Over-Utviklet Mannlige Bryster – Hvordan Gynecomastia Rammer Menn

 Over-Utviklet Mannlige Bryster - Hvordan Gynecomastia Rammer Menn

Gynecomastia eller over-utviklet mannlige bryster er en lidelse vanlig for unge gutter. Brystene vokste seg større for at de ligner kvinne. I de fleste tilfeller, gynecomastia forsvinner uten behandling etter puberteten, men dessverre er det et betydelig antall menn fortsatt har forstørret brystene gjennom voksen alder liv. Det er ikke en dødelig tilstand og likevel det kan føre til alvorlig skade på liv. For gutter og menn, etter å ha gynecomastia enten midlertidig eller permanent er en svært ødeleggende tilstand, og kan påvirke deres liv på så mange måter.

Hvordan gynecomastia eller over-utviklet mannlige bryster rammer menn?

Ødelagt selvbilde. Selvbilde, selvbilde, selvtillit og selvrespekt, de er alle sammen til ett som selvtillit. Selv om gynecomastia er ikke en livstruende tilstand, det er svært ødeleggende eller skadelig for menn. Menn med gynecomastia har til å leve sine liv med bryster. De har til å møte verden å være annerledes og å lide sårende navn som ringer, latterliggjøring og ydmykelse av å ha over-utviklet mannlige bryster. Dette kan være svært skadelig for deg selv-bilde av menn som fører til lav selvfølelse.

Skadet maskulinitet. De fleste menn er bevisste på sine muskler og konturen av kroppen som er grunnen til at du går til gym er et typisk rutine for de fleste menn. For menn, opprettholde en pen kropp er et pluss faktor til sin manndom og sin maskulinitet. Å ha over-utviklet mannlige bryster er ikke maskulin. De kan bli misforstått som homofile hvis deres bryster ble altfor opplagt. Det verste tilfellet er at det er menn med over-utviklet mannlige bryster som trenger å ha på bh for support. Etter å ha bryster er definitivt skade deres maskulinitet.

Ulykkelighet. Menn med over-utviklet mannlige bryster har en tendens til å hate kroppen sin. En person som ikke liker kroppen sin er definitivt en usikker og ulykkelig person. Ulykke med en kropp kan påvirke deres svar og outlook i livet. Ulykkelige mennesker vanligvis har negative tanker og holdninger. De har en tendens til å trekke seg ut av mennesker fordi de er fortært av deres sorg. Det verste er at alvorlig ulykke kan føre til depresjon.

Begrenset aktiviteter. Så mye som mulig, menn ikke ønsker å snakke om sine store bryster. De frivillig sluttet å delta i aktiviteter som vil kreve dem til å bruke skjorter som vil vise konturene av brystet. Selvfølgelig vil de definitivt unngå situasjoner som krever dem til å ta av sine skjorter. De unngår å gå til stranden eller deltar i idrett vanligvis spilt av menn fordi de vil se rart ut eller latterlig hvis de vil holde seg tykk skjorter for å skjule sine store bryster.

Problemer med å holde romantiske og seksuelle relasjoner. Å ha over-utviklet mannlige bryster kan komme i veien for intimitet med det motsatte kjønn. Å bli intim med en partner er vanskelig for menn med gynecomastia. De er flaue og ønsker å skjule sin forstørret brystene. De vil ikke at deres bryster er å bli sett eller berørt av deres kjærester, og dette er umulig hvis du er i en romantisk eller seksuelt forhold. Det er kvinner som kan akseptere en mann med brystene så stor som deres, men de kan bli vant til det, og til slutt komme seg ut av forholdet eller menn blir så flau og usikre at de til slutt gå ut av forholdet.

Det er et faktum at menn med brystene lider i stillhet og har en hard tid å komme til enighet med sin tilstand. De må ikke kontinuerlig lide fordi det er behandlinger for å korrigere gynecomastia. Kirurgi er den vanligste behandlingen, men ikke alle har råd til det, og det er menn som ikke ønsker å legge seg under kniven. Heldigvis, over-utviklet mannlige bryster kan bli behandlet naturlig med urte rettsmidler. Å vite hvordan du gå Gynecomastia Løsning

Hvis du vil vite mer om helse og skjønnhet naturlig rettsmidler gå Helse og Skjønnhet Link

Copyright © 2011 Gerry Restrivera Alle Rettigheter Reservert. Gerry Restrivera skriver informative artikler om ulike emner, inkludert Over-Utviklet Mannlige Bryster – Hvordan Gynecomastia Rammer Menn. Du har lov til å publisere denne artikkelen i sin helhet forutsatt at forfatterens navn, bio og nettsted koblinger må forbli intakt og følger med hver reproduksjon.