‘Viral Feber’

 'Viral Feber'

Last ned – Lager Bilder
fra © Http :

Viral feber er et vanlig navn u kan høre det i din dag-til-dag liv, men videre når sesongen endringer og grunn til å endre det blir mer aktiv. visste du tror noensinne hva er viral feber. Disse er for det meste spredt og forårsaket av bakterier. Som er behandlet ved hjelp av antibiotika er effektivt behandlet kun av kroppens immunforsvar. De først og fremst invadere kroppslige celler vert organismen og føre til at cellene til å bytte ut sine normale funksjoner med replikering prosessen av viruset.

Symptomene på viral feber

hevelse, rødhet i øyet eller irritasjon, hodepine, muskelsmerter, leddsmerter og generell kroppen verke, tett nese, rennende nese, alvorlig og vedvarende tretthet, sår hals og hovne kjertler, Oppkast, Diaré, Høy feber, smerter i Kroppen, Sykdomsfølelse, Generalisert svakhet, Hodepine

Lymfe kjertel hevelse Viral feber sprer seg gjennom innånding av aerosol partikler, inntak av forurenset vann eller mat, eller ved direkte kontakt. Ta sunt kosthold, trene og ha god søvn for å forbedre helsen disse infeksjoner er vanligvis selvbegrensende, undersøkelser er unødvendig. Diagnosen er laget av den typiske historien om feber med alvorlige muskel-og leddsmerter. Hudutslett og lymfe kjertel hevelser har til å være spesielt sett etter. Laboratorie-undersøkelser er gjennomført for å utelukke andre bakterielle infeksjoner snarere enn å bekrefte viral feber.

Årsak :-

Direkte kontakt med viruset, puste infisert luft og spise eller drikke forurenset mat eller vann. Viral feber kan også spres gjennom seksuell kontakt eller injiseres direkte inn i blodet via felles nåler.

Behandling:

Behandling av viral feber er rent symptomatisk med antibiotika, smertestillende medikamenter. Sengeleie og tilstrekkelig væske og væske inntak er alltid advised.Patient er bedt om å ta mye av væsker, sunt kosthold rikt på vitaminer er Den beste måten å behandle viral feber er å få masse hvile og holde opp væske inntak. Mens medisiner kan lindre symptomene, men vil ikke kurere virus eller få det til å gå unna. Kroppen må hvile og komme tilbake til helse ved å kjempe viral feber på sin egen. Det er noen ekstreme tilfeller hvor antibiotika kan brukes til å behandle en viral feber, men dette er ikke den mest vanlige eller foretrukket behandling

Forebygging

Har kokt og avkjølt vann regelmessig, Ta steam innånding hvis du finner blokkert nese. Du kan legge til eucalyptus olje til vann. Dekke Ur ansiktet, mens nysing.. Unngå å ha forurenset mat og vann, Unngå røyking Unngå røyking Vaske hendene skikkelig med antibakteriell såpe eller håndvask.

Naturlig rettsmidler

Her er noen hjem rettsmidler for å hjelpe deg å føle deg bedre.

&bull For en svært høy feber suge en hånd størrelse håndkle i kaldt vann og klem den ut. Lage en pute av det og la det på pannen til det blir varmt.

&bull Kok opp vann og etter at den er kokt kan du enten lage te og legge sitron/honning og sukker, eller hva jeg gjør, er å

bare et glass varmt vann og en hel sitron så la jeg et teppe over

&bull Gurgle med salt vann, og suger på noe søtt som en hard candy eller en pastill. Dette vil holde din hals fuktig og hjelp med hoste

&bull Drikke en blanding av ingefær juice og honning etter varmer det litt

&bull Skrell potet, skjær den i skiver. Sette noen på ur pannen, og noen på brystet og magen, og hvor u føle smerte og tror det er nødvendig, og sørge for at ur legge ned.

&bull Holde noen Mara gos blader i rommet du står i. Margos er en naturlig antiviral og hindrer spredning av smitte

&bull Ta tre teaspoonfuls av honning, to teaspoonfuls av fersk lime-juice og en teskje av brandy eller ingefær juice.

Bland dette og ta en teskje av blandingen tre til fire ganger om dagen. Denne blandingen skal være laget fersk daglig.

&bull I en bolle, bland omtrent fire eller fem cap fulls av eddik og om to kopper lunkent vann. suge vaske klut eller et håndkle i blandingen og ring ut .Wrap kluter rundt nedre legs.the feber vil være borte i løpet av fem minutter Feber vil være ute.

Spise lys, men sunn mat. Supper er godt under feber. Kylling buljong eller noen form for suppe som virkelig vil hjelpe deg å føle deg bedre. Spis rikelig med frukt. Begrense inntaket av fet, pakket og stekt mat.

&bull Det høres ut som en slags merkelig, men for å bryte en høy feber tie en halv løk i bunnen av hver barbeint.

Fortsatt Viral feber er et svært alvorlig problem eller noen gang kan du misforstår annen feber, så det er bedre å holde alle disse tingene i tankene, og sjekk Ur feber med en en god doc.

> > > www.YoungCraze.com

http://www.drugs.com/answers/is-generic-viagra-effective-as-brand-drug-174521.html