Svulst Hypofyse Kirurgi: Beskytt deg Selv Fra Feilbehandling av Thomas R. Burnside, III

 Pituitary Svulst Kirurgi: Beskytt deg Selv Fra Feilbehandling av Thomas R. Burnside, III

Som en sakfører, jeg har håndtert en rekke medisinske malpractice tilfeller i løpet av årene, og det har det kreves at jeg lærer mye av medisinen. Mens noen av det som er fascinerende, noen er rett og slett skremmende. Faktisk, jeg har nå abonnere på den tro at den eneste typen "mindre operasjon" er når de opererer på noen andre….andre enn meg eller min familie! Hypofysen svulst kirurgi er absolutt intet unntak.

hypofysen er en endokrin kjertel som ligger i en liten hulrom på undersiden av hjernen. Hypofysesvulster er unormal growths som utvikler seg i kjertelen, og er vanligvis godartede (ikke-cancerous). Likevel, etter hvert som de vokser i størrelse svulster kan føre til problemer som synstap, dobbeltsyn, drooping av øyelokkene, alvorlig hodepine, og hormon ubalanse som kan føre til svimmelhet, overdreven tørste, tretthet og kaldt intoleranse. En av de vanligste former for behandling for hypofysesvulster er kirurgisk fjerning. De fleste kan fjernes transsphenoidally (gjennom sphenoid sinus hulrom som ligger bak nesen).

Andre kan fjernes transcranially (gjennom den øvre delen av skallen). Mens det kan være vanskelig å tro på, fra å se på dette diagrammet, vanligvis disse surgeries er relativt trygt når de blir utført av erfarne kirurger. Av denne grunn, bør du alltid sørge for at teamet av kirurger (surgeries er vanligvis utført av et øre, nese og hals-kirurgen sammen med en nosurgeon (hjernen kirurg)) har mottatt spesialisert opplæring, og utføre mange svulst hypofyse operasjoner hvert år.

Som alle operasjoner, hypofysen svulst kirurgi er ledsaget av risikoen for komplikasjoner. Fordi hypofysen ligger ved siden av skallebasis, det er ekstremt viktig for kirurger å opprettholde riktig vinkel av tilnærming og en bevissthet rundt anatomi. Alvorlige komplikasjoner kan oppstå hvis feil vinkel på tilnærmingen er benyttet. For eksempel, hvis kirurgen dissekerer over eller utenfor svulsten masse, han kan trenge gjennom skallebasis og forårsake skade på hjernen og rundt blodårene.

Selv om noen skader kan unngås, andre oppstår rett og slett fordi kirurgen(s) var uaktsom (unnlatt å utøve denne grad av dyktighet og omsorg generelt kreves av kirurger under lignende omstendigheter). Skader som kan oppstå er:

• Skade på carotis arteriene som fører til slag eller død

• Permanent tap av synet

• Spinal væske lekkasje eller ryggmarg skade

• Infeksjon og/eller hjernehinnebetennelse

• hjerneskade eller hjerneskade

Så hva bør du gjøre for å beskytte deg selv mot en dårlige resultatet? Først, sørg for at din kirurger har lang erfaring. I denne dagen og alder, det er tonnevis av tilgjengelige ressurser på nettet for å hjelpe deg med å finne den beste team av kirurger. Les on-line artikler om operasjonen og deretter merk som skrev dem. Kontakt forfatteren kontor og få en anbefaling. Du vil bli overrasket over hvor nyttig de ansatte kan være. Forfatteren selv kan også være villige til å se deg, eller gjøre en henvisning. Mest erfarne kirurger-eksperter, vil være i store byområder og/eller undervisning i sykehus. Dette er spesielt sant for oppnådd nosurgeons. For å finne den beste, vil du sannsynligvis nødt til å reise, men det er verdt de ekstra pengene. Som jeg sa, de er i drift i midten av hodet, dette er ikke "mindre operasjon" og du vil ha det beste.

Når din kirurg er valgt, utdanne deg selv om prosedyren slik at du kan stille intelligente spørsmål, og forstå hva legen forteller deg. Til slutt, spør legen din direkte om hans eller hennes kompetanse. Hvor mange svulst hypofyse operasjoner har han eller hun utført i de siste par årene. Hvis det er et universitetssykehus hvor de trener beboere, sørg for at kirurgen du rådføre deg er den som faktisk utfører prosedyren. Si dem rett ut at du ikke vil at noen andre som opererer på deg. Mens det er vanskelig å tro, noen ganger folk reise halvveis over hele landet for å se en bestemt spesialist bare for å ha en person bosatt operere på dem i stedet når de sover. Det virkelig skjer. Erfaring saker i hypofysen svulst kirurgi så insisterer på det beste. Forhåpentligvis, hvis du følger dette rådet, vil du nyte en rask utvinning og ikke trenger forslag på hvordan vi kan finne en erfaren malpractice advokat!