Pakten School of Nursing – Methodist Hospital School of Nursing

 Pakten School of Nursing - Methodist Hospital School of Nursing

Ligger i Lubbock, Texas, den Pakt helsevesenet medlem Pakt School of Nursing (CSN), tidligere kalt Methodist Hospital School of Nursing, er den eldste skolen i registrert sykepleie på South Plains, et Styre av Sykepleier Sensorer for Staten Texas og NLNAC-godkjent diplom program som forbereder pleie-studenter for licensure som kvalifisert registrert pleie-og nyutdannede.

Den Pakt School of Nursing programmet gir sine studenter med meningsfull opplæring erfaringer i klasserom, lab, så vel som i den formelle klinisk setting. Sykepleie skolen er dedikert i å tilby en full-time-76-uke sykehus-basert diplom-sykepleie program som forbereder elevene på licensure som en Sykepleier (RN) etter at du har fullført 9specific forutsetning college kurs, så vel som å gi 12-måneders Avansert Kreditt-programmet til å Lisensiert Yrkes-Sykepleiere (LVN) og Lisensiert Praktiske Sykepleiere (LPN) for muligheter til å fullføre sine registrerte sykepleie utdanning. Denne Avanserte Kreditt program for LVN/LPN er 12-måneders pensum består av 100-timer, en sommer-del-tid Overgang Kurs (klasserom og laboratorier erfaringer oppsummering av Nivå-1 kurs emner) etterfulgt av 38weeks av Level-II kurs.

Den Pakt School of Nursing er viet i å plassere sine læreplanen i et støttende læringsmiljø som gjør sykepleierskolen en positiv og pleie av erfaring at er også morsomt for elevene. Den registrerte sykepleierutdanning består av klasserommet, kliniske ferdigheter labs, pluss kliniske feltet erfaringer på noen 20different helseinstitusjoner i Lubbock Texas området. Gjennom den kliniske felt-arbeid, elevene er i stand til å avtale direkte med pasienter derfor å utvikle sin "hands-on" – ferdigheter etter bare 2-måneders trening og 2-dager ukentlig eksponering i klinisk innstillingene for 2-år.

Sykepleiere håper for opptak til kursene nevnt vil finne at Pakten School of Nursing er en Like stor Tilgang/Like Muligheter på Skolen som ikke diskriminere på grunnlag av rase, farge, religion, nasjonal opprinnelse, kjønn, alder, ekteskapelig status, eller uførhet, mens også tilbyr økonomisk bistand slik som Federal Pell Gi, Federal Supplerende Mulighet til utdannelse Grant (FSEOG), Federal Stafford og Føderale PLUSS lån programmer, Pakt Helse-Systemets HealthTraxx, så vel som andre hjelpemidler inkludert Stipend (tilgjengelig i løpet av andre halvdel av studentens yngre år), Rabatt på måltider for sykehuset kafeteria, Muligheten for deltidsarbeid, og Begrenset av helsetjenester for å fortjene CSN studenter.

Sykepleie studentene må være i stand til å delta, å delta fullt ut, og fullføre alle klasserom, lab og kliniske komponenter i hver av de nødvendige RN sykepleie kurs for å oppgradere fra Pakt School of Nursing. Den CSN nyutdannede da bli fullt kvalifisert til å søke om Nasjonalt Råd Licensure Eksamen-RN (NCLEX-RN). Deretter ett år etter endt utdanning, nyutdannede og deres arbeidsgivere er kartlagt og evaluert for å indikere høy grad av graduate-og-arbeidsgiver tilfredshet med CSN graduate evne til å oppfylle mål og utføre som en dyktig sykepleier i arbeidslivet.

http://en.wikipedia.com/wiki/Niagara%20Falls