Redusere Overdreven Hodet og Ansikts Svette

 Redusere Overdreven Hodet og Ansikts Svette

Mange mennesker opplever problemer med overdreven svetting om natten, noe som godt kan føre til fuktig og klam seng. Vanskelighetsgraden kan bug søvn, og kan resultere i sykdommer. Noen står overfor dette problemet kan føle ulidelig varmt mens du sover. Det er ulike årsaker til denne vanskeligheten av unødvendige svetting om natten, som ofte kalles hvilemodus hyperhidrosis.
problemet kan være forårsaket takk til alkohol, kaffe eller eksotisk mat, før sengetid. Det kan også være forårsaket i overgangsalderen. En person utsettes til at problemet, må du sjekke med en lege.

en person kan lide med uforholdsmessig svetting om natten, uavhengig av alder eller kjønn. Overdreven svette kan forekomme over hele kroppen fra ansikts-området, arm groper, føtter og kropp. Svette fra ulike deler ulike tilfeller av hyperhidrosis.

Svette i natt er utløst av termisk svetting som er antatt å være den viktigste faktoren bak natt svetting eller nattlig hyperhidrosis. Pasienter med denne lidelsen ofte våkner om kvelden med gjennomvåt av svette seng og tungt svetter kroppen. Men selv svetting om natten kan utgjøre store Problemer som kan skalere opp til ukontrollerbare alvor. I en slik tilstand selv medisinene ikke kan arbeide til deres full effektivitet.

I tilfelle av nattlig svette, en person som vanligvis står overfor en vanskelig ublu underarm svette. Dette er dødelig som kroppen holder på å miste vann og salt nivåer om natten når en person sover.

Dette er på grunn av overdreven svetting om natten senker kroppstemperaturen nedenfor tillatt normer og når kroppen fortsetter varmen, denne plutselige endringen i temperatur fører til febrilsk symptomer når den enkelte kommer opp i morgen.
I overgangsalderen damer også experienceightly svetting. Vanskelighetsgraden kan bug søvn og kan føre til defekter. Det er ulike årsaker til denne vanskeligheten av ublu svetting om natten, som er hyppig referert til som søvn hyperhidrosis, og noen vendt det problemet, må du besøke en lege for å teste for årsaker til at problemer.

Så hvis du er en pasient av denne lidelsen så varm mat, kaffe, te, alkoholholdige drikker er helt forbudt for forbruk.
legen observerer symptomer og bare da måleinstrumenter alvorlighetsgraden av problemet. Hvis du observerer, natt svetting i deg selv så prøver å kutte ned på matvarer som er nevnt ovenfor i dopinglisten. Når du føler at problemet blir akseptable normer besøke en lege med en gang. Leger vanligvis råde antiperspiranter, botox-injeksjoner og iontophoresis care for the cure. I noen alvorlige tilfeller kirurgi er også foreslått.

Vi anbefaler ‘Hode n Ansikts Svette og Bli Borte " for å slå Hodet Svette problem. Gå til http://www.facialsweat.com/