å finne den personen som fungerte som en sæd donor. Hvordan ville du føle hvis det skjedde? Noen givere foretrekker å få sin informasjon tilgjengelig for barnet å bruke hvis de ønsker det. Avgjørelsen er rent individuelle.

Det er noen sosiale bekymring for at en donor kan ende opp som den genetiske foreldre til mange donor barn innenfor et enkelt land, og å lage et genetisk problem hvis donor barna lage sine egne avkom sammen. Selvfølgelig, å gifte seg med nærstående familiemedlemmer som søskenbarn er en praksis som fortsatt finner sted i tradisjonelle samfunn rundt om i verden, og hva som var tilfelle for mye av den vestlige verden frem til det 20. århundre. De fleste ble født, vokste opp familier og døde i de samme landsbyene i århundrer. Ekteskap blant nærstående personer er grunnen til at Italienerne ser italiensk, Svenskene ser svensk, Tyskerne ser tysk. Bevegelsen mot " OpenID’ givere er å redusere denne eksterne muligheten. Videre, mange land har vedtatt forskrifter for å begrense antall barn født via en enkelt donor, og i noen land, for eksempel i Staten New South Wales i Australia, de har begrenset antall av en donor ‘ s avkom over hele verden til å bare 5.

Den psykologiske effekten av å bli en sæd donor er signifikant, og bør ikke tas lett på. Beslutningen om å donere er en edel en som er verdsatt av familier som er opprettet, men vil ha en livslang innvirkning på deg og din betydelige andre, og din egen familie. Det er best å kommunisere åpent denne avgjørelsen til folk som kjenner deg best, slik at de kan være en del av denne beslutning, og omfavne endringen som vil komme til deres liv på grunn av det.

Om Forfatteren

opean Sperm Bank har høyeste kvalitet sæd donor bankene i verden, bare på grunn av våre svært omfattende screening prosessen. I tillegg til alder, utdanning, kriminelle bakgrunnen sjekker, personlighet analyse, kan vi også sjekke 4 generasjoner av medisinske historie. Se vår nettside for eksempel givere og mer informasjon.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://forums.webmd.com/3/mens-sexual-issues/forum/545/1

Diabetes og dens Kobling Til Kreft :: Drevet av Subrion 3.1

 Diabetes og dens Kobling Til Kreft :: Drevet av Subrion 3.1

Det er mange mulige komplikasjoner med diabetes, kreft nå en av de potensielle risikoer? Det kan være.

Først, og viktigst av alt, det finnes to typer diabetes:

Type 1 – er vanligvis diagnostisert hos barn og unge voksne. Dette er en autoimmune sykdom hvor kroppen angriper insulin gjør beta-celler ved en feil. Type 1-diabetikere krever insulin tilskudd til kontroll av deres tilstand. Ca 10% av diabetikere har Type 1.

Type 2 – utvikler seg vanligvis i voksen alder, men kan også bli funnet i barn. Denne sykdommen oppstår når ett av to ting skjer – kroppen ikke produserer nok insulin, kroppen ikke bruker insulin riktig (noe som resulterer i høye nivåer av insulin i kroppen). Type 2 diabetes kan kontrolleres ved hjelp av kosthold og livsstil endringer og medisiner om nødvendig.

Akkurat som alarmerende hvis diabetes er dårlig styrt eller venstre ubehandlet, det er alvorlige komplikasjoner som kan oppstå på grunn av høye nivåer av glukose i blodet. Noen av de komplikasjoner som kan oppstå er:

hjertesykdommer – i henhold til den Kanadiske Diabetes opp til 80% av diabetikere vil dø av hjerteinfarkt eller hjerneslag.

-Nyre-sykdom – kronisk høye nivåer av glukose i blodet og høyt blodtrykk kan stress på nyrene og forhindre riktig funksjon. Riktig diabetiker ledelse og nyre screening kan forhindre eller forsinke nyreskader.

-øyesykdommer (diabetisk retinopati) – blindhet forårsaket av diabetes er den ledende årsak til blindhet i Nord-Amerika i personer på 65 år og yngre. I henhold til den Kanadiske Diabetes ca 2 millioner Kanadiere har noen form av diabetisk retinopati.

-Nerve Forhold – diabetes kan skade sensoriske nerver i kroppen, spesielt i hender og føtter (referert til som diabetes nopathy). Den skadede sensoriske nerver av hender og føtter føre til manglende evne til å føle seg i disse områdene. På grunn av dette, skader (kutt, blemmer, etc.) kan bli infisert, og kan muligens føre til amputasjon av de berørte kroppsdelen.

-Impotens – erektil dysfunksjon påvirker mange menn som de gamle, men menn med diabetes er en økt risiko for lider av ED.

– Depresjon – i henhold til den Kanadiske Diabetes ca 25% av diabetikere lider av depresjon.

I tillegg til de kjente komplikasjoner av diabetes, nyere forskning har fokusert på muligheten for at diabetes kan føre til pre-cancerous vekster. På American College of Gastroenterology er 76th årsmøte, ny forskning ble presentert av Francis C. Okeke, MD, stipendiat ved Veterans Affairs Medisinske Senter i Bronx, NEW york, som viste at mennesker som lider med diabetes kan være en økt risiko for å utvikle forstadier vekster som kalles adenomer. Koloskopi resultatene ble sammenlignet mellom personer som hadde diabetes og de som ikke gjorde det. De fleste av de emnene som ble mannlige og over 65 år.

resultatene viste at 29% av diabetikere hadde minst ett leveradenom mens bare 21% av ikke-diabetikere hadde en. I tillegg har forskning vist at personer med diabetes hadde mer adenomer og mer avansert adenomer enn personer som ikke lider av sykdommen. Okeke uttalt at grunnen til at diabetikere har adenomer kan være på grunn av det faktum at de ofte har høye nivåer av insulin i blodet, og dette kan fremme veksten av pre-cancerous og kreft-forårsaker celler. En annen studie publisert i Journal of Gastrointestinal Kreft støtter Okeke s funn. Denne forskningen viste at det er en sammenheng mellom Type 2 diabetes og økt risiko for å utvikle adenomer, så vel.

På denne tiden, det anbefales at personer med diabetes følg generell screening-protokollen for kolorektal kreft, som begynner i en alder av 50. Det er imidlertid behov for ytterligere forskning på dette området. Dersom videre forskning støtter ovennevnte funn så diabetikere kan få behov for å bli inkludert i kategori høy risiko for kolorektal kreft og begynne prosessen på et tidligere alder.

