Den Mest Effektive Mannlige Sex-Klinikk i Inida å Avslutte Alle Sex-Relaterte Plager – Health – Fitness

 Den Mest Effektive Mannlige Sex-Klinikk i Inida å Avslutte Alle Sex-Relaterte Plager - Health - Fitness

Menn har vært regnet som dristige og spennende skapninger siden den gang har utviklingen av menneskeheten. Men når det kommer til seksuelle problemer, deres ego ofte tar en stor hit. Dette hvorfor menn er ofte ikke lett åpne for ideen med å komme seg kontrollert og diagnostisert for seksuelle lidelser. Det første du trenger å forstå er at seksuelle problemer er, men rent naturlig og hvis den behandles godt og på tid, vil det snart være en saga blott i ditt liv. I dagens kosmopolitiske og modnet samfunn, er det ikke vanskelig å finne en god mannlige sex-klinikk i India. Du trenger bare å se, gjøre bakgrunnen forskning på klinikken, og voila! Dine problemer kan løses med å gi deg tilbake det du treasure den mest – din maskulinitet.

Det finnes forskjellige vanlige seksuelle lidelser som den mannlige reproduktive systemet er ofte utsatt for, og et eksempel på en slik sykdom er erektil dysfunksjon eller ED. Erektil dysfunksjon er i utgangspunktet en manglende evne til å oppnå eller opprettholde en ereksjon under utførelsen av seksuell handling. Dette fører til vanskeligheter, og til slutt gjør intim handling behager deg og din partner. Det kan være forskjellige årsaker som kan knyttes til den lidelse som en stressende livsstil, utilstrekkelig kosthold, for mye rus, og selv sterkt forurenset miljø. Men dette problemet kan enkelt håndteres ved nærmer seg den beste mannlige klinikk i India, som vil tilby en løsning som passer til dine behov.

Det finnes ulike psykologiske grunner for at det kan føre til erektil dysfunksjon. Dette er hvorfor det er viktig å kommunisere det nøyaktige problemet du møter til legen for behandling. Det kan være ytelse press, er det nødvendig å utføre for din partner som kanskje hindrer prosessen. Terapi kan være egnet i slike tilfeller, der du kan bygge opp spenningen og løse problemet.

Det kan også bli behandlet ved hjelp av ayurvedisk medisin som har ingen bivirkninger på systemet ditt, eller til og med forstyrre deg livsstil. Pushpa Klinikk (P) Ltd er ansett som den beste mannlige sex-klinikk i India som vil behandle problemer som erektil dysfunksjon og massevis av andre slike plager gjennom tradisjonell, men likevel effektiv metode for Ayurveda. Også, Ayurveda er ideell til å behandle andre problemer som en lav libido, prematur ejakulasjon, smerter under samleie, liten eller tynn penis osv.

Det er mange mannlige kjønn klinikker som kan skryte av instant-resultater og kostnader en bombe. Men på Pushpa Klinikk (P) Ltd., gjør ikke noe av det ovenfor, som hvorfor det er så effektive og pålitelige av så mange mennesker, ikke bare i India, men i utlandet også. På en nominell avgift, kan du få en sjekk-opp ferdig, får du problemer diagnostisert vitenskapelig og behandlet uten å måtte bruke allopathic medisiner som kan komme i konflikt med andre medisiner du kan være under.

Seksuelle problemer er ikke begrenset til noen bestemt alder, og er heller ikke behandling for det. Alt du trenger å gjøre er å ha et åpent sinn og et ønske om å oppnå du tidligere trygg på seg selv og nyte en tilfredsstillende sexliv.

Om Forfatteren

Jennifier Smith er forbundet med Pushpa Klinikken, mannlige sex-klinikk i India og skriver innholdet i slekt å seksuell lidelser. Hun har enorm kunnskap i seksuell lidelse behandlinger.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.

Hva Er Penis Utvidelse Øvelser?

 Hva Er Penis Utvidelse Øvelser?

Naturlige penis utvidelse øvelser er en måte å legge til permanent tykkelse og lengde på penis. Det er gjennom disse øvelsene at penis blir i stand til å fylle med mer blod enn før.

