Typer Kvinnelig Orgasme Dokument ved Gabrielle Moore

 Typer Kvinnelig Orgasme Dokument ved Gabrielle Moore

To Typer av Kvinnelige Orgasmer

En av de største misoppfatningen folk har om kvinnelige orgasmer er at de er alle skapt like. Sannheten er at ikke alle orgasmer er den samme: de kan alle være like lystbetont, men de er generelt kommet fram til gjennom forskjellige virkemidler.

i Utgangspunktet er det to typer av kvinnelige orgasmer: vagina og klitoris. I dette kapitlet skal vi kort drøfte begge typer. Dette vil gi deg litt bakgrunnsinformasjon som du trenger når vi kan begynne å eksperimentere med orgasme-produsere teknikker litt senere i boken.

Vaginal Orgasme

Som du husker fra den første kapittel, er denne type orgasme var den eneste typen Freud og andre menn i sin tid hadde til å være legitime typer seksuell nytelse for kvinner å oppleve. Dessverre for kvinner, bare ca 20% kan motta en orgasme gjennom vaginal stimulering alene. De andre 80% trenger noe litt ekstra.

Før vi kommer inn i det, la meg forklare nøyaktig hva vi mener med vaginal orgasme. En vaginal orgasme oppstår kun på grunn av stimulering av vagina. Som stimulering er vanligvis i form av friksjonen av den mannlige penis ved vaginalt samleie.

grunnen til At de fleste kvinner ikke får en orgasme bare fra penetrasjon er at skjeden er ikke et svært følsomt område. Dette er faktisk en god ting. Husk at skjeden er ikke bare brukt for sex, men også for å levere babyer. Hvis den indre veggene i vagina ble gjort opp av konsentrert nerve avslutninger som vi finner i brystvorten, klitoris, eller penis, så fødselen ville bli enda vanskeligere for kvinner.

faktisk, bare de første to inches av skjeden er følsomme i det hele tatt. Så hvorfor noen kvinner har orgasmer utelukkende fra vaginal stimulering? Svaret er at de sannsynligvis ikke. Kvinner som rapporterer at de vaginale orgasmer dra nytte av deres anatomi. I noen kvinner, labia minora er formet på en slik måte at vaginal penetrasjon faktisk fører til kjønnsleppene å gni mot eller trekk forsiktig på klitoris. Dette, ikke vaginal stimulering, fører til orgasme i de fleste tilfeller. Teknisk, men dette ville fremdeles bli ansett som en vaginal orgasme fordi det er ikke en direkte stimulering av klitoris.

en Annen grunn til at noen kvinner oppgir å ha vaginale orgasmer er at formen på penis og deres foretrukne posisjon tillate for stimulering av G-punktet. Fordi G-punktet er knyttet til økt glede og kan også bidra til at orgasmer, dette er en annen mulighet verdt å vurdere.

poenget her er skjønt at vaginale orgasmer er ikke vanlig. Menn og kvinner trenger å innse at penetrasjon er ofte ikke kommer til å være nok for å oppnå målet. Den gode nyheten er at det gir begge parter en unnskyldning for å eksperimentere med noen nye ting, blant annet noe vi vil diskutere senere i boken.

Klitoris Orgasme

langt den vanligste måten for en kvinne å jevnlig få orgasme på er gjennom direkte eller indirekte klitoris stimulering. Før vi bare i dette emnet, og jeg tror det kan hjelpe å dele med dere litt informasjon om klitoris.

klitoris ligger like ved vaginal inngangen og bak labia minora. I de fleste kvinner er det en liten nub av kjøtt som inneholder en høy konsentrasjon av nerve avslutninger som gjør det svært følsom. Det er ofte dekket av en klitoris panseret. Mange folk ikke innser at bare en liten del av klitoris er faktisk synlig. Resten av orgelet er omgitt av resten av reproduktive system og strekker seg hele veien til bunnen av skambenet.

