Overgangsalder: ikke Tillater Det, å Hindre Kvinners Liv :: Drevet av Subrion 3.1

 Overgangsalder: ikke Tillater Det, å Hindre Kvinners Liv :: Drevet av Subrion 3.1

i Motsetning til populære tro, menn er også berørt når deres kvinnelige partnere-gift eller enkelt, men seksuelt aktive-angi menopausal fase. De psykologiske og fysiologiske skift det bringer om kan ha negativ innvirkning på relasjoner og til og med endre dynamikken av intimitet. Det kan også gnist et sammenbrudd i ekteskapsforhold eller konklusjon av en eventuell fysisk intimitet.

Det kan være en stressende opplevelse når en naturlig fysiologisk funksjon ender og det er&#39t behandlet på riktig måte. Kvinner kan være utsatt for hyppige stemningen skifter på starten av, i løpet av, og selv etter overgangsalderen. Dette kan gjøre livet i familien vanskelig å ikke bare for kvinnen, men også for andre familiemedlemmer. Som andre familiemedlemmer kan ikke helt forstå problemet, den emosjonelle spenningen kan utløse en rekke sammenstøt.

En kvinne gjennomgår overgangsalder når hennes eggstokkene slutter å lage egg, og dermed rendering henne ikke i stand til å føde barn. I tillegg, det setter en stopper for kvinnens reproduktive år, utløser en brå endring av henne hormon nivåer. Slutten av en kvinnes månedlige periode som ofte oppstår mellom 47 og 53, men kan også komme tidligere eller senere basert på ulike faktorer, som noen ganger er genetisk.

Det&#39s en vanlig misforståelse at den yngre generasjonen kan være mer seksuelt aktive enn sine eldre kolleger som et resultat av "friskhet" av erfaring. På den annen side, forskning i en rekke land har vist det motsatte-men er vanligvis mer seksuelt aktive som de blir eldre, mens middelaldrende damer oppleve bedre sex liv. Sistnevnte ser ut til å bedue til kvinner er tvil om utfallet av overgangsalderen.

Middelaldrende kvinner kan gjøre en innsats for å dra full nytte av sin tid før utbruddet av overgangsalder og delta i mer intime aktiviteter. Selv om overgangsalder, kan lavere en kvinnes seksuelle begjær, hun kan fortsatt oppsøke profesjonell innenfor service og å redusere konsekvensene via bio-identiske hormone erstatning terapi. Denne prosedyren kan hjelpe kvinner som har gått gjennom overgangsalder og gi middel til sine erotiske bekymringer.

Sex kan være svært smertefullt for kvinner som er i overgangsalderen. Selv så, uavhengig av deres lavere sexlyst, noen kvinner nekter å slutte med å prøve å behage sine partnere. En bioidentical hormon replacementtreatment kan hjelpe kvinnen og hennes ledsager tilfredsstille sine seksuelle behov. Det kan også lindre vaginal symptomer på overgangsalder som tørrhet, svie, kløe, og noen andre typer av sårhet.

Bioidentical hormon erstatning therapycan redusere humørsvingninger, hetetokter, hodepine, angst angrep og andre ugunstige utfall av overgangsalderen. Det kan også gi en viss beskyttelse mot kolorektal kreft, hjerte-og karsykdommer og osteoporose. Overgangsalder er uunngåelig for damer, men det bør aldri sette en stopper for intimitet med sine ektefeller. Vennligst besøk følgende nettside for mer informasjon: emedicine.medscape.com/article/264088-overview.