Og husk, du kan alltid få en mer naturlig helse råd, den nyeste alternativ helse gjennombrudd og nyheter, samt informasjon om ernæring, alternative løsninger og kurer og leger helse råd, alle gratis når du registrerer deg for Bel Marrak Nyhetsbrev. Besøk http://belmarrahealth.com nå for å finne ut hvordan å starte din gratis abonnement.

Hvordan Dato – Tilbake til det Grunnleggende av Dr. Dennis W. Neder

 Hvordan Dato - Tilbake til det Grunnleggende av Dr. Dennis W. Neder

Hei Dr. Dennis – Hei og takk for din hjelp!

jeg er singel, og jeg har vært i 2 år. Jeg er en 30 år gammel kvinne med 2 del-tid for barn. Jeg er attraktive (selv om den var ganske overvektig), intelligent og jeg liker å tro at jeg er i godt selskap.

Nylig, jeg har hatt noen ganske uflaks i å legge inn dating scene. Jeg har blitt sto opp et par ganger, møtte en mann som ikke gjorde noe annet enn å spille spill med meg, møtte en annen mann som bare tok av og sluttet å snakke til meg, møtte en annen mann som falt i kjærlighet med meg altfor fort og jeg har bare lyst til å være venner med, har hatt mange, mange e-poster meldinger gjennom et singler nettsted som er ignorert eller vil de bare slutte å snakke til meg med ingen forklaring eller annen grunn, og jeg selv ble med et par Meetup grupper (Meetup.com) i området, og har vært å sette meg ut der, men jeg bare ikke kan synes å møte noen som er ekte og godt. Faktisk er det meste av det jeg har oppdaget er svært negativ og skuffende.

jeg er heller ikke veldig flink til å lese folk, slik som gjør ting litt vanskeligere, og jeg er ikke den mest sosiale personen.

jeg begynner å lure på om det er noe galt med meg, eller hvis dette er typisk for dating spillet. Jeg er veldig lei av alt som har skjedd og jeg er motløs og fortvilet. Jeg lurer på om du har noen innsikt i dette, noen tips jeg kunne prøve, etc., Jeg ville sette stor pris på det.

Takk skal du ha!

Hei!

Det ser ut til at den ene fellesnevneren i dette er du. Ja, jeg kan fortelle deg svært sannsynlig hva problemet er, siden symptomatology er så klare og entydige.

Først av alt, la oss gjøre en liten opptelling, skal vi? Dette er en litt smertefull, men tro meg, det er veldig viktig slik at vi har et sted å starte.

Du har to barn, og du er en enslig mor. Du er overvektige, og jeg kommer til å satse du har møtt i det minste noen av disse gutta (om ikke de fleste av dem) på internett. Du er sannsynligvis også ved hjelp av noen VELDIG utdatert dating metoder (jeg vil komme mer inn på dette i et minutt), og det er trolig en haug av andre ting som skjer her jeg ennå ikke vet. Jeg vedder på at du også har noen ganske høye, og kanskje litt urimelig – forventninger til menn du dato.

Her er virkeligheten: både menn og kvinner har noe av en "punkt" system, " de har for å løse når de vurderer dating. Ærlig talt, er det svært få som gjør det. De bestemmer seg for hva de vil og bare håpe på at det skal skje. Når det ikke gjør det, de ser seg rundt og lurer på hvorfor. Verre enda, de har aldri selv vurdere hva DE bringer til bordet for å se om det er enda en kamp for gutta at de ønsker å date!

La oss si at du bor i en stor by som vurderer at du er involvert med Meetup, jeg vedder på at er sant. Store byer skape stor konkurranse. Du har MANGE andre jenter som konkurrerer om den samme "mannlige real estate" som du er. Mange av disse jentene er i form og ikke har barn, er yngre og kan til og med bli bedre partnere, eller de har bedre dating/forholdet ferdigheter enn du har.

jeg skal være den første til å fortelle deg at selv om dette er urettferdig, det er bare hvordan ting er. Disse problemene er betydelige problemer for en enkelt kvinne i dating-markedet! Ditt utseende, din tilgjengelighet, dine ferdigheter, og selv din alder er alle "dating valuta". Menn ser på disse tingene, og avgjøre hvorvidt eller ikke du er noen på banen eller ikke, og enten du er på kort sikt materiale eller lang sikt materiale. Ikke føle seg så ille men menn har sin egen "punkt-system" for å komme i tillegg.

å Vite (og akseptert) dette vil hjelpe deg å maksimere din evne til å markedsføre seg til den "riktige" gutta!

Det er en annen ting på spill her må du forstå:

de FLESTE kvinner i dag bruker feil play book når det kommer til dating. Faktisk, de bruker den samme sine mødre og bestemødre som brukes til å være vellykket. Problemet er, det er et nytt årtusen med nye regler. Gamle teknikker rett og slett ikke lenger fungerer lenger. Faktisk, de jobber mot deg og svært symptomer du har beskrevet er de samme som jeg ser når kvinner bruker disse utslitt verktøy.

dette er Åpenbart en veldig stor diskusjon, så la oss gå tilbake til begynnelsen:

* se er en av de viktigste verktøyene du har i dating. Maksimere det! Komme i form og miste vekt. Sørg for at håret er "dato klar", og med det mener jeg, ingen kort hårklipp! Stil blader fortelle deg dette ser bra ut – det har de ikke. De aller fleste av gutta ønsker jenter som ser ut som jenter og ikke gutter. Dermed vokser håret ut – og ikke sprø farger. Sjekk din make-up og garderobe og oppdatere det, hvis du trenger det. Et annet problem med det å være mamma er det du har sannsynligvis ikke holdt opp med disse tingene.

