Sannheten Om Kjemoterapi – Det Er Farlig

 Sannheten Om Kjemoterapi - Det Er Farlig

Kjemoterapi refererer til behandling av kreft ved kjemikalier som dreper cellene, spesielt kreft celler. Kjemoterapi fungerer ved å drepe celler som deler seg raskt, en av de viktigste egenskapene til kreftcellene. Dette betyr at det også skader celler som deler seg raskt under normale omstendigheter: – celler i benmargen, fordøyelseskanalen og hårsekkene dette resulterer i de mest vanlige bivirkninger av kjemoterapi-myelosuppression (redusert produksjon av blodlegemer), mukositt (betennelse i slimhinnen i fordøyelseskanalen) og alopecia (håravfall).

Kjemoterapi ble først foreslått som behandling for kreft rett etter andre Verdenskrig, da forskning på sennepsgass vist at det har evnen til å drepe levende celler, spesielt de som raskt dele, slik som de som finnes i tarmkanalen, benmarg og lymfesystemet. Leger snart kom opp med ideen om at de kunne bruke sennepsgass til å forgifte kreft, som utgjør det mest raskt dele celler av alle. Faktisk, mange av de stoffene vi bruker i dag er nær søskenbarn av sennepsgass en grunn til at vi finner dem så giftig (Den Udødelige Celle, Dr. Gerald B Dermer, Avery Publishing Group, Garden City Park, 1994).

Onkologer definere "kur" og "svar" i forskjellig form. De ser bare på "svar" det er, å krympe svulsten som et mål på suksess, uten å tenke på om det øker overlevelse eller forbedrer kvaliteten av livet. Dr Urich Abel, en tysk epidemiologist, som undersøkte nesten alle artiklene (flere tusen) på kjemoterapi, pluss arbeidet med noen 350 forskere som jobber med kreft terapier, har funnet ut at når en svulst masse delvis eller midlertidig forsvinner, de tumor celler som er igjen og motstå effekt av kjemoterapi noen ganger kan vokse mye raskere etterpå. Ofte, pasienter som ikke svarer til kjemoterapi for å overleve enn de som gjør det (Der Spiegel: 1990 33: 174-6. Se også J Otolaryn, 1995 24(4): 242-52).

En topp NCI forsker har observert at for de fleste former for kreft, mange pasienter som i utgangspunktet kan svare. Men i bare tre former for kreft i eggstokkene, liten celle lunge kreft, akutt nonlymphocytic leukemi gjorde noen merkbar andel overleve uten sykdom, og selv da var det, i beste fall, mindre enn en sjettedel av den totale gruppen av pasienter. I alle andre typer kreft, sykdom gratis overlevelse var sjeldne.

Krymping av solide svulster bør ikke være overinterpreted, som det ofte har liten eller ingen overlevelse fordel, i henhold til onkologi konsulent GM Mjød av Royal South Hants Sykehus (BMJ, januar 28, 1995). Store kjemoterapi produsenten Bristol Myers avslører at bare 11 prosent av pasienter som tar carboplatin og 15 prosent av pasienter som tar cisplatin hadde et fullstendig svar til legemidler syndenes varte i gjennomsnitt ca et år, og begge typer av pasientene overlevde, i gjennomsnitt, bare to år.

En av de mest brukte kjemoterapi narkotika er cyklofosfamid, som kommer fra sennepsgass. Det kan føre til kvalme, oppkast, hårtap, anoreksi, og skade på blod, hjerte og lunger. Et annet legemiddel, cisplastin (Platinol), laget av heavy metal-platinum, kan skade nerver, nyrer, og forårsake hørselstap og beslag. Det kan også føre til døvhet, irreversible tap av motoriske funksjoner, benmargssuppresjon, anemi og blindhet.

Mechlorethamine, er en analog av sennepsgass ("M" av MOPP behandling, standard procotol for hodgkins sykdom), er så giftige at de som skal administrere stoffet er anbefalt til bruk gummihansker og unngå innånding av det! Dette stoffet er kjent for å forårsake blodpropp, gulsott, hårtap, kvalme og oppkast. Merck, produsenten sin, advarer i PDR at "margin of safety i terapi med MUSTARGEN er smal, og stor forsiktighet må utvises i saken av dosering. Gjentatte undersøkelser av blod er obligatorisk som en guide til senere behandling. "

Kjemoterapi kan føre til hjerteproblemer, ødelegge gallegangene, føre til benvev død, begrenser veksten, føre til ufruktbarhet, lavere hvite og røde blodlegemer teller og føre til intestinal og laktose malabsorpsjon. 90 prosent av tiden det ikke selv arbeide for å fjerne kreften helt.

http://www.pdrhealth.com/drugs/biaxin-xl

http://www.youtube.com/watch?v=tJ6jqAKquLU