Naturlig utvidelse mosjon programmer inkluderer en varm opp, jelq økt pluss andre øvelser, og kjøle seg ned rutine. Penis øvelser er en effektiv måte å legge til permanent vekst i et par måneder med vanlig praksis.

Hvordan penis utvidelse øvelser arbeid

Den grunnleggende ideen bak penis øvelser er at din penis er for tiden begrenset i størrelse. Din ereksjon kan bare bli så stor, fordi din penis kan bare fylles med så mye blod.

penis har 2 store kamre, kalt korpusene cavernosa, som består av en svampaktig vev. I løpet av en ereksjon, for denne regionen av penis fylles med blod. For å gjøre ereksjon å skje, og disse vev suge opp blodet å strømme inn i penis. Øvelser trene disse vev for å la mer blod i, og dette er hva som gjør større erections mulig.

Trening teknikker

En trening rutine består av en grunnleggende øvelse kjent som jelq. Det er en sakte og rytmisk, lys ytre trekk bevegelse på penis. Gjør slik manuell øvelser åpner opp flere områder av svampaktig penis vev. Dette gjør at penis fylles med blod.

Det er mange varianter å jelq og andre øvelser i et gitt program. Den beste måten å bevege deg gjennom et treningsprogram er å starte med en kort, noen få minutters treningsøkt, og jobbe din vei til en lengre.

Mens du legger til størrelsen, kan være den viktigste grunnen for å starte et treningsprogram, en verdifull teknikk som brukes i mange programmer innebærer øvelser som er rettet mot PC-muskelen. Denne muskelen må være tonet, og holdt seg i form for å bedre orgasmer og utløsninger.

Øvelser i forhold til andre metoder

Øvelser kan føre til flere positive effekter enn det som er funnet med bruk av vekter eller pumper. Hvor vekter strekke penis inn i en tynn pølse form, øvelser kan utvide både omkrets (tykkelse) og lengde.

resultatene fra pumpene kan være bra, men de er bare midlertidig. Noen gutter funnet andre problemer med pumper som hevelse, arrdannelse, og avhengighet av pumpen for alle ereksjon i det hele tatt.

Nyere metodene for penisforlengelse, som inkluderer en øvelse programmet er ikke smertefullt, og legge til permanent vekst til størrelsen på penis.

Bestemmer Hvilken Vibratorer Du Kan Gjerne

 du Bestemmer Hvilken Vibratorer Du Kan Gjerne

Det er mange forskjellige sexleketøy tilgjengelig. Sexleketøy er ganske vanlig kjøpt av menn og kvinner begge. Vibratorer er en av de mest kjøpt sex-leketøy. De kommer i mange former og størrelser, og med en liten tanke og fantasi du er sikker på å finne en som du vil nyte.

du kan Kjøpe sex leketøy kan virke litt nerve-wracking først. Du kan bli litt overveldet av det store utvalget. Hvis du vet hvilken type stimulering du er på jakt etter dette kan gjøre det litt enklere. Det finnes vibratorer som kan brukes til å stimulere klitoris. Det er også noen som er laget for vaginal gleder så vel som anal nytelse så vel.

Det er mange steder som selger sexleketøy. Du kan kjøpe dem fra en voksen produktet butikk som vil ha et bredt utvalg. Mange ganger salg personalet kan gi deg råd om hva deres mest populære produkter er og formål at hver og en har. Det er også folk som er i direkte salg av virksomhet som tilbyr dem for salg i tillegg. De er oftest solgt hjemme parter, men noen konsulenter bære en oversikt og kan møte med deg for å diskutere hva dine behov er.

Du kan være sikker på vibratoren som vil fungere best for deg og ønsker å kjøpe flere enn en sex leketøy. Dette kan være nyttig når du vil ha kunnskap om hvilke funksjoner du ønsker i sex-leker. Mange folk kjøper flere typer å kose med seg selv så vel som med sin partner.

