Rutine STD Test er Nødvendig For Seksuelle Helse – Helse – Sykdommer og Betingelser

 Rutine STD Test er Nødvendig For Seksuelle Helse - Helse - Sykdommer og Betingelser

Sikker sex og vanlige STD ta en titt på kan bli vedtatt som et effektivt forebyggende tiltak mot STD infeksjon. Ikke alle seksuelt overførbare sykdommer vise symptomer. Det er sykdommer som ikke vise noen symptomer i det hele tatt. Det kan ta måneder eller år før symptomene begynner å vise seg. Dessverre, sykdommen har kanskje allerede fått skapt store skader på kroppen din.

Få Deg Testet

Dette kan være grunnen til at det er veldig viktig at du rett og slett få deg testet ofte, spesielt hvis du er seksuelt aktiv, og har flere partnere. Det er også en smart plan for å oppfordre seg selv testet hvis du tenker på å komme inn til en erstatning forhold. Dette kan være en god tilnærming å sørge for seksuell helse.

Testing for seksuelt overførbare sykdommer er tilgjengelig overalt. Du vil være i stand til selv å realisere dem online. I virkeligheten, den korrekte betegnelsen i dag er seksuelt overførbare infeksjoner eller STI, men enkeltpersoner er likevel å bruke begrepet STD. STI eller STD test kan være en prosedyre som er benyttet for å fastslå tilstedeværelse av seksuelt overførbare bakterier eller virus i kroppen.

Ingen kontroller er hundre prosent riktig, men det er tilrådelig at du rett og slett få deg testet for ulike sykdommer, spesielt hvis du bor i en farlig livsstil. Det er asymptomatiske sykdommer selv om det til slutt, symptomene kan gradvis til syne. Du trenger for å indusere deg selv testet, slik som å forstå hvis du er smittet med noen av disse sykdommene.

Helt forskjellige Typer Prosedyrer for Ulike Sykdommer

Det er bokstavelig talt helt forskjellige typer STD tester for ulike prosedyrer. For eksempel, gonoré og klamydia testing kan gjøres gjennom en urin ta en titt på eller swabbing. Væske prøven er tatt fra i løpet av en persons penis eller en jente er cervix og denne prøven blir testet for tilstedeværelse av bakterier. Dette vil være en litt smertefull, men dette er kun vare noen sekunder.

Syfilis test, på den annen side, ikke bruke urin. Det vil bli utført ved hjelp av blodprøve. Swabbing av genital porene kan i tillegg bli gjort, og også vattpinnen eksempel kan testes for sykdom. Når infeksjonen er i sluttfasen, en spinalvæske kontroller kan utføres.

HIV ta en titt på er utført gjennom blod sjekk, vanligvis kjent som ELISA-test. Et positivt resultat kan gi-metoden til en annen test, Western Blot. Testen bekrefter skjedd hvis noen er smittet med HIV. Dette sjekk regler ut alternative potensielle årsaker for en positiv ELISA-test.

Igjen, helt forskjellige tester er utført for ulike sykdommer. Det er viktig at du gjennomgå rutinemessig testing for å beskytte deg mot infeksjoner. Det er en skremmende sannhet at infeksjoner er et resultat av uvitenhet og uforsiktighet. Du kan skjerme deg selv og din partner fra disse sykdommer med vanlige STD sjekk prosedyrer.

Om Forfatteren

Steven Cooper vært å skrive artikler på nettet for nesten 2 år nå. Ikke bare er denne forfatteren er spesialister på Sykdommer, Kjønnssykdommer,kan du også sjekke ut hans nyeste nettside om:
Brun Skinn Snøre på seg Støvlene Som anmeldelser og lister de beste

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.drugs.com/answers/need-to-order-on-line-authorised-by-doctor-to-use-390925.html

http://www.youtube.com/watch?v=rg9TXIHmpGA