* Du jenter fortsette å spre myter som å spille "hard to get" gir du verdi i menneskers øyne. Nei, det gjør det ikke. Det er en stop-over fra en lang borte alder! Faktisk, de fleste gutter i dag ikke selv forstår dette spillet og bare se det som uhøflig og udugelig. Er du ute etter å date bare slemme gutta? Selvfølgelig ikke – verken er menn. Tilgjengeligheten er ekstremt viktig! Dette er en av grunnene til å ha barna arbeider så hardt mot deg i dating verden. Likeledes, ikke plukke opp telefonen, ikke tilbake telefonsamtaler, avbryte datoer i siste liten, og noen av 1001 andre små spill noen av dere jenter spille drap av moderne, potensielle relasjoner! Du har til å være tilgjengelig til gutta du ønsker å date, eller vil de bare gå og finne noen som ER tilgjengelig – og smartere. Tenk på dette: mine lesere forstår disse fakta og har vanligvis 2-3 eller flere telefonnumre de jobber med til enhver tid. Hvis du ikke plukke opp telefonen, eller du kan returnere telefonen ringer, gjett hvem som får den dato? Neste jente i tråd! Gjett hvem som får forholdet? Jepp – samme.

* ikke prøv å date via teknologi! Dette fungerer ikke heller! Sms og e-post (for eksempel) DREPER relasjoner! Spesielt hvis du bruker dating sites, har du fått til å få til at i-person-møte en gang! Jeg snakker dager her, IKKE uker og spesielt, ikke flere e-poster! Hvis fyren kan ikke/vil ikke eller vet ikke at han skulle gjøre dette, må DU flytte dette inn i-person umiddelbart! Du ikke vil at han får inntrykk av at du på en avstand som du kan aldri leve opp til! Disse utgjør SVÆRT raskt. Ikke la dem.

* ikke prøv å hold av sex tenkning som gjør forholdet bedre – er det ikke. Det er rett og slett kunstig manipulering av forhold som er ment å være fremover. Jeg sier ikke for å få til det før du er klar, men ikke hold den av. Menn bruker sex tidlig på svært forskjellig fra kvinner. Mens du bruker den til å binding og å skape intimitet, menn bruker det til å avgjøre om vi ØNSKER Å bond og skape intimitet med deg! Snart imidlertid at vindu av muligheter stenger og vi innser at vi aldri har det følelsesmessige forbindelsen med deg. Vi vil fortsatt ha sex med deg, men du vil aldri få tilgang til våre hjerter.

* Endre "standarder". Jeg sier ikke til dags dato bare noen, men du som altfor mange jenter i din situasjon har standarder som din egen dating valuta sannsynlig ikke har råd til. Du har for mange ønsker og forventninger uten mulighet til å gå tilbake verdi. Videre, hvis en fyr gjør en liten feil, er du klar til å skjære ham løs, og flytte på. Det er ikke bra dating strategi. Du trenger for å dyrke relasjoner, ikke har noen perfekt, uoppnåelig en rett ut av boksen.

* Lær hvordan å nærme gutta selv og hvordan å sette opp datoer! Gi tilbake til dating prosessen også! For eksempel, hvis du har vært ute med en fyr et par ganger, er det en god idé å invitere ham over til et måltid og litt vin eller ut for noe morsomt. Gutta ikke vil ha til å være de eneste som investerings – heller ikke du. Gutta vil raskt miste interessen hvis de ikke ser noe som kommer tilbake. På den annen side, gutta vil henge i det langt lengre enn de burde eller ellers ville gjort hvis de gjør!

* Tydelig skille som daterer seg fra vennskap. Ikke bland de to eller kaste blandede signaler.

* Sjekk din holdning på døren. Ingen fyr ønsker å være rundt noen jente som er fordømmende, motbydelige, mener, hatefullt eller sint. Vi ønsker – og som faktisk TRENGER å være rundt kvinner som er søt, engasjert, morsom og interessant.

jeg har gitt deg mye å tenke på her. Disse er det grunnleggende og alt bygger videre derfra.

med vennlig hilsen…

——————————————————————

Har en kjærlighet, dating, sex eller forhold du spørsmål? Du kan skrive til meg eller få mer informasjon om å Være "en Mann i en Kvinnes Verden tm" ved å gå til: http://BeingAMan.com. Pass på å sjekke ut den nye BAM! På TV http://BeingAMan.tv. Følg meg på Facebook (http://tinyurl.com/cas4w9) og Twitter (http://tinyurl.com/d3pecs).

Copyright (c) 2010, Dr. Dennis W. Neder

Alle rettigheter reservert.

Blir en Sosial Magnet – 3 Secrets Du Bør Vite

 Blitt en Sosial Magnet - 3 Secrets Du Bør Vite

har du noen gang beundre noen på en fest eller en konferanse? Hvordan de ser ut til å trekke alle mot dem, slik at folk til å le og alltid tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn. Sosiale magneter er ikke nødvendigvis ung eller gammel, rik eller god jakt. Men de har noe om dem, makt og grenseløs energi, noe som gir dem enorm trekkraft. Hvordan kunne de bli som dette? Nedenfor er noen viktige tips om hvordan å bli en sosial magnet:

1) GI NOE AV VERDI

Du trenger for å være av verdi for den personen du er sammen med. Dette trenger ikke å inkludere rikdom, skjønnhet eller sosial status. Det kan være visdom, løpetid og sikkerhet. Muligheten for å gi moro og underholdning er også en stor trekkraft. Mer verdier du gir, jo større trekkraft du vil ha. Du trenger å fokusere på de eiendeler som du har, kan du forbedre dem og bruke dem til sin fulle nytte dvs. hvis modenhet og visdom er din mest verdifulle eiendeler, kan du bruke disse til din fordel. Viser stor kunnskap og verdslige erfaring vil være verdifullt for et stort spekter av mennesker, inkludert de nylig startet opp en bedrift, starte en familie eller hvis de gjør en vanskelig beslutning på et avgjørende punkt i sitt liv. Kan du se hvordan disse menneskene ville umiddelbart bli trukket mot deg, forårsaker du å bli en sosial magnet?

2) SØKER SOM MANGE VEKSELSVIRKNINGENE SOM DU KAN

du Lytter til samtaler heller enn å delta kan begrense deg til å bli en vegg blomst. Søke så mange vekselsvirkningene som du kan og søke å konsekvent legge til sosial verdi eller "morsomt" å samspillet. For eksempel, snakke spontant til den personen som står ved siden av deg, eller en i kø for frokostbuffé med deg. Kanskje du trenger for å forberede noen åpne linjer eller spørsmål på forhånd for å starte deg av f.eks. Jeg er sikker på at jeg har sett deg før, men jeg kan ikke tenke hvor? Eller hva synes du om maten? En viktig tips er å prøve og huske interessante detaljer om personer du kommuniserer med. Disse detaljene kommer i hendig hvis du møtes igjen dvs. hvordan var den turen du planlegger? Hvordan er din kone og barn? Den enkelte vil umiddelbart varme mot deg, og bli overbevist av din oppmerksomhet mot dem, slik at du blir en sosial magnet.

