Penis Utvidelse

 Penis Utvidelse

Det er ikke uvanlig for menn å ønske en større penis ereksjon, og et slikt ønske er naturlig og ingenting å skamme seg over. Dessverre er det mange menn er ikke i stand til å oppnå en stor, herdet ereksjon, uansett hvor opphisset blir de. Årsakene til dette er noen ganger medisinsk, men det har blitt funnet at i de fleste tilfeller, kan årsaken rett og slett være alder, stress, og til og med dårlig sirkulasjon.

Vanligvis, en ereksjon er forårsaket av økning av blod som flyter i den delen av penis kalt Korpusene Cavernosa, ellers kjent som erektil vev. Når penis stimuleres, penile arterier er utvidet for å gi rom for større blodstrøm reiser inn i penis, mens blodstrømmen forlater penis er redusert ved sammentrekning av penile vener. Dette resulterer i en sunn penis ereksjon. Jo mer blod som erectile vev inne, jo hardere ereksjon blir.

Som vi alder, det er felles for oss å legge merke en drastisk endring i vår penis størrelse og ereksjon kvalitet. Mens dette pleide å være svært pinlig og mange menn holdt dette faktum skjult, verden er en skiftende sted, og i dag er forståelsen av hvordan penis fungerer er mye mer omfattende enn i tidligere år. Både reseptbelagte legemidler og naturlegemidler kosttilskudd har blitt introdusert til markedet, ved å hjelpe mennesker i å oppnå både utholdenhet og penis utvidelse.

Mens noen menn velger å prøve reseptbelagte medisiner først, de er læring som disse medisinene er ikke alle som de er toted å være, og ikke alltid resultere i penis utvidelse som man hadde håpet på. Faktisk, bivirkninger forårsaket av disse medikamentene kan være ganske skremmende! Flere og flere mennesker er å snu til urte rettsmidler fordi de er naturlige, de fungerer bedre, og at de ikke har bivirkninger som har vært forbundet med deres resept, syntetiske motstykker.

MacaEnhancer er den mest populære av disse kosttilskudd. Andre populære kosttilskudd inneholder Vig-Rx, Maxaman, og Virilitet Piller, for å nevne noen. Det finnes nettsteder på Internett som vil tillate deg å sammenligne forskjeller mellom urte kosttilskudd og hva du kan forvente dem til å gjøre for deg. Alle er naturlige stoffer med noen, som MacaEnhancer, utnytte gamle urter kjent gjennom tidene for å bistå i penis utvidelse. Disse kosttilskudd har vist seg å øke seksuell utholdenhet, samt øke ønsker, samt viser en markant vekst i sperm count.

http://en.wikipedia.com/wiki/Frank_Sinatra