Det er også rådet til å kjøpe et smøremiddel, samt en renere når du foretar et kjøp. Dette er en klok idé som du kan finne som er lagt til smøring vil gjøre innsetting lettere. Det er mange typer smøring tilgjengelig, og du vil ønske å spørre hvilken ville gå best med varen du vil kjøpe. Å holde dine leketøy ren vil også hindre bakterier fra forming samt holde den hygieniske etter spille. Igjen er det best å spørre den beste metoden for rengjøring samt produkter du bør bruke til å rense sex leketøy.

Hvis du har kjøpt flere vibratorer, det er også rådet til å lagre dem separat. Det har vært tilfeller der plast kan smelte sammen. Dette skjer ofte hvis de er lagret sammen for lenge. En av metodene for noen mennesker bruker er å holde dem i komprimert lagring poser.

Det er leker som vil du trenger å kjøpe batterier så vel som vibratorer som kan være koblet til strømnettet. Hvis du har et sex-leketøy som krever batterier, er det anbefalt at du fjerner batteriene etter bruk. Dette vil bidra til å sikre at de ikke blir rustet inni leken.

Eksperimenterer med ditt nye leketøy er noe som de fleste liker. Du kan finne at det tar noen tid å bli komfortabel med det. Justere innstillinger og bruke de ulike funksjonene vil hjelpe deg i å avgjøre din favoritt måte å nyte ditt nye kjøp.

Bli fordelene STD Testing gjennom den Enkleste Slutten resultater :: Drevet av Subrion 3.1

 Bli fordeler STD Testing gjennom den Enkleste Slutten resultater :: Drevet av Subrion 3.1

Prøver å bli symptomene på STD eller død, vil det være viktig å finne den std utførte tester for sikkerhet intensjoner den måten ville det mest sannsynlig sikre at freden av hjernen. Å ha en baby utsettes for testing for å få STD er vanligvis den tøffeste vilje til å hjelpe til med å gjøre. Nå som avgjørelsen er produsert, ved å velge det ideelle service som er tilgjengelig, er vanligvis en tungvint tilnærming. Vi&#39re kommer til å forklare hvorfor din beslutning ville trolig flertall på temaet Raskt STD Testing Laboratorier av alle std testing sentre. De fleste pengene tilbake-garanti begge like akselerasjon samt nøyaktighet og presisjon. Dette er virkelig en vanskelig formel i konserten kan vel ikke ende opp med å få ekte virkninger i tilfelle han virkelig ønsker å øke hastigheten på prosedyren.

I hevn for hver og en av disse sentrene, dette prisnivået om testing er fortsatt noen ganger, spesielt konkurransedyktig priset, så vel som rimelig. I tillegg beholder vi får av våre egne forbrukere personlig. Skade ønske om hemmelighold som involverer pasienter, så vel som utsettes bringer om nesten alle bestemt person. Lik lik std testing center kan utfordringen med dette kjøpere og være sikker på at akkurat deres bør få er oppstått utnytte. Vi har mulighet for i Forkant av tid-Gjenkjenning rekvisita pasienten en forhåndsvisning av din fysiske tilstand. Vår egen testing av anlegget er definitivt foretrukket av bare flertallet av kjendiser så vel som offentlige personer mens vi garanterer disse produktene klokskap av testing og suksess.

Det er flere anerkjente std klinikker som vil foreslå hvem undersøke være oppnådd av deg. Vi gir deg respektert gode resultater som har blitt verdsatt som et resultat av alle klinikker pluss kliniske eksperter. Nesten hver lege forstår i prosessen med å analysere er definitivt viktig, selv om enkelt viser symptomer på dette er.

grunnen Til dette er ikke at de fleste slags STD sykdom som viser symptomer på å bo infisert. Videre, når behandlingsmetode av sykdommer er helbredelig, kan det være bedre å følge med å ta en titt på igjen slik at problemet er helt trukket ut.