To ting er spesielt interessant om klitoris. Først, alle kvinnelige pattedyr har en klitoris. Dette er interessant fordi det formål, i hvert fall ifølge biologer, av klitoris er seksuell nytelse. Det synes å bety at mennesker ikke er de eneste som kan nyte den måten sex føles.

Andre, klitoris er laget av samme materiale som penis. Faktisk, i menn klitoris blir en fullverdig penis etter at fosteret er eksponert for testosteron i livmoren. Akkurat som penis, klitoris fylles med blod og blir oppreist under seksuell opphisselse. Klitoris hood er i hovedsak de samme som forhuden på penis.

Den eneste virkelige forskjellen mellom en klitoris og penis – i tillegg beliggenhet i kroppen synes å være at penis er også brukt til vannlating mens klitoris er det ikke.

Med det sagt, er det viktig å innse at klitoris er veldig lik i størrelsen til penis, selv om det meste av det, kan ikke bli sett. Vibrasjoner gjennom bekkenet forårsaket av samleie kan stimulere nerve avslutninger i den usynlige delen av klitoris som godt, og dette kan også føre orgasmer.

Hva mange folk ikke vet om klitoris er at penis alene vanligvis ikke kan stimulere til det. På grunn av sin posisjon i kvinnens kropp, evne til penis for å gi rytmisk stimulering til klitoris er ekstremt vanskelig. Det betyr at tradisjonelle samleie vanligvis behov for å være sammen med klitoris stimulering.

spørsmålet er hvordan kan man engasjere seg i klitoris stimulering. Noen mannlige partnere ta den tilnærmingen at kvinner bør være ansvarlig for stimulering selv, og det har alltid virket litt urettferdig for meg siden kvinnen er å gi ham stimulering han trenger for å nå orgasme. Imidlertid, dette er en måte å takle det.

en Annen metode som er med, hva jeg liker å kalle multi-tasking. Multi-tasking i utgangspunktet betyr at mannen gjør mer enn en ting på samme tid. Han kan For eksempel være trenge inn i skjeden mens også å stimulere klitoris på en eller annen måte (vi vil diskutere disse måtene litt senere). Hvis paret ønsker å oppnå orgasme på eller nær den samme tid, dette er helt klart det beste alternativet.

Andre par jeg har møtt har tydd til en alternativ tilnærming. En person kommer orgasme på en gang. Avhengig av hvordan hver person beste når orgasme, kan dette være en mulighet, men det er vanligvis ikke den mest tilfredsstillende tilnærming.

Det beste ting om klitoris orgasme er at de kan gjøres på mange forskjellige måter. Fordi hele området er svært sensitive, eksperimentere med disse typer orgasmer kan også legge til noen interesse og krydder til seksuelle relasjoner som kan ha blitt mindre entusiastiske over tid.

Og nøkkelen er å eksperimentere fordi forskjellige kvinner foretrekker ulike typer av klitoris stimulering. Mens noen foretrekker en direkte stimulering, andre finner det ubehagelig, og foretrekker å ha området rundt klitoris stimuleres i stedet. Kvinner som har masturbated vil vanligvis ha en mye bedre ide av hva slags stimulering de foretrekker enn kvinner som ikke har.

Før vi avslutter dette kapitlet, la oss snakke om hva som skjer under en klitoris orgasme. Som jeg nevnte ovenfor, klitoris føles opp med blod og blir oppreist som en penis. Dette betyr at den vanligvis lettere å oppdage når en kvinne blir opphisset. Fordi klitoris ikke trenger å være oppreist for samleie for å oppstå, klitoris orgasmer vil bare skje dersom kvinnen er vekket riktig. Det betyr at noen type forspill er vanligvis et krav. Når klitoris er å stimulere flere ganger, det blir mer engorged med blod og dette ytterligere øker sin følsomhet. Med en annen stimulering et punkt er nådd når alle av spenningen i området må bli utgitt, og dette punktet er vurdert orgasme.

http://www.mayoclinic.com/health/hearing-loss/ds00172/dsection=causes