Tidlig utløsning strategi for smart menn – Helse

 Tidlig utløsning strategi for smart menn - Helse

Pc-muskelen, eller Blæren muskler, kontroller urinen og kontrakter under klimaks. Datamaskinen muskel-kontrollen kan bli styrket av Kegel treningsøkter. Dessverre, mange mennesker bort fra denne under samleie rett og slett fordi noen oppdage det være vanskelig å fokusere på å spenne opp Pc-muskelen, mens fokus i sengen. Andre individer forsøker å distrahere på egen hånd, for eksempel å telle bakover fra hundre, grunnet på sports aktiviteter, eller rett og slett å tenke på noe annet bortsett fra de hendelser som finner sted på det presise minutt før klimaks, alle tilsynelatende unyttig fordi noen vil kanskje føre til plutselig halter med orgelet eller å miste fokus mens du forsøker å konsentrere seg ens tanker om andre ting.

En ekstra tidlig utløsning terapi er Masters-Johnson Teknikk, akkurat der ledsager med fyren klyper bare under hodet like før klimaks. Det er smertefri, men dette vil forstyrre handlingen av samleie i seg selv, noe som gjør partner for tidlig å stoppe momentum som det meste av tiden, er tilbudet for argumenter blant partnere.

stopp-start-teknikken er virkelig en prematur ejakulasjon terapi som gjør den enkelte praksis på sin egen, vil utøve sin makt til å kontrollere utløsningen. Dette er utført av onanert tre ganger til det punktet av utløsning, og deretter stopp. Rundt fjerde gang, han er tillatt å ejakulere. Hvis administrere er kjøpt, prosessen bør gjøres en gang til, men å ha en våt hånd, å har virkelig følelsen av selve skjeden. Dette virker også negativt på innsiden en måte fordi miljøet under onani er vesentlig forskjellige til at hele ekte samleie med en partner. Også blant hver og en av disse organiske teknikker for behandling av prematur ejakulasjon, ingen av dem takler faktisk fører til, som spenning, angst, mangel på selvtillit, tidvis også seksuell undertrykkelse.

Urte prematur ejakulasjon terapi piller er den beste naturlige middel for å prematur ejakulasjon rett og slett fordi en rekke av dem mål og forbedre blod bevegelse, svak hormon produksjon og revitalisere utholdenhet, alle generere menn endelige lenger i senga. Urte behandling av prematur ejakulasjon piller kamp prematur ejakulasjon ved å bremse hormon produksjon. For best resultat, kan du bruke Forsinkelse urte tabletter.

Blant de mest stilte spørsmålene jeg hører menn utforsk er hvor kan jeg finne den aller beste prematur ejakulasjon behandlinger. Vel, den enkle sannheten er å finne rettsmidler for PE er ikke en vanskelig ting å gjøre. Problemet er å oppdage en effektiv behandling som vil fungere og ikke koste deg en arm og et bein. I denne artikkelen vil vi snakke om mange av de virkemidlene som blir brukt nå, og jeg vil også avsløre hemmeligheten metode som fungerte for meg og herdet min tidlig utløsning.

Mens du søker etter prematur ejakulasjon rettsmidler jeg er sikker på at du har kjørt inn i flere metoder for å kurere dette problemet. Du vil finne alt fra piller, desensitizing spray,og spesielle kondomer å bidra til å vare lenger i senga. Noen av disse behandlingene kan gi deg et par ekstra minutter, men problemet er at den ikke tar opp den egentlige årsaken fører til av PE. Problemet er mest sannsynlig på grunn av ekstreme masterbation i det siste, du har trent din ejaculatory refleks til å ejakulere så raskt som mulig. Så snart du lære deg hvordan å skaffe seg kontroll over din ejaculatory refleks, vil du ha total kontroll kontroll mer enn når du ønsker å komme, og dette vil gi deg så mye utholdenhet som du trenger for å gjøre ditt lady fornøyd.

Andre metoder som blir benyttet vil være klem metode. Denne teknikken lærer menn til å engasjere seg i samleie som vanlig til du føler deg selv å bli klar til å komme. Når du føler at dette skjer spør damen til å presse tipset med penis og opprettholde det likevel for lang det tar til du ikke lengre virkelig føler trang til å ejakulere. Problemet med dette alternativet er at mange menn har registrert en mindre kraftig ereksjon følgende å anvende klem metode som kan være nesten like pinlig som tidlig utløsning seg selv.

Vi har ikke tid til å diskutere alle prematur ejakulasjon rettsmidler blir tilbudt, så vil vi diskutere hva som har jobbet største for meg. Et program kjent som ejaculation trainer har vært sannsynligvis den mest effektive for meg.

Om Forfatteren

jeg er Fredrick Burch. Jeg er en MD, hjelp til å løse menn problemer. lese mine artikler: prematur ejakulasjon tips
tidlig utløsning behandling

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.