Det er mange av indikerer av å spre denne bestemt sykdom, og det vil være mange typer sykdommer. For å finne ut om du er infisert selvfølgelig smittet, etter det som design, vil du trenger for å oppleve eksamen. Hvis du har lyst til å forstå stiler av sykdommer samt tester som må generelt være utført for å verifisere tilsvarende, besøk http://faststdtesting.com til å generere alle av the.std test. og fakta. I denne artikkelen du vil&#39t bare bli den info på å analysere, men trolig noen informasjon sammen med en guide som du&#39ll ønsker.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15229625/

En Ekspert Ser inn i Øynene til En Laser Vaginal Rejuvenation Lege ved Engel Abella

 En Ekspert Ser inn i Øynene til En Laser Vaginal Rejuvenation Lege ved Engel Abella

Det er en del av standard operasjoner på mange sykehus og medisinske institusjoner til å holde pasienten er informert og godt bevandret om den prosedyre som vil bli gjort for dem. Laser vaginal foryngelse er ikke et unntak fra dette er hvorfor noen laser vaginal rejuvenation lege eller laser vaginal rejuvenation ekspert for å forklare prosessen grundig til pasienten. Og siden det gjør ikke vondt å gjøre selvstudium, les på denne artikkelen for å lære mer om det.

Laser vaginal rejuvenation inkluderer å styrke muskel tone, styrke og kontroll av skjeden. I effekt, så den prosedyren krymper lengden av eksterne og interne vagina, perineal regionen er også forbedret og styrket. Hvis skjeden er løs, kvinnen vil ha problemer med å holde henne partner organ inne. Laser vaginal rejuvenation begrenser området i skjeden og vil øke seksuell tilfredsstillelse.

Noen laser vaginal rejuvenation lege / sakkyndig vil fortelle deg at denne prosedyren er åpen for alle kvinner med god helse. Laser Vaginal Foryngelse er en enkel operasjon. Kvinner som allerede fødte barn og de som ikke har hatt noen barn er både berettiget til å gjennomgå prosessen. Kvinner som er i behov av vaginal rejuvenation er de som besitter vaginal avslapning. Dette er ensbetydende med tap av optimal vaginal struktur.

Når en vagina er "avslappet", sine muskler er følgelig mangler i styrke, tone og kontroll. Laser Vaginal Rejuvenation korrigerer dette. Skjeden er eksterne og interne regioner utvide også. Musklene i det området av perineum er også skrøpelig og ikke støttes. Siden skjeden er ikke på topp kapasitet, seksuell tilfredsstillelse er følgelig redusert.

Leger og eksperter i Laser Vaginal Foryngelse vil gi deg en god advarsel om. Dette er fordi noen pasienter ofte går under prosedyren for feil årsaker. Dette vaginal gjenoppbygging er ikke svarer til seksuell dysfunksjon, orgasme utilstrekkelighet eller mangel av opphisselse. Videre, seksuell tilfredsstillelse er direkte knyttet til mengden av friksjons-styrker produsert. I denne prosedyren, smalere skjeden vil resultere i større friksjon som igjen vil generere en mer intens seksuell nytelse etter Laser Vaginal Foryngelse.

Laser vaginal foryngelse, tar bare ca en eller to timer å fullføre. Laser vaginal kirurgi bruker milde presisjon med overvåkes nøyaktighet som produserer en relativt fredelig kvinnelig genital kirurgi.

Det er ingen berøvet aktiviteter for å følge før Laser Vaginal Foryngelse. Faktisk, kan pasienten selv har sex natten før hun er operert. Imidlertid, pasienter som røyker blir bedt om å stoppe vane to uker før vaginal kirurgi, da dette påvirker deres generelle velvære. Likevel, lege / sakkyndig vil alltid finne en bestemt operativ plan med pasienten. Denne planen må strengt overholdes for pasientens velferd.

Candida og pH-Nivåer – Tilkobling

 Candida-og pH-Nivåer - Tilkobling

Potensial hydrogen eller pH-nivået forteller oss surhet eller alkalitet nivå av et hvilket som helst stoff. Mennesker som er sure eller enda litt syrlig har et problem, og vil være mer utsatt for Candida vekst. Jo mer pH-nivået, jo mer basisk, er kroppen vår og som hjelper i å forebygge sykdommer og Candida-overvekst som godt.

