Vet Årsakene til Mannlig Impotens av Sid Martin

 Kjenner Årsakene til Mannlig Impotens av Sid Martin

Erektil dysfunksjon, også kalt impotens, er definert som en mann er manglende evne til å få ereksjon eller opprettholde det lenge nok til å ha [email protected] med en partner. For noen menn, impotens betyr at de er i stand til å ejakulere under sex.

Erektil dysfunksjon eller impotens skjer for de fleste menn på en gang eller en annen, men studier tyder på at erektil dysfunksjon er mer vanlig hos eldre menn, så er det ofte forbundet med aldringsprosessen hos menn.

Sporadisk impotens er ofte ikke sett på som et problem, men når impotens fortsetter en stund, og det kan bringe på store følelsesmessige nød for både mannen og hans partner.

Årsakene

Det finnes en rekke grunner til at du kan ha impotens. I rundt tre fjerdedeler av tilfellene det er fysiske problemer som påvirker blodforsyning. Men, det er en kompleks sammenheng mellom fysiske og psykologiske aspekter av seksuell funksjon. For eksempel, du kan ha fysiske helseproblemer som fører til psykiske plager, og dette kan ha en annen effekt på ereksjon problemer.

Fysisk helse

En rekke forskjellige forhold kan føre til impotens, inkludert: –
Diabetes
Multippel sklerose
Parkinson ‘ s sykdom
Hvis du har hatt en operasjon i bekken-området
Hormon ubalanser

Hjerte-og karsykdommer: Høyt blodtrykk, arteriosklerose (åreforkalkning), og andre problemer med hjerte og blodkar kan føre til erektil dysfunksjon ved å hindre blodtilførselen til penis. Massachusetts Mannlige Aldring studie fant at 15 prosent av menn med hypertensjon var fullstendig kraftløs, sammenlignet med 9.6 prosent av hele study group.

Medisiner: – National Institutes of Health rapporterer at mange vanlige legemidler kan føre til erektil dysfunksjon, inkludert antihistaminer, antidepressiva, beroligende midler, appetitt suppressants, sår narkotika cimetidin, og blodtrykk medisiner som betablokkere og diuretika. (Hvis du utvikler erektil dysfunksjon mens du tar antidepressiva eller blodtrykk medisiner, men husk at sykdommen i seg selv kan også være å skylde på.)

Diabetes: – Hvis det fører til omfattende skader på nerver og blodkar, diabetes kan blokkere behagelig følelse, så vel som blodstrøm. NIH anslår at 35 til 50 prosent av alle menn med diabetes lider av erektil dysfunksjon.

Psykologiske faktorer: – i Henhold til NIH, psykiske plager ligger ved roten av 10 til 20 prosent av alle tilfeller av erektil dysfunksjon. Hvis du lider av erektil dysfunksjon, men har ereksjon om morgenen eller når du sover, det er en god sjanse for at ditt problem er i stor grad psykiske. Faktorer som kan føre til erektil dysfunksjon inkluderer stress, frykt, ytelse angst, skyld, depresjon og lav selvfølelse. Bitterhet eller fiendtlighet — næret av enten personen opplever erektil dysfunksjon eller hans partner, kan også tvinge intimitet.

Prostata kirurgi: – for Ikke lenge siden, mange menn hadde til å ofre deres sex-liv etter å ha gjennomgått kirurgi for prostatakreft. I dag, takket være nye kirurgiske teknikker som ekstra nerver og kar fôring penis, erektil dysfunksjon er langt fra uunngåelig. Kirurger ved Washington University School of Medicine i St. Louis nylig gjennomført en studie av pasienter som var i stand til å oppnå ereksjon normalt før operasjonen. Seksti-åtte prosent av mennene studerte var fortsatt i stand til å få ereksjon etter prostatakjertel ble fjernet. Imidlertid er det bare 48 prosent av de 70 og eldre fikk sin potens.

Røyking: – Sigaretter kan skade din arterier, med konsekvenser som er nok til å gjøre selv den Marlboro Man finne en annen vane. Ifølge en fersk rapport fra Centers for Disease Control, røykere i alderen 31 og 49 er 80 prosent mer sannsynlig enn ikke-røykere av samme alder lider av erektil dysfunksjon.

Sykling: – Selv om det er uenighet om dette emnet, noen eksperter sier regelmessig sykling er en viktig årsak til erektil dysfunksjon. En fersk Boston University undersøkelsen så på mer enn 1.000 mannlige sykling og løping klubbens medlemmer, med en gjennomsnittlig alder av 43, og funnet at 4 prosent av syklister hadde moderat for å fullføre erektil dysfunksjon, sammenlignet med 1 prosent av løpere. Det er ingen tvil om at hvis en er laget i et hardt sykkel sete setter enormt press på nerver og blodkar som fôr penis. Hvis du sykle, være sikker på å lene seg tilbake regelmessig for å skifte vekten fra lysken til baken. Du bør også vurdere å investere i et sete som er spesialdesignet for å gi mindre press på lysken. Hvis du ofte føler nummenhet i penis etter sykle, eller hvis nummenhet er mindre hyppig, men henger, planlegge en avtale med legen din eller en urolog.

Livsstil: – Hvis du drikker for mye alkohol, kan dette påvirke din evne til å få og beholde en ereksjon (ofte kalt brewer henge). På lengre sikt, er det forstyrrer produksjonen av det mannlige hormonet testosteron, som kan redusere seksuell stasjonen og begjær (libido).

Røyking skader blodårene og så øker risikoen for ereksjon problemer. På samme måte som fysisk inaktive, noe som bidrar til dårlig kondisjon, kan øke sjansene for at du har impotens. Impotens kan være et tidlig tegn på at du er i risiko for koronar hjertesykdom (arteriene som går til hjertet ditt er smalere).

Mange menn trenger større taktil stimulering som de blir eldre. Du kan være lurt å vurdere en endring i seksuelle forspillet og teknikk for å sikre en vedvarende ereksjon.

Andre faktorer: – Alkoholisme, bekken skader, multippel sklerose, og under normale nivåer av testosteron er alle i stand til å forårsake erektil dysfunksjon.

Når du vet årsaken til problemet kan det være lettere å kurere det naturlig uten bivirkninger. Mer informasjon kan fås fra vår hjemmeside. Klikk her for Impotens eller Erektil Dysfunksjon

http://forums.webmd.com/3/erectile-dysfunction-exchange/forum/1749