Ting Å Vurdere Før du Får En Maling Sprayer :: Drevet av Subrion 3.1

 Ting Å Vurdere Før du Får En Maling Sprayer :: Drevet av Subrion 3.1

Det er generelt antatt at en maling sprayer kan male 4 ganger raskere enn valser og nesten 10 ganger raskere enn børster. Også ikke glem at spray malere er også mye enklere på ryggen. Videre i motsetning til pensler og ruller en sprøyte er i stand til å gi en mye mer glattere finish, og kan også brukes i trange områder.

Fagfolk generelt bruk tung-plikt sprøyter til å male hele hus, men som et hus du ikke trenger slike kraftige verktøy-snarere en elektrisk drevet maling pistolen er tilstrekkelig slik som Maling Zoom sprøyter. Disse maling sprøyter pumpe maling i spray pistol malingen er presset gjennom tuppen av maling pistolen forårsaker det å forstøver og kommer ut som en fin tåke av maling som sprer seg jevnt over overflaten. Avhengig av hvilken maling du bruker, og overflaten som skal males spray tips variere. Selv om maleriet med en maling sprayer slik som Maling Zoom sprøyta kan høres enkelt ut og det er det. Du trenger å øve på den sprøyting bevegelse, slik at malingen ikke drypper og slik at du kan overlappe hverandre. Den beste måte å øve på er å spraye vann og se hvordan det hele fungerer.

Hvordan Å Velge Riktig Maling Sprayer

Det er mange faktorer å vurdere før du kjøper rett airless maling sprayer. Å velge den rette betyr å sikte seg inn på den rette kombinasjonen av pumpe pistol, tips, og slangen som per dine krav. Hvis du er i en hast da bør du vurdere å kjøpe sprøyter med større hestekrefter, men hvis du tenker på den type belegg og deretter vurdere sprøyta tips. For tykt belegg bruke en maling sprayer med en større tips. Litt maling våpen kommer med en spray regulator som Maling Zoom sprøyter, som har en regulator slik kan du enkelt kontrollere flyten av maling. Hvis du trenger en tykkere pels bare øke maling flyt vil gjøre jobben. Husk at maling sprøyter er vurdert i henhold til deres tips størrelse og hvor mye press de kan produsere. Størrelsen på prosjektet vil også spille en viktig rolle i å avgjøre hvilken type maling sprayer behov, et stort prosjekt som helt sikkert vil trenge tung-plikt utstyr.

Kostnad og Sikkerhet

For en en-dag-prosjektet er det lurt å leie en maling sprayer. Vanligvis maskiner som er til leie er tunge maskinene, men hvis man trenger noe for løpende bruk deretter kjøpe et permanent vil være mye mer fornuftig.

Som om sikkerhetsspørsmål, og følg alltid produsentens instruksjoner som det skal ikke bare sikre et velfungerende maskinen, men i tilfelle skader innenfor garantiperioden kan du gjøre et krav for reparasjoner.

http://www.rxlist.com/script/main/mobileart-rx.asp?drug=viagra&monotype=rx-cp&monopage=10