Oral Sex Tips For Menn – Opptakten til Samleie Kvinner Elsker

 Oral Sex Tips For Menn - Opptakten til Samleie Kvinner Elsker

Bekymret for din oral sex ferdigheter ikke måle seg med hennes tidligere elskere?

etter å Ha mulighet til å bringe deres kvinner til orgasme bare ved hjelp cunnilingus triks er en ferdighet de fleste menn ønsker å utvikle.

I kun tre minutter fra nå vil du ha muligheten til å lære noen av beste oral sex tips for menn, som vil gi din kjæreste til orgasme lett og uanstrengt.

Det første trinnet i å øke dine evner er å begynne å stille henne spørsmål. Hun vet at hennes kropp bedre enn alle andre, og hver kvinne som har en oppskrift hun liker bedre enn andre.

Når du har etablert hennes liker og ikke liker…

…prøv disse oral sex teknikker og se hvordan hun reagerer.

  1. Unngå direkte kontakt med hennes klitoris når du begynner. Det er måten å kilen og sensitive før det er blitt stimulert på riktig måte. Ta deg god tid og bruk huden rundt det først. Området rundt den har nerve avslutninger som hun vil nyte å ha vekket.
  2. Du kan nyte litt kraft når du onanere. Men kvinner vil ha noen som er myke og langsomme. Være litt mer mykere med slag av tungen din, og sørg for å bruke svært lett trykk.
  3. Bare ikke bruke tungen. Din munn kan arbeide magi for deg og vil hjelpe deg å vare lenger ned der. Suge hennes lepper og klitoris mykt i munnen og la themto skli ut igjen. Selv bruker nesen ned vil det stimulere henne og få henne mer glede. Og ikke glem om dine hender, bruke litt glidemiddel og bruke dem til å vekke henne.

Når du lære å bruke magi for oral sex riktig, vil du ha muligheten til å bringe gleder for din kjæreste hun har ventet på deg til å gi.

http://www.mayoclinic.com/health/male-infertility/DS01038