candida gjær trives først og fremst i et surt miljø, og dermed ha en alkaliske staten kan bidra til å fremme god helse og hindre at problemet med candida. Candida-overvekst er fremmet av våre sure organer og dette kan være tilbakevendende hvis vi ikke gjør noe med surhet i kroppen vår. Oksygen i kroppen vår kan hjelpe i å være sunn og et lavt pH-nivå kan føre til sykdom og sykdommer. Når kroppen vår er alkalisk, candida er holdt i sjakk og sunne bakterier trives i dette miljøet, og hjelper immunforsvaret vårt, så vel. Ugunstig reaksjon på vår helse skjer når kroppen vår blir sure, forårsaker candida som resulterer i penis infeksjoner, utflod og andre helsemessige problemer så vel som:

Tretthet, angst og depresjon
Bihulebetennelse, akne, mat cravings
Problemer med fordøyelsen som forstoppelse og andre lidelser
Lav sex stasjonen

Candida blir et problem, spesielt hvis det er regelmessig og skjer fordi av livsstilsvalg som dårlig kosthold, for ikke å ha nok søvn eller blir svært stresset. Candida infeksjon vanligvis er ikke gjentatt i naturen hvis det skjer på grunn av å ta i antibiotika, men en lav pH-nivået i kroppen vil føre til overvekst av Candida. En lav pH-nivået ikke bare fremme candida vekst, men andre helsemessige problemer som godt, noe som kan reduseres ved å gjøre sunnere valg av livsstil.

pH-nivået kan justeres først og fremst gjennom mat og vann som vi tar tommer ta i mer alkaliske matvarer og mindre sure matvarer kan hjelpe i å øke pH-nivået i kroppen og dermed fremmer veksten av sunne og positive bakterier i kroppen vår. Mat som nøtter og frø, frukt og grønnsaker, og alkalisk vann all hjelp i å øke pH-nivået i kroppen. Mat som rødt kjøtt, bearbeidet mat, sukker og kunstige søtningsmidler trenger å bli eliminert fra kostholdet, samt å bidra til å leve et alkalisk, pH-balansert liv.

Hvordan finne pH-nivået:
pH-nivået kan være veldig lett å finne ut gjennom testing kits tilgjengelig på mat butikker og på nettet så bra. alkaliske matvarer og redusere sure matvarer alle hjelpe til med å skape et alkalisk balanse i kroppen, redusere vekst av Candida, og dermed å fremme helse. PH-nivå kan bli testet for å finne ut hvor mye av alkalitet er til stede i kroppen, siden våre pH-balanse behov for å være 7,3 7,4 på en skala fra 1 til 14.

å Drikke Alkalisk Vann:
Alkalisk vann er en av de enkleste og raskeste måtene å endre pH-nivået i kroppen. Kroppen trenger næringsstoffer og oksygen som alkalisk vann har å tilby, så det hjelper i å vaske bort urenheter og forurensning fra blodet vårt og også lar oksygen transporteres til vårt kroppen raskere. Flasker med vann eller destillert vann ikke tilbyr de samme fordelene som alkalisk vann gjør, som alkalisk vann er seks ganger mer fuktighetsgivende enn vanlig vann sammen med gir deg mange helsemessige fordeler også. Et godt vann ionizer kan være av enorm hjelp i alkalizing oss for et sunnere liv. Den produserer alkalisk vann, noe som reduserer problemet med candida, og eliminerer urenheter fra kroppen vår. Det forbedrer helse, transporterer oksygen raskere i kroppen vår, tilfører oss raskere og fremmer veksten av positive bakterier.

Forfatter-Bio:
Av Abdullah Salim & Nedalee Ruiz

Abdullah og Nedalee anbefaler Chanson Alkalisk Vann for mer informasjon om hvordan alkalisk vann hjelper til med flere helsemessige forhold som Candida.
Og Helbredende Vann Maskiner for et imponerende utvalg av vann ionizers.
Copyright 2008 Av Nedalee Ruiz
gitt Tillatelse til å gjengi i sin helhet bare inkludert linker og forfatter studiepoeng.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22014651/

DansGuardian – Tilgang Nektet

 DansGuardian - Tilgang Nektet

få Tilgang til siden:

http://ezinearticles.com/?Increase-Your-Sexual-Health:-How-to-Have-Great-Sex&id=68326

… har blitt nektet av følgende grunn:

Utestengt Regulære Uttrykk URL funnet.