3) SLUTTE å VÆRE SÅ ALVORLIGE

Alvorlige personligheter ikke legge til noen sosial verdi. De kan forårsake frykt og fremmedgjøring. Disse personligheter kan være svært vanskelig å nærme fordi du ikke er sikker på hvilken respons du får. Mens en morsom og sosial personlighet er lett å snakke med, og du kan umiddelbart gjøre atmosfære. Noen mennesker velger å drone om hvor forferdelig deres jobb er eller hvordan helsen deres er sviktende og elendighet av dag-til-dag liv. Jeg er redd, ingen er interessert. Men begynner å gjøre narr av sjefen din, og gjøre narr av din helse, og folk vil le og bli trukket mot deg.


– tasten tips for å bli en sosial magnet er å lage lys av hverdagen, og ikke ta alt for seriøst. Med fortsatt entusiasme og energi vist i sosiale interaksjoner, folk vil bli trukket mot deg umiddelbart. Når du har bygget opp et sosialt nettverk, vil du finne at du slipper å prøve så hardt, og vil ha et support team bak deg og gi deg et ytterligere løft.

Amanda Walker har satt sammen en gratis video som vil hjelpe deg til å bli en sosial magnet og ødelegge negative tanker, og det raskt. For å laste det ned kjapt besøk http://www.successfulsocialsecrets.com/.

Hva er en God Naturlig Urt Erektil Dysfunksjon Kur?- – Helse

 Hva er en God Naturlig Urt Erektil Dysfunksjon Kur&#63 - Helse

Hva er en god naturlig urt erektil dysfunksjon kur? Visse kjemiske forbindelser som finnes i planter kan hjelpe menn å overvinne seksuelle problemer. Mange er skeptisk til at bare planter som kan kurere impotens. Det de ofte ikke innser er at kjemikalier som finnes i planter danner grunnlag for de fleste av de store legemidler som er godkjent av FDA.

følgende urter er blant de mest kjente og effektive naturlige aphrodisiacs:

Tongkat Ali–Nyere vitenskapelige studier viser at denne Indonesisk urten øker testosteron nivåer hos menn. Testosteron øker sperm produksjon, libido, og utholdenhet. Menns testosteronnivå topp i sine ungdoms år, og deretter å avta. Menn som bruker tongkat ali ofte rapporterer om en økning i ereksjon styrke og utholdenhet. Denne urten er ofte brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere fordi den bygger muskelmasse og styrke.

Catuaba Bark-Dette er trolig Brasils mest kjente aphrodisiacal anlegg. En Britisk forsker som skriver om catuaba bark, "det er i området av mannlig impotens at de mest slående resultatene har vært rapportert" og "det er ingen bevis for bivirkninger, selv etter lang tids bruk."

Mucuna Pruriens-Dette er en viktig libido enhancer fordi det øker dopamin nivåer. Noen gang lurt på hvorfor du føler deg helt uinteressert i sex etter en orgasme? Det er fordi prolactin nivå har skutt opp. Dopamin virker som en prolactin suppressant. Det er blitt oppdaget at mange menn som har problemer med å oppnå og opprettholde en ereksjon har unormalt høye nivåer prolaktin. For denne grunn, mucuna pruriens er en utmerket naturlig urt erektil dysfunksjon kur.

Maca–Denne urten er en svært populær i Sør-Amerika. Hvis du besøker Peru vil du se maca produkter som selges overalt. Maca er kjent for å øke energi og seksuell utholdenhet. Faktisk, Incans brukt til å spise maca før du går i kamp, slik at de ville kjempe lenger og hardere.

Kåt Goat Weed-Folk ofte til å le på navnet, men det er ikke noe morsomt om denne fantastiske plantens evne til å forbedre ereksjon. Denne urten har okkupert en viktig plass i tradisjonell Kinesisk medisin i over 2000 år. Det fungerer ved å øke nivåene av nitrogenoksid, som tillater mer blod strømmer til penis.

Det urter har vært brukt i århundrer for å forbedre seksuell ytelse. Likevel er mange mennesker som tar urte kosttilskudd i dag finner dem helt ineffektiv. Årsaken er feil dosering og lav kvalitet urte ingredienser. Naturlegemidlet virksomhet er i stor grad uregulert og mange skruppelløse bedrifter dra nytte av det.

Men det er noen produkter som bruker en overlegen grad av urter i store nok doser til å være effektiv. En av de mest populære naturlige libido ekstrautstyr produkter er kalt Zenerex. Selskapet er svært anerkjente og har eksistert i lang tid. Kundebasen er ekstremt lojale. Disse er alle et godt tegn. Skaperne av Zenerex følge strenge FDA retningslinjer når det kommer til produksjon av produktet sitt. De tester og re-test for å være sikker på at ingrediensene er ren og blandet sammen akkurat.

Hvis du kommer til å prøve en naturlig urt erektil dysfunksjon kur, Zenerex er det du ønsker å se på først.

Om Forfatteren

for Å finne ut mer om naturlig rettsmidler for erektil dysfunksjon–hvordan de fungerer og der hvor å kjøpe dem-vennligst besøk Zenerex.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.

De Viktigste To Myter Om Erektil Dysfunksjon

 De Viktigste To Myter Om Erektil Dysfunksjon

Mange menn opplever impotens eller erektil dysfunksjon i løpet av livet, og hver eneste symptom er husket med frykt for at det kan komme tilbake igjen. De siste statistikken kommer fra det medisinske instituttet i Usa er det ca 34 millioner menn i ulike aldre på Amerikansk jord, og over 160 millioner menn verden over som lider av erektil dysfunksjon. Den primære årsaken til erektil dysfunksjon er ansett av de fleste spesialister for å være den psykologiske faktorer. Selv om nye og spennende medisinske data viste at erektil dysfunksjon hos voksne menn er ikke i hovedsak skyldes psykologiske faktorer, men av fysiske seg.

