Oral Sex Tips for Menn – 6 Trinn for å Sende Henne Over Kanten

 Oral Sex Tips for Menn - 6 Trinn for å Sende Henne Over Kanten

Når det kommer til oralsex, det synes de fleste gutta falle i en av to kategorier: 1) Totally awesome, trygg og komfortabel med det, 2) Redd og ikke vet hva han gjør. For menn å passe inn i den andre kategorien – les videre! Og, bare i tilfelle, menn i den første kategorien skal også ta en titt, fordi de kan lære noe nytt. Og ikke glem – uavhengig av om en mann som er en selverklært sex geni eller en uerfaren amat, lære å vedlikeholde penis helse og ytelse er like viktig for et par sex-liv. Tross alt, hvis utstyret svikter, er det ingen andre magiske trekk vil lagre natt.

1) Gjøre henne komfortabel: uansett hvor muntlig dyktig en mann, en kvinne vil ha en svært vanskelig tid for å komme dit – hvis hun ikke er i stand til å slappe av. Hjelpe henne til å få komfortable er avgjørende for et godt sluttresultat så dimme lys, slå på litt musikk, lys noen stearinlys, og sørg for at hun vet at det er alt om henne.

2) puten prop: for Å sørge for at hun er i perfekt vinkel, sted en liten pute under hennes nederst i stand til å løfte bekkenet og bidra til å åpne henne opp dette legger til følelse for mange kvinner.

3) Ta det sakte: Akkurat som å hoppe inn i den dype enden av en kald svømmebasseng kan sjokkere kroppen, slik kan også dykking i hennes litt for raskt. I stedet, hjelpe henne med å varme opp med å ta det sakte og forsiktig. Legge til en kile til lårene eller forsiktig slikket og erte henne gjør henne til å bli vant til følelsen før bygge opp fart og trykk.

4) ta hensyn: Det er ganske enkelt å fortelle om en kvinne er å ha en god tid – med mindre hun er veldig flink til faking det. Se etter endringer i kroppen hennes svar som wiggling, pustingen vanskeligere eller økt hjertefrekvens. Hvis hun riper plutselig eller flinches, det betyr sannsynligvis at en fyr som har gjort en feil et sted.

5) å Finne en rytme: Akkurat som en mann som faller i en bestemt rytme når onanerte, en kvinne vil mest sannsynlig trenger en stabil, vedvarende rytme for å ta henne over kanten også. Se hennes kroppsspråk for signaler i fart, trykk og type stimulering hun trenger. Ikke vær redd for å spørre henne hva som fungerer og hva som ikke er det til syvende og sist, som vil gjøre det mer behagelig for begge parter.

6) Når du er i tvil, vibe det ut: Det er ikke alltid en enkel oppgave å bringe en kvinne til orgasme muntlig – faktisk – det tar i gjennomsnitt 20 minutter, så det er ikke for svak til hjertet. Hvis tretthet begynner å sette på, eller en mann virkelig ønsker å gi henne en stor overflate, ikke vær redd for å ta en vibrator inn i handlingen. Ved å opprettholde kontroll over det, en mann som fortsatt har element av overraskelse og er ansvarlig for å gi henne nytelse.

Bor Sex-Klar

Perfeksjonere ett er muntlige ferdigheter er en viktig del av en godt avrundet seksuell repertoar, men slik er det å ha en sunn manndom. En rekke seksuelle skader og vilkår kan sette en mann på benken for dager eller uker av gangen. En seksuell snafu kan variere fra penis smerte eller huden ubehag fra grov onani, til en sex skade som krever en tur til de ER, til en uheldig seksuelt overført infeksjon som sidelinjen en fyr i uker og trenger medisiner for å rydde opp. Mens noen seksuelle problemer er uunngåelige, en mann som kan sette hans beste foten frem ved å forbedre sin penis helse diett. Ved å være forsiktig med sin seksuelle helse, en mann kan beskytte seg selv fra de store penis fallgruver, samt mindre tilbakeslag. Menn som er seksuelt aktive – spesielt i ikke-monogame forhold, bør alltid bruke kondom for å redusere sjanser for å plukke opp en uønsket infeksjon. I tillegg, bruk av en penis helse krem (helsepersonell anbefaler at Man 1 Mann Olje) som inneholder viktige vitaminer og næringsstoffer som vitamin E og Shea smør som kan bidra til å reparere og gjenopprette penis huden når den har fått litt for mye action, så han kan være tilbake i spill i løpet av kort tid.