Kategorier:

Utestengt Regulære Uttrykk Nettadresser

Du ser denne feilen, fordi hva du forsøkte å få tilgang til ser ut til å inneholde, eller er merket som inneholder materiale som har blitt ansett som upassende.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med din IKT-Koordinator eller Network Manager.

Drevet av DansGuardian
http://www.m.webmd.com/a-to-z-guides/erectile-dysfunction-treatments

Over-Utviklet Mannlige Bryster – Hvordan Gynecomastia Rammer Menn

 Over-Utviklet Mannlige Bryster - Hvordan Gynecomastia Rammer Menn

Gynecomastia eller over-utviklet mannlige bryster er en lidelse vanlig for unge gutter. Brystene vokste seg større for at de ligner kvinne. I de fleste tilfeller, gynecomastia forsvinner uten behandling etter puberteten, men dessverre er det et betydelig antall menn fortsatt har forstørret brystene gjennom voksen alder liv. Det er ikke en dødelig tilstand og likevel det kan føre til alvorlig skade på liv. For gutter og menn, etter å ha gynecomastia enten midlertidig eller permanent er en svært ødeleggende tilstand, og kan påvirke deres liv på så mange måter.

Hvordan gynecomastia eller over-utviklet mannlige bryster rammer menn?

Ødelagt selvbilde. Selvbilde, selvbilde, selvtillit og selvrespekt, de er alle sammen til ett som selvtillit. Selv om gynecomastia er ikke en livstruende tilstand, det er svært ødeleggende eller skadelig for menn. Menn med gynecomastia har til å leve sine liv med bryster. De har til å møte verden å være annerledes og å lide sårende navn som ringer, latterliggjøring og ydmykelse av å ha over-utviklet mannlige bryster. Dette kan være svært skadelig for deg selv-bilde av menn som fører til lav selvfølelse.

Skadet maskulinitet. De fleste menn er bevisste på sine muskler og konturen av kroppen som er grunnen til at du går til gym er et typisk rutine for de fleste menn. For menn, opprettholde en pen kropp er et pluss faktor til sin manndom og sin maskulinitet. Å ha over-utviklet mannlige bryster er ikke maskulin. De kan bli misforstått som homofile hvis deres bryster ble altfor opplagt. Det verste tilfellet er at det er menn med over-utviklet mannlige bryster som trenger å ha på bh for support. Etter å ha bryster er definitivt skade deres maskulinitet.

Ulykkelighet. Menn med over-utviklet mannlige bryster har en tendens til å hate kroppen sin. En person som ikke liker kroppen sin er definitivt en usikker og ulykkelig person. Ulykke med en kropp kan påvirke deres svar og outlook i livet. Ulykkelige mennesker vanligvis har negative tanker og holdninger. De har en tendens til å trekke seg ut av mennesker fordi de er fortært av deres sorg. Det verste er at alvorlig ulykke kan føre til depresjon.

Begrenset aktiviteter. Så mye som mulig, menn ikke ønsker å snakke om sine store bryster. De frivillig sluttet å delta i aktiviteter som vil kreve dem til å bruke skjorter som vil vise konturene av brystet. Selvfølgelig vil de definitivt unngå situasjoner som krever dem til å ta av sine skjorter. De unngår å gå til stranden eller deltar i idrett vanligvis spilt av menn fordi de vil se rart ut eller latterlig hvis de vil holde seg tykk skjorter for å skjule sine store bryster.

Problemer med å holde romantiske og seksuelle relasjoner. Å ha over-utviklet mannlige bryster kan komme i veien for intimitet med det motsatte kjønn. Å bli intim med en partner er vanskelig for menn med gynecomastia. De er flaue og ønsker å skjule sin forstørret brystene. De vil ikke at deres bryster er å bli sett eller berørt av deres kjærester, og dette er umulig hvis du er i en romantisk eller seksuelt forhold. Det er kvinner som kan akseptere en mann med brystene så stor som deres, men de kan bli vant til det, og til slutt komme seg ut av forholdet eller menn blir så flau og usikre at de til slutt gå ut av forholdet.