Det ser ut til at de to koordinatene kombinert føre E.D for å vare lenger samt for å forlenge de første symptomene til en høyere grad. I medisinske termer definisjonen for erektil dysfunksjon representerer manglende evne til en mann å oppnå en ereksjon eller opprettholde en lenge nok for å seksuelt tilfredsstille sin partner. Dette er spesielt mangel på kapasitet induserer i nokon en tilstand av usikkerhet og sakte skaper en daglig stressende press. E.D er også dårlig fremmet for folk å ha til rådighet levedyktig slutten effektiv informasjon. Mangel på et godt strukturert seksualundervisning har forårsaket spredning av mange "sex myter" som fører mange mennesker til å tro at de lider av ED når de ikke gjør det. Du må forstå før vi går gjennom de primære seksuelle myter som E.D er ikke vurdert av legene en sykdom, men tidlig stadium av impotens, som symptom.

Myte #1. E.D er uhelbredelig
En svimlende 67% av menn i Usa tror at erektil dysfunksjon har ingen kur, og at det er ingen medisinsk behandling for det. Til tross for det faktum at en del av dette utsagnet er sant fordi E.D ikke har en varig medisinsk kur gjeldende rettsmidler forbedre din seksuelle funksjoner for å bringe dem til normalt etter en langvarig bruk. Det er mange naturlige behandlinger som viste imponerende resultater med ingen bivirkninger.

Myte #2. E.D kommer når du alder
– Mange menn tror at erektil dysfunksjon er forårsaket ved å skrive inn nye stadier av livet, og gradvis mister kontroll av deres penis. Selv om det er sant at denne seksuelle lidelse skjer oftere i eldre menn som dette automatisk betyr ikke at det bare skjer avanserte aldre fordi E.D har rapportert også hos unge og middelaldrende menn. I eldre hovedsakelig understreket årsaker som diabetes, blodtrykk og hjerteproblemer kan opprettholde denne dysfunksjon hos eldre menn.

Disse to myter som er mest populære, og du trenger å lese dem i rekkefølge for å danne en objektiv og riktig mening om E.D for å behandle det.

http://forums.webmd.com/3/erectile-dysfunction-exchange/forum/3537/0

Hvordan Å Helbrede Artritt Felles Smerte Med Urter

 Hvordan Å Helbrede Artritt Felles Smerte Med Urter

fra friske blader av bathua, drikke hver dag på tom mage for 2-3 måneder. En halv teskje gurkemeie pulver med varmt vann bidrar til å kurere leddgikt. Ta alfalfa te to ganger om dagen, og gjør en god kur. To ts av eple cider eddik og 2 teskjeer honning oppløst i et lite glass med varmt vann tas en gang eller to ganger om dagen bringer lindring. Gni den verkende ledd med varm eddik for å få litt lindring av smerte. To deler ren olivenolje og en del parafin gjør en fantastisk liniment å bade plaget ledd. Legg en spiseskje tran til saften av en appelsin, pisk og drikke før du sover. En rå fedd hvitløk hver dag er svært gunstig. Dette fedd kan være stekt i ghee (smør) eller castor oil. Ta for 2 måneder. Guggulu er svært nyttig i å kurere leddgikt. Spise en halv teskje to ganger daglig etter måltider med varmt vann. Utøve plaget ledd i et badekar fullt av varmt vann. Drikke gulrot juice, agurk juice, spise kokte grønnsaker og/eller vegetabilske supper, og drikke kokos vann for en sunn kropp og massasje leddene daglig for å kurere leddgikt. På tom mage spise 2-3 valnøtter eller kokosnøtt. Unngå psykiske spenninger som fører til stress. Gå ned i vekt, om nødvendig, for å komme nær til din ideelle vekt. Hvis du veier mindre, det er mindre vekt på leddene og mindre smerte.

Effetive og Dokumenterte Resultater For – Arthcare Olje (Anti Inflammatorisk og muskelavslappende Urte Massasje Olje) :

Arthcare Olje er den beste naturlige løsningen for ditt problem, produsert under veiledning av anerkjente MD Ayurveda-Spesialist. Arthcare er en anti-leddgikt urte olje som ikke bare gir en sikker lindring i revmatisk artritt, men også styrker bein vev, skjelett-og nomuscular systemer, noe som gir en komfortabel bevegelser i ledd og muskler. Det er en kraftig antioksidant og øker energinivået. Arthcare trenger kroppen vev raskere enn noen annen salve på grunn av sin sterke anti-inflammatorisk handling. Det fjerner stivhet og forbedrer mobilitet av lemmer. Det bringer lindring fra ryggsmerter, muskulære spenninger, revmatiske plager, leddsmerter osv. Body massasje med Arthcare olje, slapper et astmatisk person. Arthcare er vitenskapelig bevist Ayurvedisk formulering som inneholder urte kombinasjon av kjente tradisjonelle urter som er beskrevet ovenfor. I løpet av noen minutter av programmet, vil du føle deg avslappet fra smerte. For Best Resultat, Ta 2 Arthcare Kapsler to ganger om dagen og massasje normalen Arthcare Olje 2-3 ganger om dagen.

Urte Rettsmidler:

bruk av urter er en tid-æret tilnærming til å styrke kroppen og behandling av sykdom. Følgende har tradisjonelt vært brukt til å behandle revmatoid artritt:

Shallaki også kjent som rabarbra (Boswellia serrata), kommer fra et tre som gir tyggegummi når barken er skrelt bort. I kliniske studier, lovende resultater ble observert hos pasienter med revmatoid artritt, kronisk kolitt, Crohns sykdom. Forskerne fant at standardiserte Boswellia ekstrakt betydelig redusert hevelse og smerte og vanligvis redusert morgen stivhet for mennesker med revmatoid artritt.

Ashvagandha (Withania somniferum) er en Asiatisk plante av potet familie. Røttene har lenge blitt brukt til å behandle "revmatisme," høyt blodtrykk, immun dysfunksjoner, ereksjonsproblemer og også for å lette betennelser. På grunn av alt dette, det er noen ganger kalt "Indian ginseng."

Ingefær (Zingiber officinale) kan være blant de best studerte i fire. Forskning tyder ingefær rot hemmer produksjonen av prostaglandiner og leukotriener, som er involvert i smerte og betennelse. I en ukontrollert 1992 dansk studie, 56 pasienter som enten hadde RA, OA, eller muskuløs ubehag tok pulverisert ingefær. Alle av dem med muskel-og skjelettsmerter og tre fjerdedeler av de med OA eller RA rapportert om varierende grad av smertelindring og ingen bivirkninger, også blant dem som tok ingefær i mer enn to år.

