Ogoplex Seksuell Helse Pille Søker Å Skilles Fra Resten – Helse

 Ogoplex Seksuell Helse Pille Søker Å Skilles Fra Resten - Helse

Du kan lese mer om
Ogoplex [http://www.mensblogtalk.com/Ogoplex.html] Mensblogtalk.com et nettsted som tilbyr levende diskusjoner på mannlige helse og relaterte emner.

For en annen oppfatning, themanschoice.com tar en nærmere titt på Ogoplex [http://www.themanschoice.com/Ogoplex.html] sine styrker og svakheter og gir en full grundige gjennomgang.

Gjennomgang Oppsummering

Ogoplex har mottoet "En Sunn Prostata Støtter en Sunn Klimaks," men selskapets nettsider, tilbyr ikke noen informasjon om hvorfor det er slik, og det gir veldig lite informasjon om hvordan dette tillegget ville hjelpe menn. Den vagt løfte om en bedre sex liv ser ut til å være alle produsenten har å tilby.

Ingredienser på et Øyeblikk

Disse tablettene inneholder 15 mg Sink sammen med en proprietær blanding av svensk Blomst Pollen, Tomat Lycopene, Så Palmetto, Phytosterol Komplekse og Beta-Ssitosterol.

Ingredienser i Fokus

svensk Blomst Pollen er ikke bee pollen i det hele tatt, men et utdrag fra frø av en blanding av blomstrende planter. Det er brukt i ope, og til en mindre grad i Usa, til hjelpe celler i prostata regenerere og for å opprettholde en sunn urin flow. Tomat Lycopene har vist seg å redusere risikoen for prostatakreft: i en Harvard studie, menn som hadde Lycopene hadde 35 prosent mindre sjanse for å utvikle kreft i prostata. Men, Lycopene brukt i studien var fra tomat-baserte matvarer, og ikke et supplement, og menn inntatt en heidundrende 10 porsjoner om dagen. Det er lite sannsynlig at mengden i dette proprietær blanding som ville gi lignende resultater, og i alle fall er det ingen bevis for at Lycopene i tablettform er effektiv. Saw Palmetto er en urtemedisin som har fått aksept i behandlingen av forstørret prostata det har ikke blitt vist å ha noen effekt på betennelse eller infeksjon av at kjertel, skjønt. Studier har brukt doser på 320 mg per dag, og som Ogoplex er en proprietær blanding, vi kan ikke si om denne dosen er inkludert. Phytosterol Komplekse og Beta-Sitosterol er en undergruppe av sterols som er avledet fra plantekilder. For det meste brukes til å redusere kolesterol, kan de ha noen effektiviteten i avslappende muskler, inkludert musklene i penis. Mangel på Sink kan hindre seksuelle lyst og ytelse, men det er ingen bevis for at overflødig Sink vil forbedre sex-livet til noen som ikke opplever en mangel.

Livsstil

Mange mennesker, særlig ettersom de blir eldre, kan det oppstå problemer med prostata, kjertel på undersiden av blæren som omgir urinrøret (røret gjennom sæd og urin pass). Den vanligste av disse problemene er forstørrelse av prostata, noe som betyr at hoven kjertel legger press på urinrøret, noe som fører til urin og seksuelle problemer. Andre prostata problemer er prostatitis (rett og slett, betennelse, som kan være forårsaket av en rekke ting, inkludert bakteriell infeksjon) og kreft. Som symptomer på slike problemer kan være lik, menn oppfordres til å få en profesjonell diagnose for å sikre at de ikke er, for eksempel, maskering symptomene på kreft ved behandling for betennelse.

Gitt den komplekse natur av prostata problemer, Ogoplex ikke ser ut til å tilby mye for en løsning. Selskapets hjemmeside gir lite informasjon om hvordan piller, er ment å være tatt en gang eller to ganger om dagen, arbeid, og bare løfte vage resultater: en forbedring i en sex-livet i ca 3 uker. De som er i stand til å nå denne vage mål vil ha en hard tid på å ta nytte av pengene tilbake-garanti som refusjon tilbys kun i 60 dager for uåpnede pakker. Ta fordel av en prøveversjon tilbud resultater i innmelding i en auto-frakt-programmet. En flaske koster $49.95 for en måned forsyning på denne tiden.

Positive

* Inneholder ingredienser som er gunstig for prostata helse
* Ingen skadelige ingredienser :

Negative

* Ingrediens beløp ikke kjent
* Lovet resultatene ikke klart
* Ingen attester eller kliniske studier presentert på nettstedet
* Gratis prøveversjon og money back guarantee begge har strenger festet

Siste Tanker

Prostata helse er et alvorlig problem for mange menn, inkludert dens effekt på seksuell aktivitet. Av denne grunn er det viktig å få en diagnose fra en kompetent profesjonell, slik at man vet nøyaktig hvilke prostata problemer man står overfor. Gitt at kunnskap, en mann som kan bestemme fra blant den medisinske alternativer, inkludert mange gode urte formler som har positive effekter på visse prostata vilkår. Mens en sunn prostata kan gi seksuell aktivitet, vage formel i Ogoplex ser ikke ut til å være blant de beste alternativene som vi har funnet.

Vi oppfordrer leserne til å besøke linkene som ligger over for å se mer informasjon om dette produktet, så vel som hundrevis av andre produkter som har blitt testet og er rapportert på av tusenvis av forbrukere.

Om Forfatteren

Når jeg fylte førti, jeg begynte å miste håret mitt og jeg hadde den vanskeligste tid å miste vekt. Mitt ego var å få mindre og min libido var krympende med det. Jeg har prøvd så mange måter å komme tilbake til slik jeg var, da jeg var mye yngre. Jeg har prøvd og forsket så mange piller, kremer, kremer, livsstil endringer, dietter og treningsprogrammer, at jeg har fått en enorm kunnskap om sine ingredienser og deres virkninger. Jeg er her for å dele kunnskapen min og forhåpentligvis lære noe underveis.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/meds/a604008.html