Det er et faktum at menn med brystene lider i stillhet og har en hard tid å komme til enighet med sin tilstand. De må ikke kontinuerlig lide fordi det er behandlinger for å korrigere gynecomastia. Kirurgi er den vanligste behandlingen, men ikke alle har råd til det, og det er menn som ikke ønsker å legge seg under kniven. Heldigvis, over-utviklet mannlige bryster kan bli behandlet naturlig med urte rettsmidler. Å vite hvordan du gå Gynecomastia Løsning

Hvis du vil vite mer om helse og skjønnhet naturlig rettsmidler gå Helse og Skjønnhet Link

Copyright © 2011 Gerry Restrivera Alle Rettigheter Reservert. Gerry Restrivera skriver informative artikler om ulike emner, inkludert Over-Utviklet Mannlige Bryster – Hvordan Gynecomastia Rammer Menn. Du har lov til å publisere denne artikkelen i sin helhet forutsatt at forfatterens navn, bio og nettsted koblinger må forbli intakt og følger med hver reproduksjon.

Beste Hjem Rettsmidler For Trost

 Beste Hjem Rettsmidler For Trost

Last ned – Stock Bilde
fra © Http :

Noen reseptbelagte legemidler, spesielt antibiotika, kan forstyrre bakterier som normalt finnes i tarmen og vagina, noe som fører den ubehagelige symptomer på forstoppelse, diaré, eller vaginitt. Fordi Lactobacillus acidophilus er en slik vanlig innbygger som kan hindre bakterier og gjær overvekst, forbruk av yoghurt eller L. bacillus kapsler eller tabletter har blitt funnet å være effektive i å redusere forekomsten av candidiasis.

Gjær infeksjoner vanligvis behandles med medisin som du setter inn i skjeden din. Denne medisinen kan være en krem eller stikkpiller som du putter inn i skjeden med en spesiell applikatoren. Medisin i en krem form også kan bli satt på din vulva å bidra til å stoppe kløe. Medisin i pilleform at du tar gjennom munnen, er også tilgjengelig. Imidlertid, naturlige behandlinger, uten bruk av medisiner som er mye mer effektive og gi en permanent kur.

Ikke alle kvinner opplever en utladning. Den enkleste måten å finne ut om en kvinne har gjær infeksjon er hvis hun opplever kløe i og rundt skjeden. Kløe kan gå hånd i hånd med en brennende følelse. Det ytre området, og vulva området kan bli hovne og røde, kan dette føre til smertefull vannlating og samleie kan også være smertefullt, også.

En overflod av candida kan også forårsake vaginitt, vanligvis kjent som en gjær infeksjon. Vanlige symptomer er vaginal kløe, en hvit utflod, sensitiv hud ved vaginal åpning og smerter ved vannlating eller samleie. Denne tilstanden er spesielt vanlig hos kvinner som er gravide eller som tar antibiotika. Kvinner som bruker p-piller med et høyt østrogen-nivå er også mer utsatt for å gjær infeksjoner. Fordi den samme soppen som forårsaker vaginal gjær infeksjoner er ansvarlig for soppinfeksjon, det kan også spres gjennom oralsex.

Dessverre er det mange leger misdiagnose en gjær infeksjon som bakteriell i naturen, og de vil behandle med antibiotika. Dette kan føre til eliminering av gjær naturlige konkurrenter og faktisk øke alvorlighetsgraden av gjær infeksjon.

Faktorer som kan være viktige årsaker til gjær infeksjoner i kvinner inkluderer bruk av douches, duftende hygieneprodukter, feminin spray, og regelmessig bruk av sæddrepende kremer. En kombinasjon av noen eller alle av disse produktene vil noen ganger ødelegge den delikate balansen i skjeden som i sin tur kan skape en gjær infeksjon.

Over-the-counter medisinert behandlinger kurer flertallet av gjær infeksjoner, men de kan være bare midlertidig behandlinger. Gjær infeksjoner kan komme tilbake, enda verre enn før. Mange mennesker som bruker naturlige behandlinger rapport aldri å ha en annen gjær infeksjon igjen. Dette er sannsynligvis fordi den naturlige, helhetlige metoder lytte til kroppen og blir til roten av problemet, mens kremer midlertidig dreper candida i skjeden, som alltid er til stede i kroppen likevel.

