Seks Viktigste Årsakene til Prostata Problemer og Ingrediensene til Å Behandle Dem

 Seks Viktigste Årsakene til Prostata Problemer og Ingrediensene til Å Behandle Dem

Det er seks viktigste årsakene til prostata problemer, som vil bli diskutert i denne artikkelen. Den gode nyheten er at det er også kraftige, naturlige ingredienser som kan tas som et forebyggende, så vel som en terapeutisk metode for restaurering for prostatakreft.

den gang en mann når femti år, han har en sytti prosent sjanse for å ha en forstørret prostata og tretti tre prosent sjanse for å ha prostatakreft. Så fortsetter han til alder, er disse tallene forverres. Hvis en mann lever lenge nok, han er nesten garantert å ende opp med en prostata problem. Prostata problemer er ikke uunngåelig, men. Det er en akseptert medisinsk faktum at prostata problemer har seks viktigste årsaker:

1. Hormonell Ubalanse

2. Kreft

3. Sink-Mangel

4. Kadmium Toksisitet

5. Forkalkning

6. Infeksjon

Vi vil diskutere hver av disse seks problemer i detalj, og deretter fortelle deg som naturlig middel som er mest effektive for hvert problem. Alle seks ingredienser er best tilgjengelig som en stikkpille produktet.

inntil hans tidlige tretti, menn er det naturlig å produsere østrogen, men hovedsakelig produsere testosteron. Som en mann aldre han gjør mindre og mindre testosteron. Det overvekt av ett hormon over en annen årsaker forskjell på mannlige og kvinnelige kropper og mannlige og kvinnelige personligheter. Denne prosessen akselererer med alder. Den gang en mann som har nådd en alder av 60 han gjør dobbelt så mye østrogen som test og etter alder 90, han gjør 12 ganger så mye. Når en mann er i hans femti er han går gjennom hva som er ufrivillig barnløshet, lik en kvinne i overgangsalderen. En mann blir mindre muskuløs og mer passive i forhold. Som den hormonelle endringer, begynner å få tak, en mann som vanligvis blir mer passive på grunn av hormonelle endringer, som er dominans av østrogen over testosteron i en mann.

Det finnes 3 forskjellige typer av østrogen. Som en mann aldre, gjør han mindre testosteron og et enzym som produseres i kroppen, blir det til DHT (som årsaker håravfall og balding). Østrogen østradiol (fører til feminisering av kropp og personlighet) som er en årsak til kreft og mer spesifikt årsaker prostatakreft.

Hva er oddsen for at dette skjer til en hvilken som helst mann? Som vi sa i innledningen, I form av prostata utvidelse, i en alder av 50, 70% av menn har forstørret prostata. 33% av menn har prostatakreft. Prostatakreft er den vanligste ikke-hud kreft i OSS. Det er den nest ledende død av kreft i USA, etter lungekreft. Hvis en mann lever lenge nok, prostata problemer, slik som utvidelse og kreft er nesten garantert. Medisinsk behandling ofte forlate menn i bleier, ofte ikke er i stand til å noen gang ha sex igjen.

Hva gjør menn trenger å gjøre for å hindre dette? Menn trenger å øke testosteron produksjon, blokkere enzymer 5-alfa-reduktase og aromatase, og finne en måte å hanskes med prostatakreft som har allerede blitt utvidet og eller kreft.

Det er mange naturlige ingredienser som har blitt vitenskapelig identifisert til å hjelpe til å gjøre dette. De beste naturlige urte ingredienser er Beta-Sitosterol og Elagic Syre. Beta-Sitosterol undertrykker både enzymer (5-alfa og aromatase) for å hindre at DHT og Østrogen. I form av prostata kreft, dyr behandlet med Beta-Sitosterol hadde 43% redusert kreft celler og ? frekvensen av metastasering over andre dyr. Elagic Syre faktisk forårsaker kreft celler i self destruct. Det reinstates self destruct signal i kreftceller. Studier viser Elagic Syre er spesielt effektiv for prostata-og brystkreft.

Så vi trenger en konsentrert kilde av beta-Sitosterol. For å gi deg en idé, ville vi trenge 6-1/2 lbs av saw palmetto bær bare å absorbere 1 gram Beta-Sitosterol!) Elagic Syre er funnet er granateple og bringebær. De to første ingrediensene, når i konsentrerte former for betasitosterol og elagic syre rids kroppen av hormonelle inversjon og kreft!

La oss gå videre til det tredje problemet som fører til prostata problemer. Sink-mangel fører til prostata for å forstørre og fungere mindre effektivt. Prostata er behov for mer sink enn andre organer. Struma er en forstørrelse av skjoldbruskkjertelen i halsen på grunn av mangel på jod. Folk som bor i fjellene kan utvikle struma på grunn av mangel på jod. Enkelte kjertler har bestemt mineral krav. Prostata utvidelse kan betraktes prostata struma. Sink er ikke lagt til bordsalt måten jod. Vi trenger å supplere med sink og levere det i en biotilgjengelige form. Gresskar ekstrakt er en biotilgjengelige form av sink.

