Prematur Ejakulasjon Løse Problemet – Del 3

 Prematur Ejakulasjon Løse Problemet - Del 3

Hver pasient jeg har sett i førti års praksis med å presentere problemet med for tidlig utløsning, har prøvd distraksjon teknikker og fant dem til å være ineffektiv. Denne artikkelen ser på hvorfor dette er tilnærminger som bør aldri bli brukt til å håndtere med for tidlig utløsning.

Distraksjon teknikker er ansatt for å ta tankene bort fra det behagelige fysiske fornemmelser du opplever under sex for å hindre deg fra å bli altfor begeistret og ejaculating før du eller din partner er klar. Menn prøv disse ved hjelp av disse teknikkene, helt naturlig, siden det virker som en fornuftig måte å løse problemet. Ved å redusere stimulering bør du være i stand til å utsette ejakulasjon. For noen menn, disse teknikkene kan faktisk forsinke utløsning for et øyeblikk. Dessverre er det en enorm pris å betale for de få sekunder.

Mange former for distraksjon har vært prøvd.

  • å Tenke på noe annet – noe annet! Repeterende ting som teller baklengs nedover, ubehagelige ting som bil ulykker, personer eller ting du ikke liker, baseball statistikk. Listen er endeløs.
  • Du kan også distrahere deg selv ved å gjøre deg selv fysisk ubehagelig. Grave neglene inn i håndflaten din, biting din leppe, knuger tennene osv.
  • bruk av én eller flere tykke kondomer kan redusere følelsen.
  • Spray eller kremer kan kjøpes som inneholder bedøvelse. Brukes til penis og de vil ‘fryse’ nervene på samme måte som en tannlege fryser tennene.
  • Det er til og med snakk online av kirurger å fjerne nerver i hodet på penis for å redusere følsomheten. Hvis denne prosedyren er faktisk blir utført, tror jeg personlig at de kirurger bør mister sine lisenser. Det høres ikke i motsetning til den barbariske praksisen med clitorectomy utført i noen primitive Afrikanske land.

Alle av distraksjon teknikker er utformet for å redusere opplevelser du mottar fra din penis og de kan gjøre det. Men, tenk på hvor gale det er. Du har sex, fordi det er hyggelig. Du ønsker å forbedre sensasjon ikke redusere det. Med mindre du er altruistiske nok til å ha sex kun for partne’rs tilfredshet, du er beseiret hensikt. Så selv om det kan utsette ejakulasjon litt, det er også redusere din glede mange.

To andre problemer med å bruke bedøvende spray eller kremer som er resultatet av disse forberedelsene som blir overført til din partner. De kan anesthetize henne også, noe som vil redusere sin følelse og glede. Så vel, hun (eller du) kan ha en allergisk reaksjon som resulterer i uker med smerter, hevelse og kløe i kjønnsorganene.

I tillegg til poeng bare laget, det er en enda viktigere grunn til å unngå distraksjon teknikker.

Som påpekt i del en og to i denne serien løsningen på problemet med for tidlig utløsning ligger i utdannelse ikke medication. Ingen er født med evnen til å kontrollere utløsningen. Det er noe enhver mann har til å lære. Akkurat som de hadde til å lære å kontrollere blære og tarm-funksjon. For å lære å kontrollere utløsningen du må lære deg å kjenne igjen signalene fra kroppen din som tyder på at ejaculatory refleks er i ferd med å bli utløst.

Du lære dette på akkurat samme måte som du lærte å kjenne igjen signalene fra kroppen din som indikerer reflekser for vannlating og avføring er i ferd med å bli utløst (du er i ferd med å urinere eller har en tarm bevegelse). Det er hva du lærte da du var toalett-utdannet som et barn.

ved Hjelp av distraksjon er det verste du kan gjøre. For å lære må du betale nær oppmerksomhet til de opplevelser du ikke ignorere dem. Distraksjon teknikker som vil gjøre det nærmest umulig å utvikle god kontroll.

http://www.youtube.com/watch?v=fafPZz2v8Ws