Sarah Rhodos led av kroniske gjær infeksjoner mange år før de endelig å finne en naturlig, permanent kur som fungerer. Les om Sara og hemmeligheten som permanent herdet henne gjær infeksjoner på: yeastinfectionsnomore.com

Video Kilde: Youtube –

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1122505/

Dr Malcom Carruthers – Mannlige Overgangsalderen Vist seg å Eksistere – Akkurat Hvor Vanlig er det?- – Helse

 Dr Malcom Carruthers - Mannlige Overgangsalderen Vist seg å Eksistere - Akkurat Hvor Vanlig er det&#63 - Helse

En ny 5 års studie i det prestisjetunge New England Journal of Medicine ved opean Mannlige Aging Study Group (EMAS) endelig har erkjent at de mannlige overgangsalderen eller ufrivillig barnløshet, som de ponderously og feil begrepet " Sent Innsettende Mannlig Hypogonadisme (LOH)’, som faktisk eksisterer. Men de anser det som en sjelden tilstand som forekommer i mindre enn 2% av menn over en alder av 50 år.

Selv hovedforfatter i denne studien har publisert papirer som sier at denne tilstanden skal være ordentlig kalt ‘Testosteron Mangel Syndrom (TDS)’, noe som er viktig i sin anerkjennelse og ikke bare leker med lang medisinske ord.

for det Første, det er ikke " Late Onset", fordi en rapport av Dr. Malcolm Carruthers [http://www.centreformenshealth.co.uk/consultants.htm] snart til å bli publisert i den Aldrende Mannlige Journal på 10.000 menn som er fylt i en on-line screening questionnaire, viste at 40% var under en alder av 40.

for det Andre, det er ikke hypogonadisme, eller testiklene være under-aktiv og mislykkes å produsere nok testosteron. Mer ofte, som Dr Carruthers har rapportert i en artikkel i Journal of Sexual Medicine, det er forårsaket av motstand mot virkningen av testosteron på grunn av stress, fedme, overdreven bruk av alkohol, legemidler, for mye testosteron bindende protein i blodet (SHBG) og en rekke andre faktorer som er vanligvis ikke tatt hensyn til.

EMAS-studien, ved å fokusere på vilkårlig og feil analysert lab test resultater, og i stor grad ignorerer pasienten symptomer ved hjelp av en uegnet og alder-relaterte spørreskjemaet, har underrapportert den sanne insidensen av TDS-og motløs GP er fra gjenkjenne og behandle symptomer. Varer over 7 år, og koster over 6 os, EMAS studien har ikke resultert i en enkelt pasient får behandling, og kan ha forhindret mange menn får testosteron behandling som de trenger.

Finn ut mer på Mannlig Overgangsalder – www.centreformenshealth.co.uk

Dr. Malcolm Carruthers Grunnlegger og Medisinsk Direktør i Senter for Menns Helse Klinikk er en av de svært få UK-basert leger som spesialiserer seg i diagnostisering og behandling av testosteron mangel. Med en bred opplæring i generell og laboratoriemedisin, for de siste tjue årene har han spesialisert seg på Menns Helse, andrologi, spesielt behandling av ufrivillig barnløshet aka Mannlige Overgangsalderen.

Han er Medisinsk Direktør i Senter for Menns Helse. Hans konsultasjoner dekke undersøkelse og behandling av det brede spekter av generelle medisinske problemer som kan føre til at testosteron-mangel, og sikre en balansert diskusjon av fordeler og mulige risikoer når testosteron behandling blir vurdert.

Han har lært nasjonalt og internasjonalt på TRT (Testosteron Erstatning Terapi), og med tre populære bøker om emnet, Mannlige Overgangsalderen, noe som gir Maksimal Manndom og Testosteron Revolusjon, sammen med en lærebok, ADAM : Androgen Mangel på Voksen Mann, er en allment anerkjent ekspert på emnet.

Om Forfatteren

Senter for Menns Helse, 20/20 Harley Street, London W1G 9PH Tel 44(0)207 636 8283 Faks 44(0)207 636 8292 www.centreformenshealth.co.uk

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.

Side 1 av 212