Urte oljer brukes til leddgikt for å løsne stive ledd, gjenopprette mobilitet, fjerne smerte, betennelse og hevelse i leddene, nærer vev og lindre smerte. Den erfarne hender dyppet i behagelig varme oljen vil reise over hele kroppen med trykk. Arthcare ikke bare øker blodsirkulasjonen, men gir også en sikker lindring for revmatisk artritt, spondylose, lammelse, muskuløs lidelse, gled plate, astma og tuberkulose. Bringer i lettelse fra stress, belastning og spenninger. Det er også veldig bra for tonning av muskler og nerver. Få umiddelbar lindring i løpet av få minutters bruk av olje. For mer informasjon, les på

Råd:

Epsom Salt (magnesium sulfat): Magnesium har både anti-inflammatorisk og anti – gikt egenskaper, og det kan bli absorbert gjennom huden. Magnesium er en av de viktigste av de viktige mineraler i kroppen, og det er ofte mangelfull i den Amerikanske dietten. En New England rette for leddgikt er et varmt bad med Epsom salter. Varme på bad kan øke blodsirkulasjonen og redusere hevelse av leddgikt.

Dosering og Retninger: Fyller et badekar med vann så varmt som du kan stå. Legg til 2 kopper av Epsom salter. Bade i tretti minutter, legge varmt vann som er nødvendig for å holde den varm temperatur. Gjør dette daglig så ofte som du ønsker.

for Å lære om hva som er fibroid, egenutført fibroid, laryngitis, er laryngitis smittsom , hva er laryngitis og annen informasjon, gå til Helse Og Ernæring Tips nettsted.

Eksterne Gjær Infeksjon

 Eksterne Gjær Infeksjon

Last ned – Royalty Free Stock Photo
fra © Http :

Eksterne gjær infeksjon skjer på utsiden av kroppen og noen ganger er det enklere å behandle, fordi du kan se og nå det. Mange slike infeksjoner skje ved åpningen av skjeden hos kvinner og på huden på penis for menn. Alle utenfor hud infeksjoner av gjær er eksterne, og de kan være svært persistent. Gjær er en sopp som finnes i kroppen av mange levende ting, og det kan være ansvarlig for infeksjoner når det multipliserer som også er kjent som en overvekst. Candida albicans er navnet gitt til gjær vitenskapelig, og det er også kalt monilia. Candidiasis er den tilstand som forårsaker gjær, og det er ikke ansett for å være livstruende.

Eksterne gjær infeksjonen er forårsaket av mange faktorer, og de er ansvarlige for gjengroing. Den første, menn, kvinner og barn er bruk av antibiotika. Narkotika tørke ut nyttige bakterier i kroppen. Nyttig eller vennlige bakterier som er referert til som en probiotiske. Jobben deres er å drepe overkant av befolkningen gjær i kroppen. Mange mennesker som har brukt harde huden produkter kan befinner seg i denne situasjon der de eliminerer gode bakterier etterlater huden uten immunitet. Du rådes til å bruke vennlige produkter som ikke er sterke i kroppen.

Iført trange klær vil vanligvis ikke forlate rommet for huden din til å puste og derfor, kanskje du lider eksterne gjær infeksjon. Sørg for at du ikke bo med svært stramme klær for en lang tid. Også, sørg for at du bruker klær som er tørre og ikke irriterer huden. Gjær vil elske fuktig og advare overflater og det er når du ikke å underholde gjær. Det er andre ting du kan gjøre for å unngå smitte og en viktig ting er å observere riktig hygiene. Vask kroppen å betale nær oppmerksomhet til hudfolder og sørg for at du tørr deg selv grundig. Fuktighet er nok for gjær å slå leir på deg.

Eksterne gjær infeksjon er å gå til stede med mange symptomer, og noen inkluderer følgende. Som alltid er tilfelle, vil du oppleve en mye kløe på den berørte delen av huden. Kløe ikke ser ut til å gå unna, og du kan finne deg selv veldig sår på grunn av riper. I stedet for å skrape og irriterende huden din, kan du bruke isen og plasser det på den berørte delen av kroppen som vil lindre kløe. Et annet symptom på at du vil ha er tilstedeværelsen av hvite flekker. Andre mennesker kan ha grønnlig eller gulaktig flekker som kan noen ganger oser. Du vil oppleve noen smerte og hvis du har en infeksjon i nærheten av låret mellom beina dine, gå blir et problem.

Eksterne gjær infeksjoner kommer med mange kurer og behandlinger som er meget effektive. Du trenger for å holde det berørte området tørt og du kan bruke anti fungal powder for å holde deg komfortabel. Anti fungal kremer vil bidra til å kurere infeksjonen. Hvis du foretrekker naturlige rettsmidler, bruke tea tree olje, yoghurt, hvitløk og andre. Å anvende rettsmidler på området vil gjøre en stor forskjell.

Peter Gitundu er en Web-Administrator og Har Vært Undersøkelser og Rapportering på Gjær Infeksjon for År. For Mer Informasjon om Eksterne Gjær Infeksjon, kan du Besøke Hans Nettsted på EKSTERNE GJÆR INFEKSJON
Du Kan Også Legge Helle Utsikt over Eksterne Gjær Infeksjon På Bloggen Min Her – EKSTERN GJÆR INFEKSJON

Video Kilde: Youtube –

http://www.drugs.com/cdi/viagra.html

EN God fastlege Eller En Hemmelig Pedofil? av John Floyd

 En God fastlege Eller En Hemmelig Pedofil? av John Floyd

barnepornografi og Utnyttelse

Naboer sier paret som bodde i $1 millioner hjem i 11100 blokker av Sør-Country Squire Veien var "den søteste på blokka" som brakte kaker til nye hjem eiere som flyttet inn i den eksklusive nabolaget. Den 69 år gamle ortopedisk kirurg som bodde i boligen ble ansett som den "ideelle bestefar figur." Han angivelig kjøpte dyre gaver, blant annet leie-gratis hus, for økonomisk fratatt foreldrene til flere av hans yngste barnet pasienter. Over to tiår perioden han tilbrakte så mye som $250,000 på disse gaver.

