Seksuell Undertrykkelse og Tidlig Utløsning – Helse

 Seksuell Undertrykkelse og Tidlig Utløsning - Helse

Seksuell undertrykkelse er en psykologisk tilstand der en person er forhindret fra å uttrykke sin egen seksualitet. Den kjente psykologen Sigmund Freud var den første til å undersøke sine røtter. Det kan resultere fra en hendelse i en persons liv, som implantater ideen om at sex kan være skitten eller at sex er galt. Seksuell undertrykkelse er link til prematur ejakulasjon er ikke helt etablert og studert, men dyp angst eller følelsesmessig nød når en person blir møtt med en seksuell situasjon har vist seg å produsere rask utløsning. Herding for tidlig utløsning eller stoppe prematur ejakulasjon kan være så enkelt som retter seg mot årsaken til angst-problem, og det kunne stamme fra seksuell undertrykkelse på enkelte punkt i personens liv.

Seksuell undertrykkelse er normalt knyttet til følelser av skyld eller skam under utbruddet av seksuelle impulser. Det er viktig å forstå at hendelser som omfatter seksuell undertrykkelse er svært subjektive de skiller seg fra en person til en annen. Videre årsakene til seksuell undertrykkelse avhenger av kulturer og moralske systemer som er vedtatt av en person.

Sigmund Freud var trulova den ideen om at mennesker er iboende sterke instinkter mot seksualitet og seksuell omgang ble undertrykt av noen mennesker for å samsvare med de rammer og begrensninger som er pålagt dem av sivilisert liv. Selvfølgelig, det var mange kritikere til denne påstanden. Sex terapeut, Bernard Apfelbaum, erklærte at Freud ideen hadde ingen fortjeneste fordi det ikke var basert på de universelle medfødte seksualitet eller styrken av seksuell lyst, men heller på folks svakheter.

I de siste årene, og noen forskere har lagt frem flere hypoteser om sammenhengen mellom seksuell undertrykkelse og en persons tendens til å begå voldtekt forbrytelser. Imidlertid, studier rettet mot å støtte dette var ikke vellykket på grunn av seksuell undertrykkelse og alle dens mulige former er nær umulig å måle.

I tillegg, seksuell undertrykkelse er også sett på som et sentralt tema i nesten alle former for feminisme, de fleste spesielt radikal feminisme. Seksuell undertrykkelse er mulig sammenheng med altfor tidlig utløsning problemer, selv om det ikke er en klar cut-en, er en svært utfordrende arbeidsfelt. Hvis bevist, vil det føre til utvikling av nye metoder for psykoterapi for PE.

altfor Tidlig utløsning kan løses uten å måtte gå gjennom de potensielle PE medisiner bivirkninger. Les mer og les videre om det naturlige alternativ behandling metoder for å eliminere potensielt pinlig tidlig utløsning. Håndbøker som Prejaculation kan belyse og bidra.

Om Forfatteren

Dustin Shaw skriver mye om en rekke emner. Hans betimelig og godt tenkt artikler har dukket opp i mange artikkelen registre og databaser rundt om i verden. Du kan finne noen av hans artikler på Prejaculation.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15306109/