Start Med en Lønnsom Nisje

 Start Med en Lønnsom Nisje

Hva Ikke Å Gjøre

Hvis du kommer til å markedsføre et produkt eller en tjeneste å tjene penger på nettet, enten det er din egen eller som en affiliate, det er en ting du IKKE må gjøre. Du må ikke plukke et produkt eller en tjeneste bare fordi du tilfeldigvis liker det, eller fordi det er din favoritt hobby, eller at du " tror " det vil selge.

Dette er helt feil måte å starte på. Du må først av alt forske på hva det er folk som er ute etter, og enda viktigere, er forberedt på å del med sine penger. Selvsagt, hvis du kan finne et produkt eller service som oppfyller begge kriteriene, vil du ha den kanten som det vil være en " nisje " som du har forkunnskaper. Hva er en nisje? Verden av handel er kjent som en markedsplass. I form av internett, dette er hvor du kan kjøpe nesten ethvert produkt eller en tjeneste tenkelige på nettet.

En nisje er en seksjon eller annet produkt spekter av det markedet. Dette kan være hagearbeid, eller møbler eller hunden trening eller bil vedlikehold. Nesten uendelig mengde av emnet.

Hvor Skal du Begynne

Det er tre hovedområder som er kjent som evergreen, rett og slett fordi de produkter eller tjenester på de områdene som er søkt etter hele året. De er ikke sesongavhengig. Du ville ikke prøve å selge juletre produkter i juli. Imidlertid, folk som ønsker å miste vekt for eksempel vil være på utkikk etter produkter hele året.

Så hva er disse tre magiske områder. De er helse, rikdom og livsstil. La oss ta en titt på hver av dem i tur og se hvordan kan ulike nisjer kan det være i hver og en.

Helse

Kosthold, vitaminer og kosttilskudd, vekttap, slutte å røyke, barns helse, akne, psoriasis, hår tap, angst, seksuell helse, irritabel tarm-syndrom leddgikt. Listen går videre og videre. Se hvor mange du kan legge til. La oss se på rikdom.

Rikdom

Arbeid fra hjemmet, betting, forex trading penny aksjer, internett markedsføring, forretningsmuligheter, affiliate markedsføring, kan du starte din egen virksomhet, eBay selger. igjen, listen er uendelig. Hva om livsstil.

Livsstil

Sinn, kropp og ånd, Selv forbedring, selvhjelp, Dating, Online fag, Personlig utvikling. Nå bør du begynne å se bildet.

Nå, når du har bestemt deg for en nisje som du ønsker å fremme, må du avgjøre om det er behov for det. Du ønsker å vite om folk i tilstrekkelig mengde er ivrige etter å del med sine penger til å kjøpe det. Det må være et betydelig behov, ellers vil du være å kaste bort din tid og innsats for å prøve å fremme.

Forskningen

Det er mange forskjellige måter å finne ut hva folk er ute etter. De fleste vil være verktøy som vil fortelle deg hva ‘nøkkelord’ folk skriver inn i Google eller søkemotoren for sine valg. Dette vil gi en indikasjon på hvorvidt produktet eller tjenesten er ettertraktet.

Men det finnes andre metoder som kan brukes før du bruker søkeord verktøy, for å finne ut hvor populær et produkt. Gå på internett og se på kategorier av bøker på tilbud. Hvis det er en bok på en bestemt nisje du er interessert i, det er en god sjanse for at det kunne være en lønnsom nisje. Amazon er en stor markedsplass. Gå til bøker og velger de beste selgerne kategorien. Igjen, dette er en god indikasjon på hva som kan være en lønnsom nisje.

Gå til eBay og gå til eBay Puls. Dette vil vise deg de mest populære søkene at folk er på jakt etter.

Neste Trinn

Når du har bestemt deg for hva du tror kommer til å bli en lønnsom nisje som du ønsker å fremme, har du nå trenger å foreta noen søkeord forskning. Gå til Google og skriver i " keyword tool". Når siden lastes inn, skriv inn søkeordet, og du vil se en liste detaljering rekke globale søk per måned på ditt søkeord og lignende søkeord.

Det er mange gratis verktøy på internett for å finne ut hvilke søkeord som folk skriver inn i. Bruk dem, teste dem mot hverandre. Eksperimentere med dem. Den tiden det tar å gjennomføre søkeordet forskning vil betale utbytte på lengre sikt.

Siste Ordet

Husk, for å være vellykket og tjene penger online, du trenger å markedsføre et produkt eller en tjeneste som folk er ute etter, IKKE hva DU vil ha dem til å kjøpe. Bedre forskning, er det mer sannsynlig at du vil lykkes på nett. Denne artikkelen er bare toppen av isfjellet i søkeord forskning. Ta deg tid, gjør din forskning vel og beste ønsker på din virksomhet.