Strategi for å Erektil Dysfunksjon – er De Essensielle Fakta – Helse – Alternativ Medisin

 Strategi for å Erektil Dysfunksjon - er De Essensielle Fakta - Helse - Alternativ Medisin

Når erektil dysfunksjon oppstår, årsakene kan være enten følelsesmessig eller faktiske, eller begge deler. Uansett, konsekvensene av denne tilstanden kan være skadelig på syke (og deres partnere). Der årsaken er emosjonelle, den gode tingen er at det er ingen reelle sykdommer å bekymre deg. Og det er et utvalg av behandlinger som er tilgjengelig.

Psykologiske årsaker til erektil dysfunksjon er:

* Lav selvrespekt – mangel på selvtillit kan fremme erektil dysfunksjon
* Stress – stress om effektivitet er en betydelig komponent i emosjonelle erektil dysfunksjon. Når en mann har opplevd ED, frykt for pågående sviktende forårsaker ytterligere angst, og kan ytterligere forverre tilstanden
* Store depresjoner – dette er en vanlig årsak til ED, og mens noen rettsmidler kan være nyttig for depresjon, visse anti-depressiva er kjent for å forårsake ED
* Tilkobling problemstillinger – være i en engstelig, ikke-støttende forhold, eller i forbindelse med usikker sammenstøt, kan føre til ED
* Finansielle eller arbeidsrelatert stress
* Tap av interesse i sex
* Reaksjon til selve RED – hvor erektil dysfunksjon har faktisk eller faktiske årsaker, er dette i seg selv kan føre til effektivitet angst, og kan derfor fremme faktiske RED.

Behandling av Elskov Feil fra Psykologiske Årsaker

Rådgivning Med hensyn til bestemte årsaker, og det er en rekke forskjellige typer av kvalifiserte utøvere eller rådgivere tilgjengelig (dvs. forskere, psykiatere, forholdet utøvere, og spesialiserte sex terapeuter). Alle disse profesjonelle har en rekke teknikker for å håndtere, håndtering og å overvinne emosjonelle problemer.

Stress Management: i Tillegg til terapi, annen aktivitet som funksjoner fred kan være nyttig i å erobre emosjonelle ED. Trene er en av de beste måter å behandle stress. I tillegg til den faktiske fordeler, mosjon også resultater i utslipp av testosteron i systemet. Endorfiner er kroppens "feel good" kjemiske, og de er ansvarlig for følelser av velvære, utslipp av sex testosteron, for å øke vår smerte toleranse, og til å redusere side utfall av stress.

Fysiologiske årsaker til erektil dysfunksjon link med de faktiske forhold som hindrer systemet fra streaming til den mannlige organ. For en konstruksjon for å oppstå, sterk bevegelse til det mannlige kjønnsorgan er nødvendig. Denne utfall i blodet i den mannlige organ blir engorged, og dermed produsere en konstruksjon. Noe som hemmer denne prosessen er en faktiske årsaken, og disse inkluderer:

* Hjerte sykdommer – risikoen for hjertestans er høyere hos menn som har ED, som disse menn er mer sannsynlig å ha tett blodet, eller Coronary arterien sykdom (åreforkalkning)
* Høyt blodtrykk (hypertensjon) – dette kan føre til redusert bevegelse til det mannlige organ og kan påvirke en persons evne til å oppnå en ereksjon
* Diabetiker problemer – menn med diabetes er mer sannsynlig å utvikle ED, hvis diabetes er ikke klart. Overdreven glukose stadier kan føre til sensorer skade, som kan påvirke bevegelse og bevegelse til penis
* Lav androgene hormonet eller testosteron stadier – sexlysten og evnen til å oppnå en konstruksjon er både påvirket av stadier av androgene hormonet eller testosteron i kroppen
* Visse typer av medisinske prosedyrer – mage eller bekken medisinske prosedyrer (spesielt til prostata, tykktarm eller blære) kan resultere i skade for å sensorene fibre og blodet som er involvert i å få en konstruksjon.
* Visse legemidler – noen anti-beroligende midler, og visse hjertet legemidler som brukes til å behandle store hypertensjon, er kjent for å føre til erektil dysfunksjon.

Om Forfatteren

Zoom er trygt og naturlig urte produkt for erektil dysfunksjon behandling bidrar til seksuelle funksjoner ved å øke energi.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://forums.webmd.com/3/erectile-dysfunction-exchange/forum/3246/1