Men, ifølge politiet og Harris County Assisterende statsadvokat Eric Devlin, legen var en hemmelig pedofil som begynte å antaste noen av sine mannlige barn pasienter så unge som fire år, og fortsatte overgrep i pasientenes ungdoms år. Etter en to-års etterforskning av Houston Metro Internett Task Force som begynte da en tidligere misbrukt pasienten, som nå er en voksen, kom fram og anmeldte overgrepene til politiet, og legen ble arrestert på 21 juli, 2009 for seksuelt misbruk av fire tidligere pasienter når de var unge gutter.

Det å arrestere myndigheter fortalte lokale medier at legen var den "smarteste, mest besatt" pedofil de noen gang hadde møtt. De pekte på to politi varebiler av bevis, inkludert video av seksuelle overgrep, grep fra hans kontor og bolig for å støtte denne påstanden. Houston Chronicle rapportert at noen av de bevis som er beslaglagt inkludert "dusinvis av bindemidler" av bilder av barn og nyheter om "kidnapping og barn brutalitet."

"All den tid han brukte å kutte ut bilder av små barn, artikler om voldtekter, drap og brutal død og informasjon som ville hjelpe ham ingratiate seg med hans ofre og eventuelle fremtidige ofre," Houston juvenile etterforsker J.R. Roscoe fortalte Krønike, "det er mye forskning. Han var veldig hyggelig, veldig snill, en søt gammel mann. Han ville være den ideelle bestefar, for den rolle han spilte."

I sin 2008-studien "barnepornografi Bilder av Misbruk av Barn," National Society for the Prevention of Cruelty til Barn diskutert spørsmålet om pedofile samle barnepornografi: "obsessive arten av å samle inn og fortellende eller tematiske koblinger av samlinger, førte til bygging av sosiale fellesskap på Internett dedikert til å utvide disse samlingene. Gjennom disse " virtuelle fellesskap’ samlere er i stand til å nedgradere innhold og fornærmende arten av samlinger, se barn involvert som objekter snarere enn mennesker, og deres egen atferd som vanlig: Det er et uttrykk for ‘love’ for barna i stedet for misbruk."

Det er uklart fra det offentlige ta opp hvordan legen mente at hans rapportert massiv samling av barnepornografi eller hvorfor han opprettholdt et så omfattende, bred samling. Det som er klart fra offentlig registrering er at aktor Devlin mener at legen har betalt mye for å holde det hemmelig. Devlin vurderer kriminelle "konspirasjon" anklager mot "guardian" av en av de påståtte ofrene i forbindelse med et tiår med seksuelle overgrep. Legen skal ha betalt gutten gjennom the guardian $155,000 over en ti-års periode for å holde gutten rolig om overgrep.

"De ble betalt over tid, fra den tid de var svært unge før de vokste opp," Devlin fortalte Krønike. "Ett av barna kan ha mottatt $155,000 hele veien gjennom. Andre barn ble også betalt forskjellige mengder av penger."

I tillegg til den statlige avgifter som legen kunne motta et minimum av 25 år uten fordelen av prøveløslatelse eller tidlig løslatelse til et maksimum av livet i fengsel, legen kan møte føderale avgifter for besittelse av barnepornografi og seksuell utnyttelse av barn under to føderale forskrifter, 18 USC §§ 2251, 2252.

§ 2252, federal pornografi lov forbyr den visuelle fremstillingen av barn som er engasjert i seksuelt eksplisitt oppførsel. Seksuelt eksplisitt oppførsel er definert i 18 USC § 2256(2)(E) som "utfordrende utstilling av kjønnsorganer eller kjønnshår området av enhver person", og det skjer med et barn når "barnet er naken eller delvis kledd, når fokus for fremstillingen er barnets kjønnsorganer eller kjønnshår området, og når bildet er ment å lokke fram en seksuell respons i visningen." 1/

§ 2252 ble endret med første Ledd A(A)(6) som en del av 2006 Adam Walsh Beskyttelse og Sikkerhet Lov som forbyr "grooming" av mindreårige for seksuell utnyttelse. "Grooming" er en praksis som brukes av pedofile til å utvikle relasjoner med mindreårige ved å gi dem med barnepornografi. Rettshåndhevelse tjenestemenn sier denne praksisen senker forsvar av barn og gjør det lettere for pedofile å lokke barn til seksuell kontakt.

En Alabama mann, ble den første personen på juli 15, 2009 å bli dømt under "grooming" bestemmelsene i § 2252 som bærer en straff på 5 til 20 år. Hvis saksøkte har en tidligere seksuelt misbruk av et barn eller en barnepornografi overbevisning, han kan motta et minimum 15 år setning til maksimalt 40 år. Penton ble dømt for å gi barn porno til to barn i alderen 6 og 8, og dømt til 40 år. Han fikk 20 år etter "grooming" overbevisning og 20 år for distribusjon og besittelse av barnepornografi gitt til de to barna.

§ 2251 hovedsak kriminaliserer tre typer tiltak: 1) en person som bevisst bruker eller overtaler en mindreårig til å delta i pornografisk opptreden i den hensikt å produsere en visuell fremstilling av at atferd 2) som på den tid en slik atferd er engasjert i, er den personen som kjenner den mindreårige er under atten år, og 3) at personen vet eller har grunn til å vite at slike visuelle fremstillinger vil bli transportert i mellomstatlig handel. 2/

Den amerikanske Kongressen har hatt betydelige problemer med å vedta lovgivning for å effektivt bekjempe interstate distribusjon av barnepornografi som, i henhold til polititjenestemenn, er et betydelig problem. Det AMERIKANSKE Justisdepartementet rapporter som "til enhver tid, det finnes et anslått å være mer enn en million pornografiske bilder av barn på Internett, med 200 nye bilder lagt ut daglig." Politimyndigheter anslår at det er på 50.000 til 100.000 pedofile som er involvert i internasjonal organisert pornografi ringer med en tredjedel av dem er i Usa. En pedofil i England alene hadde 450,000 barnepornografi bilder, i henhold til DOJ tjenestemenn.