Lav sink nivåer kan føre til kadmium toksisitet, som er den fjerde årsaken til prostata problemer. Kadmium er ofte funnet i sjømat, brus, sigarettrøyk, vann myknere, plast og andre steder. Det er et giftig tungmetall som kan føre til kronisk fatique, leddgikt, impotens og prostata problemer. Kadmium kan også skade og gift prostata. (Kadmium er unik evne til å skade prostata forholder seg til sin likhet med atom-strukturen og elektrisk ladning, sink). Kroppen feil for kadmium og sink. Når det ser giftig kadmium flytende gjennom blodet, vil kroppen tenker sitt sink og sluker det opp. Sink gir beskyttelse mot kadmium absorpsjon. Men den eneste måten å fjerne kadmium fra kroppen med en chelator. Den sikreste kadmium chelator kalles EDTA. En chelator er en ingrediens som har en svært sterk tiltrekning til en bestemt element. Hvis chelator er sterkere enn element enn det kan trekke dette elementet fra kroppen. EDTA er en aminosyre med en 50 år lang historie med å fjerne giftstoffer fra kroppen. Når EDTA har festet seg til kadmium, det eliminerer kadmium fra kroppen harmløst ut i urinen i løpet av et par timer.

Den femte problem for prostata er kalkavleiringer i prostata. Kalsium er viktig for helsen vår, ja. Men det er ikke allment kjent, er at når vi blir eldre, kalsium migrerer fra bein og tenner i det myke vev i kroppen. Når dette skjer, kalsium svinger fra en gunstig mineral i en patologisk mineral. Når det innskudd i nyrene, vi får nyrestein, når kalsium blir i leddene, vi får leddgikt. Når kalkavleiringer i galleblæren, får vi gallesten. Når kalsium blir i prostata, får vi prostatic calculi, også kjent prostatakreft steiner. I tillegg til å være en kjertel, prostata er en liten pumpe. Som alle pumpe, er det behov for å være i stand til å fungere som den skal. Steinene hemme funksjonen av prostata. Det er to måter å fjerne prostata steiner. Når metoden er med en medisinsk prosedyre som bruker et kateter (ouch!). En annen metode er ved hjelp av EDTA mineral chelation, som støtter fjerning av kadmium og fjerner også kalk steiner fra prostata.

Den sjette og siste årsaken til prostata problemer er infeksjon. I tillegg til kreft i prostata er utsatt for mange infeksjoner: bakteriell, viral, sopp og parasittiske infeksjoner. Elagic syre hemmer alle bakterier ved å hemme enzymet gyrase. Dette enzymet er til stede i enhver form for bakterier. Elagic syre som fungerer på alle bakterier. Gyrase, enzymet er ikke et menneske enzym, så hemmer det ikke har noen skadelig innvirkning på kroppen. Elagic syre er ikke bare anti-bakteriell, anti-virus, anti-fungal, og anti-parastic. Det undertrykker sopp, parasitter og sopp, virus og bakterier. Virus kan ikke reprodusere uten å gå inn i en celle. Elagic syre hemmer virus fra å komme inn i cellene. Mens mange mennesker tror parasittiske infeksjoner er isolert til den tredje verden, mange mennesker lider med parasittiske intestinal infeksjoner hele sitt liv uten noen gang å vite det. Elagic syre som fungerer på alle typer infeksjon.

Den mest kraftige, naturlige ingredienser for å behandle prostata er:

1. Betasitosterol

2. Elagic Syre

3. Gresskar-Ekstrakt

4. EDTA

Den beste måten å administrere disse kraftige prostata ingredienser er med en stikkpille. Rektal absorpsjon er anerkjent som noen-og-tyve ganger større enn oral absorpsjon. For det andre, og enda viktigere har å gjøre med plasseringen av prostata. Når en stikkpille er satt inn i kroppen, det hviler bare inches fra prostata seg selv. Stikkpiller evne til å levere råvarer direkte til prostata gjør rektal stikkpille den beste metoden for å gi næring til administrasjon av ingrediensene til prostata.

Aromatase er et enzym som omdanner testosteron til østrogen. Det viser testosteron til den kraftigste form av østrogen kalt Estrodial. Dermed som en mann aldre, gjør han mindre testosteron og kroppen vender det til DHT og Estrodial.

Nå vet du de seks viktigste årsakene til prostata problemer, samt ingredienser som kan tas som et forebyggende og også som en terapeutisk metode for restaurering.

for Å lære mer om din prostata helse og beslektede behandlingsformer, vennligst Klikk Her!