Zhui Feng Gao Urte-Plaster er best for å gi lindring fra muskulær tretthet, muskelsmerter

 Zhui Feng Gao Urte-Plaster er best for å gi lindring fra muskulær tretthet, muskelsmerter

Zhui Feng Gao Plaster er populært kjent som verke gratis urte plaster på grunn av sin egenskap av å gi øyeblikkelig smertelindring. Zhui Feng Gao Gips er en anerkjent Kinesisk urte formel som gir rask lindring av smerter i kroppen. Den er laget ved hjelp av spesielle urter. Rene, essensielle og naturlige urter som er brukt som ingredienser av denne medisinen. Du føler deg avslappet når du bruker Zhui Feng Gao Plaster. Det hjelper også på blodsirkulasjonen og hjelper i å redusere fukt.

De viktigste ingrediensene i denne Kinesisk medisin er Dahurian Angelica Rot, Pinellia Rhizome, Engelica Rot, Cortex Cinnamoni og Argy Malurt Blad

La oss se på Angelica rot bruk i Zhui Feng Gao Plaster. Denne Kinesiske urten har vist seg som et nyttig terapeutisk for flere lidelser. Det er også kjent som " kur-all’ urt for lidelser knyttet til Gynekologiske. Det har vist sin nytte i forhold som blodmangel, postmenopausale symptomer, og menstrual ubehag. Du vil definitivt få lindring fra hvilken som helst muskel ubehag. Det hjelper også i å redusere alvorlighetsgraden av leukorrhagia. Det forbedrer også blodsirkulasjonen, og er kjent for å gi lindring fra astma, høysnue, osteoporose og eksem.

neste ingrediens dag er Dahurian angelica rot. Denne urten er skarp i smaken og er litt varm i eiendom. Det er hovedsakelig nyttig for lungene og magen. Det er nyttig i lindre forkjølelse, tett nese, hodepine, smerter i pannen og superciliary regionen, tannpine. Det er også nyttig i behandling av ulike organ infeksjoner, akutt mastitt, leukorrhagia, poria, og magesmerter.

Den tredje ingrediensen av denne medisinen er Cortex Cinnamoni. Denne urten er hovedsakelig brukes i behandling for problemer forbundet med nyrene, impotens, dysuri ødem, dårlig appetitt, lienteric diaré. Det hjelper også å lindrer smerte og avlaster deg fra kulden. Det hjelper også på blodsirkulasjonen og energi og andre viktige næringsstoffer. Du vil derfor få lindring fra muskulær tretthet og smerter.

Det neste viktige ingrediensen er Pinellia Rhizome, noe som øker blodsirkulasjonen i kroppen. Det tørker ut fuktighet fra kroppen og endrer slim. Det spiller også en betydelig rolle i å regulere flyten av Qi. Den personen som lider av oppblåsthet også får lindring ved hjelp av denne ingrediensen som det hjelper i å spres de knuter som i sin tur kan gi lindring fra oppblåsthet. I tillegg, når denne ingrediensen er kombinert med andre nyttige ingredienser, det produserer effekter som er svært nyttig i å kurere det meste av sykdommer.

Den siste, men den viktigste ingrediensen i Zhui Feng Gao Urte-Plaster er Argy malurt blad. Dette er nyttig ingrediens hjelper til med å avskaffe kaldt, så vel som vel som gir lindring til pasienten i staten kaldt. I tilfelle personen er blødninger på grunn av alle sår, denne urten er nyttig for ham, så vel som det stopper blødninger. Urten når kombinert med andre nyttige urter også bidrar i kampen mot ulike skadelige sykdommer. Det er derfor en svært viktig urt som brukes for å gjøre Zhui Feng Gao Urte Plaster mer effektiv.

Herbalspan spesialiserer seg på tradisjonell Kinesisk urtemedisin og herbalspan aksjer hel rekke kinesiske urter og urte-produkter. Besøk Zhui Feng Gao Urte Plaster for detaljer.

http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=66851