I 1996 Kongressen vedtatt barnepornografi Prevention Act ("Loven") i sin innsats for å begrense mellomstatlig handel i barneporno. Den AMERIKANSKE Høyesterett tre år senere slo ned de bestemmelsene i Loven som forbød datamaskin-genererte bilder som skildrer et barn i en pornografisk måte som et brudd på det Første Tillegget til den AMERIKANSKE Grunnloven. 3/ Congress i 2003 endret Loven under tittelen "Påtalefunksjoner Rettsmidler og Andre Verktøy for å Avslutte Utnyttelse av Barn Act ("Beskytte Act of 2003"), som forbyr noen illustrasjoner og datamaskin-genererte bilder som viser barn i en pornografisk måte. I en 7-2 dommen i Mai 2008, US Supreme Court effektivt opprettholdt Beskytte Loven av 2003. 4/

På juli 23, 2009, legen lagt ut en $400,000 kausjon med forhold som han ha en Child Protective Services-overvåket ankelen armbånd og ikke har kontakt med noen som er under alder av sytten. Kriminelle tingrett Dommer David Mendoza, men gjorde det fremgår at legen kunne fortsette sin medisinske praksis, mens på kausjon i påvente av rettssaken. Legen har praktisert medisin i Usa for tretti-seks år.

legen er siktet for alvorlige seksuelle overgrep overgrep. Hvis dømt, vil det vise at han krenket en hellig tillit mellom lege og pasient. Men aktor Devlin, og politiet burde ha vært mamma om arten og omfanget av bevis angivelig beslaglagt fra legens bolig og kontor. The Chronicle har beskrevet bevis i fet skrift overskrifter som et "fjell av bevis," som serverer bare å skamplett og fordommer en prospektiv juryen basseng. Statens bevis bør være presentert i en rettssal, og ikke i lokale media.

KILDER:

1/ Usa v. Horn, 187 F.3d 781, 789 (8. Cir. 1999).
2/United States v. Carroll, 105 F.3d 740 (1. Cir. 1997)
3/ v. Ashcroft Free Speech Coalition, 535 USA 234, 258 (2002)
4/ United States v. Williams, 128 S.Ct. 1830 (2008)

Holistisk Rettsmidler for Å Behandle for Tidlig Utløsning

 Holistisk Rettsmidler for Å Behandle for Tidlig Utløsning

Tidlig utløsning, der en mann får utløsning for tidlig før hans partner oppnår orgasme er en svært vanlig sykdom som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Noen menn ejakulere et sted mellom 1 til 5 minutter av samleie, mens andre kan ta lengre eller kortere tid. Men, poenget å merke seg her er at uansett når en mann får utløsning under sex, så lenge han er i stand til å bringe hans partner til en orgasme, han vil bli ansett som å ha utbrøt tidlig. Det er ulike måter og teknikker for å hjelpe en kvinne å komme frem til en orgasme raskere, men kjernen er at man bør være i stand til å vare lenger i senga for å være i stand til å oppnå det (minst 20 til 30 minutter som forskning har vist at dette er den gjennomsnittlige tiden det tar for en kvinne å komme frem til en orgasme).

Det finnes ulike måter som man kan finne på nettet om hvordan å vare lenger under sex, for eksempel ved hjelp av visse krem, penis ringer eller andre innretninger. Imidlertid, disse bruker ekstern hjelp som ikke løsningene til roten årsaken til problemet. Denne artikkelen vil snakke om helhetlig middel til behandling av prematur ejakulasjon som handler om å styrke en manns seksuelle og reproduktive organer. Dette er ikke bare løser sine tidlig utløsning problem, men bidrar også til å forbedre sin seksuelle helse-og kroppslige funksjoner som resulterer i en sunnere og sterkere person. Tradisjonell urte rettsmidler har blitt bevist tusenvis av år siden for å hjelpe i en manns seksuelle velvære. De er helt naturlige og når det brukes i den riktige deler, vil forbedre en manns kropp og helse på en helhetlig måte. Kombinert med riktig seksuelle teknikker, det er bevist helhetlig middel til å løse permanent prematur ejakulasjon hos menn.

3 Urter Som Kan Behandle for Tidlig Utløsning

1) Kavach beej som er kjent som cowhage er en urt som er funnet hovedsakelig i India, Afrika og Sør-Amerika. Det har vist seg å kurere seksuelle problemer som impotens, og forhastet ejaculation, og det er derfor det er funnet i den ingrediensen av seksuell stoffet som Viagra. Denne urten bidrar til å øke seksuell utholdenhet hos menn og også øke og forbedre sperm count. Det forbedrer også seksuell stasjonen og begjær hos menn.

2) Ginseng er en av de mest vanlige og anbefalte urten for å kurere alle typer problemer knyttet til reproduktive organer siden antikken. Denne urten forbedrer utholdenhet, lindrer stress og angst, forynger kroppen og styrker sinnet. Et tradisjonelt middel som brukes til behandling av prematur ejakulasjon er å blande ginseng med varme geita eller kumelk og å drikke dette preparatet to ganger om dagen.

3) Indisk ginseng (Ashwagandha) er en annen urt spioneringen som den beste urte rettsmidler for å behandle for tidlig utløsning. Det har vært brukt i århundrer for å la blodet å strømme mer fritt under seksuell opphisselse, noe som er avgjørende for å ha en varig og større ereksjon og er påvist å gjenopprette sex-stasjonen og utholdenhet. Denne kraftige urten er kjent for å styrke både den psykiske så vel som fysiske kroppen av energigivende alle de indre organer og forbedre deres system fungerer som en helhet. Det er også kjent for å behandle andre seksuelle problemer som erektil dysfunksjon og impotens.

Seksuelle Teknikk til Å Behandle for Tidlig Utløsning

Det finnes ulike teknikker som brukes i sex som har effekten av å utsette ejakulasjon hos menn. Denne artikkelen vil introdusere en slik teknikk som ikke bare forhindrer forhastet ejaculation, det har den ekstra fordelen av å øke seksuell stimulans i en kvinne og bringe henne raskere til en orgasme. Dette er Coital Alignment Technique. Denne teknikken gjelder press på klitoris i en kvinne, og er den mest effektive måten for henne å komme frem til en orgasme raskt. Det er en modifikasjon av misjonær posisjon hvor man er på toppen, men beveger seg på en måte slik at hans skambenet er å legge press til partneren hans er klitoris. Paret tar slå vugger frem og tilbake, mens den på samme tid sikre at konstant press blir brukt på hennes klitoris. Dette teknikker tillater ikke dypt penetrative bevegelser av mennesker, men som er det sentrale punkt fordi dypt stakk er ofte hva som forårsaker prematur ejakulasjon hos uerfarne menn.

Side 1 av 212